Pages:
Author

Topic: Referandum [Anket] - page 9. (Read 20982 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
April 10, 2017, 02:30:28 PM
Tahmini Türkiye seçim görüntüsüdür.
01.02.2017- %51 EVET
01.03.2017- %52 EVET
10.04.2017- %58 EVET
16.04.2017-    ?

Ben %57 üstü beklemiyordum ancak son aldığım duyumlara göre %60 görüldüğü söyleniyor, Erdoğan inanılmaz rahat biçimde miting yapıyor bunu görüyoruz kılıçdaroğluda bugün yaptıkları bazı anketlerde 1-2 puan Evetlerin öne geçtiğini söyledi, 3-5 puan kırptığını varsayarsak %58 çoktan görülmüş. Adil Gürün dediğine göre cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmayınların çoğu Ak partiliymiş, bu yüzden gördüğüm hükümete yakın anketçilerin yaptığı anketleri yayınlamamasının nedeni Evetçilerin sandığa gitmeme ve rehavete kapılmaması için. Yani hükümet anketçilerinin bol keseden anket yayınlamamaları ve kesin Evet kazanır dememeleri bilinçli bir taktik.

Sonuç: Eğer ki söylenenler doğru ise %60 ve üstü süpriz olmaz.

Başa baş bir oylama olur diye düşünüyorum öncekiler gibi Parti seçimi oylaması olmadığı için. Ama tabi 3 aşağı beş yukarı evet daha fazla olabilir ama ben Mhp seçimlerinden bir dönüş bekliyorum açıkcası eğer onlar bu çıkışı yapabilirse daha iyi olur.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 10, 2017, 01:39:05 PM
%51 de çıksa istediğini yapacağı için çokta umrumda değil oran.
Çıkacak göz göre göre kendi istedikleri gibi şekillendiriyorlar umarım çocuklarımız büyüyünce bize sövmezler.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
April 10, 2017, 01:30:47 PM
Tahmini Türkiye seçim görüntüsüdür.
01.02.2017- %51 EVET
01.03.2017- %52 EVET
10.04.2017- %58 EVET
16.04.2017-    ?

Ben %57 üstü beklemiyordum ancak son aldığım duyumlara göre %60 görüldüğü söyleniyor, Erdoğan inanılmaz rahat biçimde miting yapıyor bunu görüyoruz kılıçdaroğluda bugün yaptıkları bazı anketlerde 1-2 puan Evetlerin öne geçtiğini söyledi, 3-5 puan kırptığını varsayarsak %58 çoktan görülmüş. Adil Gürün dediğine göre cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmayınların çoğu Ak partiliymiş, bu yüzden gördüğüm hükümete yakın anketçilerin yaptığı anketleri yayınlamamasının nedeni Evetçilerin sandığa gitmeme ve rehavete kapılmaması için. Yani hükümet anketçilerinin bol keseden anket yayınlamamaları ve kesin Evet kazanır dememeleri bilinçli bir taktik.

Sonuç: Eğer ki söylenenler doğru ise %60 ve üstü süpriz olmaz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 10, 2017, 01:17:20 PM
Amerikan CTV kanalı Türkiyedeki referandum ile ilgili yorumu:
http://www.dailymotion.com/video/x5hhcgw_amerikan-ctv-kanali_news
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
April 10, 2017, 12:30:37 PM
En son baktigimda 2 ay vardi referanduma, kalmis 6 gun, kaderde bu utanc verici referandumu gormekte varmis, ulke bitmis okeye donmeye calisiyor, emanetine sahip cikamadik mavi gozlum
full member
Activity: 232
Merit: 100
April 10, 2017, 11:10:26 AM
Donanımhaberde olaylar ciddi anlamda büyüdü bir tarafta Akparticiler bir tarafta ise hayırcılar. Hayırcılardan kastım Chpci değil tabi. Şu seçim olsada rahatlasak modundayız şu anda. Şimdi bir yerde 15 yıldır yıkılmayan bir Akparti var diğer tarafta ise durmadan yıkılan bir Chp var. Yine bana göre büyük ihtimal içimden evet çıkacak gibi geliyor.

Ama inşallah yanılırım bu konuda hakikaten bizim milletimiz tek taraflı düşünüyor haladaha baktığımda Chpmi yönetecek diyen var. Halbuki tamamen sistem ve anayasa değişecek haberleri yok.

Donanımhaber dediğiniz yerdeki Evet'çilerin çoğu kendilerine sağlanan internet cafe gibi mekanlarda bilgisayar başında günlük 50 liraya forumlarda AKP propagandası yapmakla mükellef kişilerden oluşuyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
April 10, 2017, 05:38:24 AM
Kripto para ile ilgilenenlerin çoğu hayır olduğu belliydi zaten ama %90 iyi bir oranmış.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
April 10, 2017, 05:08:02 AM
Ya bu seçimlerden once anket fırmaları cıkar su onde bu onde diye acıklarlardı. Bu secim icin hic anket görmedim. Kıcından yok su kadar evet bu kadar hayır diyen extra yanlı bir kac kanal var ama onlarda kaynak vermiyorlar.

Burada var ya anket, uzak ara Hayır
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
April 10, 2017, 05:04:20 AM
Ya bu seçimlerden once anket fırmaları cıkar su onde bu onde diye acıklarlardı. Bu secim icin hic anket görmedim. Kıcından yok su kadar evet bu kadar hayır diyen extra yanlı bir kac kanal var ama onlarda kaynak vermiyorlar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
April 10, 2017, 04:18:24 AM
Donanımhaberde olaylar ciddi anlamda büyüdü bir tarafta Akparticiler bir tarafta ise hayırcılar. Hayırcılardan kastım Chpci değil tabi. Şu seçim olsada rahatlasak modundayız şu anda. Şimdi bir yerde 15 yıldır yıkılmayan bir Akparti var diğer tarafta ise durmadan yıkılan bir Chp var. Yine bana göre büyük ihtimal içimden evet çıkacak gibi geliyor.

Ama inşallah yanılırım bu konuda hakikaten bizim milletimiz tek taraflı düşünüyor haladaha baktığımda Chpmi yönetecek diyen var. Halbuki tamamen sistem ve anayasa değişecek haberleri yok.
full member
Activity: 202
Merit: 101
April 09, 2017, 02:17:08 PM
Bir hafta kalmış zaman akıp geçiyor bayağı merak ediyorum sonucu..
Seçimlerin en eğlenceli kısmı sayım yapılırken izlemek. Her ne kadar hiç bir zaman oy verdiğim parti, kişi vb. galip gelememiş olsa da eğlenceli oluyor izlemesi. Hatta bir kere K.K.T.C.'nin seçim sonuçlarını canlı izlemiştim o bile heyecanlıydı.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 08, 2017, 03:40:23 PM
Bir hafta kalmış zaman akıp geçiyor bayağı merak ediyorum sonucu..
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
April 08, 2017, 08:56:09 AM
Bir hafta kaldı malüm Türkiye nin kader oylamasına , bu hafta bakalım neler olacak çok merak ediyorum , ama içimden bir ses garip olaylar olacak gibi geliyor ama nasıl şeyler olacağını kestiremiyorum  ya da bu içimdeki ses geçmiş zamanlarda kritik anlarda olan olumsuz olayların bizde bıraktığı etkidendir, temenniğimiz sap salim şu referandumu sorunsuz atlatmak ve sonucunda hayırlısıyla bu işi sonlandırmak bize düşen artık o gün geldiğinde yakınlarımızı alıp oylamaya götürmek , eşimizi dostumuzu bilgilendirmek , sonrası Allaha kalmış . Hepimiz için hayırlı olsun inş!
hero member
Activity: 882
Merit: 507
April 08, 2017, 04:18:18 AM
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey oyu kullanıp sonra sandık başında canlı canlı sayımı izlemek. Her hangi bir yanlışlıkta hop kardeş sen hayırdır o benim oyum hafif kenara taşmış diğer oyu kabul ettin ama bunu da kabul edeceksin diyerek eşit davranılmasını sağlamak 😝

Bu zaten en başta olması gereken bir hareket olmalı zaten kendi oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ayrıca görevli sandık başkanlarıda uyuyakalmasalar iyi olacak ben önceki seçimlerde bir kaçına denk gelmiştim adam resmen uyukluyordu. Cheesy
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
April 08, 2017, 02:59:12 AM
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey oyu kullanıp sonra sandık başında canlı canlı sayımı izlemek. Her hangi bir yanlışlıkta hop kardeş sen hayırdır o benim oyum hafif kenara taşmış diğer oyu kabul ettin ama bunu da kabul edeceksin diyerek eşit davranılmasını sağlamak 😝

Kesinlikle herkesin gozunu 4 acmasi lazim sandik basinda, karsi tarafi biliyorsunuz, herseyden once kendinizin emegi icin sandiklari koruyun beyler.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
April 08, 2017, 01:10:40 AM
sr. member
Activity: 371
April 07, 2017, 07:58:45 AM
üstümüze düşüp hayır oyunu verelim de sonrasına bakarız artık inşallah adil bir seçim ortamı olur da evet çıkarsa ona da eyvallah demekten başka bir şansımız yok. insanlar düşünmekten acizse ne yapalım biz mi düzelteceğiz bunu.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
sr. member
Activity: 406
April 06, 2017, 07:30:25 PM
bosa kavga etmeyin.abd surıyeye girecek bızım secımde ıptal olacak sonuc olarak

hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş.  Cheesy
at fav a bekle  Grin azıcık yabancı haber sitelerını gezmenı öneririm

Ben fav'a atacağıma sen buraya link atsan daha iyi değil mi?  Cheesy

Yabancı haber sitelerini takip ediyorum, anormal hiç de bir şey yok. Savaş çığırtkanı Trump 2 laf söyledi diye mi tüm bunlar?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
April 06, 2017, 07:10:31 PM
bosa kavga etmeyin.abd surıyeye girecek bızım secımde ıptal olacak sonuc olarak

hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş.  Cheesy
at fav a bekle  Grin azıcık yabancı haber sitelerını gezmenı öneririm
Pages:
Jump to: