Pages:
Author

Topic: Referandum [Anket] - page 10. (Read 20982 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 250
April 06, 2017, 07:06:58 PM
bosa kavga etmeyin.abd surıyeye girecek bızım secımde ıptal olacak sonuc olarak

hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş.  Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 502
April 06, 2017, 07:05:05 PM
bosa kavga etmeyin.abd surıyeye girecek bızım secımde ıptal olacak sonuc olarak
sr. member
Activity: 406
April 06, 2017, 05:53:17 PM
2002'den beri akpye oy veren birinin burada hala imza kovalaması ilginç. Ne oldu sizi unuttular mı tüm çevrelerini zengin ederken? Ben olsam küserdim siz baya iyi niyetlisiniz anlaşılan. 15 yıldır sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz? Smiley

Ağzınıza sağlık!

Ben hayır diyorum.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
April 06, 2017, 03:25:01 PM
500tl lik ucak biletimi yaktım sırf seçimde hayır verebilmek için. kimisine posetle oy verdirtirler kimiside oy vermek icin para harcar. umudum yok ama maksat safımız belli olsun.

Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı Smiley cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh Cheesy
Bence insanin kendisine saygili olmasi lazim, kendine saygili olan kisi zxaten vatandaslik gorevlerini yerine getirir, seni tebrik ederim, yalniz degilsin
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
April 06, 2017, 02:29:34 PM
500tl lik ucak biletimi yaktım sırf seçimde hayır verebilmek için. kimisine posetle oy verdirtirler kimiside oy vermek icin para harcar. umudum yok ama maksat safımız belli olsun.

Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı Smiley cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh Cheesy
Hocam bir yandan haklı gibi gözükmek ile birlikte bence haksızsınız yarın öbür gün sizin istediğiniz düşünce çıkmadığı zaman sandıktan söylenmeye bile hakkınız olmayacak. Bence bu kadar eziyete katlanıp oyunuzu kullanmanız gerek sonuç olarak bu düzen o kadar önemli ki sizin çocuğunuz onun çocuğu bile etkilenecek belki de
Evet veya hayır oyunuzun önemi yok gidin ve kullanın bence. Tabi son karar sizin.

Yok zaten o çileye katlanıp oy kullanacağım farketmiyor sonuçta her aileden bir kişi böyle yapsa 4 kişilik aileden varsay ülkenin 4 te 1 i boş oy kullanmış olur Cheesy
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
April 06, 2017, 12:11:09 PM

Hocam bir yandan haklı gibi gözükmek ile birlikte bence haksızsınız yarın öbür gün sizin istediğiniz düşünce çıkmadığı zaman sandıktan söylenmeye bile hakkınız olmayacak. Bence bu kadar eziyete katlanıp oyunuzu kullanmanız gerek sonuç olarak bu düzen o kadar önemli ki sizin çocuğunuz onun çocuğu bile etkilenecek belki de
Evet veya hayır oyunuzun önemi yok gidin ve kullanın bence. Tabi son karar sizin.
hero member
April 06, 2017, 12:02:10 PM

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
April 06, 2017, 11:37:49 AM
2002'den beri akpye oy veren birinin burada hala imza kovalaması ilginç. Ne oldu sizi unuttular mı tüm çevrelerini zengin ederken? Ben olsam küserdim siz baya iyi niyetlisiniz anlaşılan. 15 yıldır sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz? Smiley

Belki ben sandığınız gibi bir yobaz değilimdir, farklı bir yobazımdır olamaz mı?
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
April 06, 2017, 11:35:57 AM
hero member
April 06, 2017, 11:25:30 AM

Ben de 1 günlüğüne istanbul'a gidip gelmek için bilet aldım.

Ama sen evet vereceksin.
Parti merkezine gidip bilet bedelini geri alırsın yardımcı olurlar. Wink
Kişi kendinden bilir işi Cheesy

Şaka bir yana bir evet eksik olacak, şimdiye kadar katıldığım seçimlerde verdiğim oy çıktı.  Bakalım bunda nolcak.

Since 2002
legendary
April 06, 2017, 10:37:21 AM

Ama sen evet vereceksin.
Parti merkezine gidip bilet bedelini geri alırsın yardımcı olurlar. Wink
hero member
April 06, 2017, 10:34:22 AM

Helal olsun hocam cidden. Herkesin böyle duyarlı olması lazım da çoğumuz (ben de dahil) böyle bir durum olsa maddi harcamalardan kaçınırdık.
sr. member
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
April 06, 2017, 09:14:31 AM
Hükümet kendine yöneltilen her sorunun cevabına 16 nisandan sonra diyor. Acaba 16 nisandan sonra ne olacak çok merak ediyorum diyelim ki evet çıktı evet çıkar çıkmaz nasıl hemen ekonomi düzelsin. Geçen gün ekonomi bakanı diyorki allahın izniyle faizi %0 yapacağız 😮nasıl yani ekonomistler ne diyeceğini şaşırdı. Herkes kredi çeker gider döviz altın alır diyorlar ki haklılar da nitekim.
sr. member
April 05, 2017, 10:10:28 AM
Neymiş cumhurbaşkanı ile başbakan arasındaki ikilemi ortadan kaldırmakmış ulan sen başbakanken Cumhurbaşkanı Gül'dü adam chp dendi dimi ? Sen Cumhurbaşkanı oldun başbakanlar kimdi Davutoğluydu binaliydi bunlarda Mhpden geldi dimi ? 15 senede ne istediysen yaptın Ekonomiyi sahlandıramadın batırdın ve hala yüzün pişkin birşekildesin ya yazıklar olsun bu koyun millete

hala sayısı az da olsa gerçekleri görebilenleri görmek bile güzel. nolursa olsun.
hero member
April 05, 2017, 07:55:51 AM
Neymiş cumhurbaşkanı ile başbakan arasındaki ikilemi ortadan kaldırmakmış ulan sen başbakanken Cumhurbaşkanı Gül'dü adam chp dendi dimi ? Sen Cumhurbaşkanı oldun başbakanlar kimdi Davutoğluydu binaliydi bunlarda Mhpden geldi dimi ? 15 senede ne istediysen yaptın Ekonomiyi sahlandıramadın batırdın ve hala yüzün pişkin birşekildesin ya yazıklar olsun bu koyun millete
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
April 05, 2017, 05:25:31 AM
referandumdan evet çıkarsa ülkemiz fırlayacakmış, ekonomimiz şahlanacakmış madem şahlanacak neden ilk seçimi 2019 a bırakıyorsun? 2 yıl daha ülkeyi uyutmak nasıl bir şerefsizliktir.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
April 04, 2017, 10:57:44 AM
Dini sebep nedir ya yeni yeni bahaneler çıktı ortaya. Rejimin değişmesini istiyor musunuz istemiyor musunuz?

Oy vermemek evet demektir.

Rejimin değişmesini istiyoruz, sistemin komple değişmesini istiyoruz. İslam ve demokrasi bir arada olamayacak şeyler. İslam ve cumhuriyet çok güzel güzel uyuşur birbirine ama demokrasi olmuyor. Bu yüzden sistem tamamen beri duruyoruz, sistem içindeki fertler bizim için neredeyse aynı, sadece renkleri farklı.

Oy kullanmamak direk evet demektir. Dini sebebler ile bir alaka göremedim ben burada. Sistem ve rejim değişsin istiyorsunuz ama oy kullanmak istemiyorsunuz eğer bunların olmasını istiyorsanız oy kullanmanız lazım.

Demokrasinin ortadan kalkmasını istiyorum, ortadan kalkmasını istediğim sisteme oy vererek o sistemi değiştiremem. İnsanların kendi kanunlarını kendilerinin yapmasının saçma olduğunu düşünüyorum hocam. Kanun yapma yetkisi ancak yaratıcı olan Allah'a (svt) aittir. Onun kanun koymadığı noktalardaki kanunları(trafik, vs.) elbette şartlara göre insanlar kendisi belirler ama onun yasak ve serbestleri belirttiği noktada o kanunlara alternatif kanunlar yapmak bizim haddimize değil. Mesela mevcut sistemde halk Allah'ın yasakladığı içkiyi, fuhşu, faizi vb. birçok şeyi serbest kılmış durumda. Demokratik bir sistemin başına geçeceği sürece x ya da y şahsının diktatörlüğü altında kanunları o şahsın belirlemesi ile halkın kendi kanunlarını kendisinin belirlemesi arasında benim için bir fark yok. Her ikisi de Allah'a ve kendimize zulmetmeye kalkmaktır, hesabını veremeyiz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
April 04, 2017, 08:43:31 AM
Dini sebep nedir ya yeni yeni bahaneler çıktı ortaya. Rejimin değişmesini istiyor musunuz istemiyor musunuz?

Rejimin değişmesini istiyoruz, sistemin komple değişmesini istiyoruz. İslam ve demokrasi bir arada olamayacak şeyler. İslam ve cumhuriyet çok güzel güzel uyuşur birbirine ama demokrasi olmuyor. Bu yüzden sistem tamamen beri duruyoruz, sistem içindeki fertler bizim için neredeyse aynı, sadece renkleri farklı.

Oy kullanmamak direk evet demektir. Dini sebebler ile bir alaka göremedim ben burada. Sistem ve rejim değişsin istiyorsunuz ama oy kullanmak istemiyorsunuz eğer bunların olmasını istiyorsanız oy kullanmanız lazım.
legendary
April 04, 2017, 07:33:20 AM
Şöyle deyin açık olun işte. Dini sebepten oy kullanmamak falan böyle gereksiz bahanelere ihtiyacınız yok. Oy vermiyorsanız zaten referandumu kabul etmiş oluyorsunuz. Ülkenin tamamı seçimi protesto etse, yalnızca bir kişi katılıp evet oyu kullansa evet çıkmış olur.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
April 04, 2017, 01:10:26 AM

Pages:
Jump to: