Pages:
Author

Topic: Rockefeller Ailesi Kripto Para Yatırımı Yapıyor - page 2. (Read 713 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Bu aile büyük ihtimalle zaten bu piyasanın içindedir ve çok yakından takip ediyordur. Dünyayı değiştirecek kadar önemli bir gelişmeye seyirci kalacaklarını görmezden geleceklerini düşünemiyorum
member
Activity: 490
Merit: 10
Rockfellera kafam girsin. Büyük ihtimalle aşağı yatırım yapıyor yavşaklar piyasanın haline bak Smiley stres yumağına döndük arkadaş bu nedir böyle
newbie
Activity: 210
Bu aile olur da kripto piyasasina girerse kripto piyasasinin yeni sahibi olurlar. Bu yuzden girmeleri cok hayirli olmaz diyorum ben.
newbie
Activity: 168
Hani bitcoin rockefeller ailesine aitti, eğer öyle olsaydı bu haber gündeme gelmezdi. Bence onlarda kripto paraların geleceğini anladı ve bu alana yatırım yaparak burada da hakimiyet kurmak istiyorlar.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Zamanında çıkış yapmadıysalar Rockefeller ailesi de bizim kadar üzgündür herhalde bugünlerde;D umarım terste kalmamışlardır, neyse hodl yaparlar.
newbie
Activity: 84
Bu tür aileler neye ne zaman yatırım yapacağını çok iyi biliyorlar, eminim ki bitcoin dışında başka koinlere de yatırım yapıyorlardır. Onları öğrensekte bizde yatırım yapsak. Grin
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Rockefeller Ailesi kripto para yatırımını yaklaşık 3 yıldır yapıyor. bu aile çok zengin ve amerikan politikasına yön veriyor. büyük balina diye tabir ettiğimiz gruplardan biri bu ailenin ta kendisi.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Rockefeller ailesi uzun zamadır kripto piyasasını takibe aldığının haberleri çıkıyordu , bana göre çok daha öncesinden kripto piyasasında yerlerini aldığını ve bunu şmiş yapıyormuş gibi gösteriyorlar .
newbie
Activity: 101
Eğer bu aile de bu işe giriyorsa doğru yoldayız demektir. Tek korkum bunlar bize kuruş bırakmaz az çok demeden bütün paraları keselerine toplarlar
newbie
Activity: 210
yapsınlar kesinlikle ben de bu coin'e yatırım yaparım.bu adamlara yaş tahtaya basmazlar, onlarla birlikte ben de kazanırım.
newbie
Activity: 168
hack saldırılarına ve çalınmaya karşı %100 borsa konsepti olan exchange yaparlarsa şaşırmam. bence bunun planını bile 10 sene öncesinden yapmışlardır. adamlar tek parmağında dünyadaki para sistemini kontrol ediyor.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bu haber doğruysa, bu adamlar boşa yatırım yapmazlar. Bir gelecek görmedikleri ve kendilerini garantiye almadıkları işe yanaşmazlar. Eğer doğruysa yükseliş işi yakın demektir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bugün dolar türünden dış borcu olmayan Rusya'nın dolar sorunu yok. 1 dolar bilmem 50 ruble vatandaşın umurunda değil. ne zaman benzin, doğal gaz biter o zaman belki yıkıma uğrarlar. R'lerin ise kriptoya yatırıma ihtiyacı yok. zaten onlar inşa etti kriptoları.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Yatırım yapsalar piyasa boyle mi olur, bir kaç milyar soksa piyasaya da biraz hacim olussa kotu mu olur. Bu vaziyette kimse bulasmaz yoksa kripto paralara, bize biraz hareket lazım, volatilite lazım ki işlem hacmi artsın.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Nedense 2-3 aydır uluslararası ve lokal haber kaynaklarında sık sık bu konuşuluyor söyleyeceklerim var:
1 Bence rockefeller ailesinin çoktan kriptopara yatırımı vardır
2 Böyle aniden girip manipüle etme haberleri büyük ölçüde yalandır,
diye düşünüyorum.
member
Activity: 140
Merit: 10
multi milyonerlerin yüksek kazancın olduğu mecralara yönelmesi ve yatırım yaparak yüksek kazanç sağlaması olağan bir durum. nominal faizlerin düşük olduğu dünyada 1 yıllık faiz gelirini bir günde almak bitcoin yatırımında normal.
member
Activity: 196
Merit: 11
batılı ve uzak doğulu zenginlerin çoğu kripto para alımı yaptı ve yüksek fiyattan satış yaparak ciddi kar etme şansını kullandı. şimdilerde alttan topladıkları kripto paraları tekrar nasıl yüksek fiyattan satarım düşüncesine sahipler.
full member
Activity: 378
Merit: 100
Bu aile bu piyasaya zaten çoktan girdi, bu haber yeni değil. Bu piyasadaki oynaklığın bir nedeni de bu aileler gibi balinaların keriz avlamalarıdır.
full member
Activity: 245
Merit: 100
Rockefeller ailesi dünya finans kapitalin en tepesinde ve ulaşamayacakları hiç bir yer yok, bunun gibi ailelelerin Aralık 2017 zamanındaki yükselişten büyük bir karla çıktıklarına eminim.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bunlar para konusunda yılların deneyimine sahip para piyasalarını yöneten insanlar göz göre göre geliyoruz kriptoya diyerek bize para kazandırılarmı hiç kim bilir nereden ne zaman giriş yaptılar ya da yapacaklar.
Pages:
Jump to: