Pages:
Author

Topic: Rockefeller Ailesi Kripto Para Yatırımı Yapıyor - page 4. (Read 713 times)

newbie
Activity: 294
Merit: 0
bu adamlar zaten başlı başına şirket, yani öyle aile deyip geçmeyin, çok güçlü şeytan bunlar, küçük şeytanlar
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Aynen bu adamların arkasından çok şirket akar. Piyasaya ciddi bir nakit akışı olur. Hadi gözümüz aydın.
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
bu haber başka yatırımcıları da çeker diye düşünüyorum hadi hayırlısı
full member
Activity: 413
Merit: 100
Bu piyasa günümüzde altın yumurtlayacak tavuk misali çok değerlidir, şu an riskli görüpte piyasaya giriş yapmayanlar muhtemelen 5-6 yıl önce piyasaya giriş yapmayan ya da güvenmeyip satanlar kadar pişman olacaktır. Rockefellerlarında bolca parası var ama daha  fazla para göz çıkarmaz, belki de tamamen bu teknolojiye olan hayranlıkları nedeniyle yatırım yapıyorlar bilemeyiz ki.
member
Activity: 182
Merit: 11
Herkesin yatırım yaptığı bir piyasaya Rockefeller gibi bir ailenin yatırım yapması çok doğal aslında demek ki bunu piyasa da gelecek görüyorlar
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bence yatırımdan daha büyük olarak ürettiklerine de inanıyorum bunların
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Böyle varlıklı ailelerin piyasaya girmesi herkes açısından çok olumlu şüphesiz ki. Piyasanın da değerlenmesi için bu şekilde yatırımlar lazım kesinlikle.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Rockefeller ailesi kaz gelicek yerden tavuk esirgemez, onlar yatırım yapacaksa kripto para piyasası hareketlenecek demektir. Piyasaya girmeleri iyi olur fakat gidişleri piyasada epey sarsıntı yaratır. Umarım söyledikleri gibi uzun vadeli ve kalıcı projelerle geliyorlardır.
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
zengin adamlar gelirken bar iyüksek miktarda yatırım yapsa da piyasayı bi oynatsa bi farkını ortaya koysa bizim gibi küçük oynamayın be arkadaşım.
member
Activity: 476
Merit: 75
Yani ben bu tip ailelerin şimdiye adar yatırım yapmadıysa buradan gireceklerini sanmıyorum bence yatırımı çoktan yapmışlardır fiyat pumplatmak için bu haberler çıkarılıyor olabilir.
member
Activity: 210
ya ben bunları tamamen komplo teorileri olarak görüyorum, her yerimiz komplo teorisi ile doldu taştı. bu yüzden böyle şeylere itibar etmemek gerekiyor diye düşünüyorum
full member
Activity: 980
Merit: 207
ben de arkadaşa katılıyorum bunlar öyle bir aile ki yani, bakıyorsunuz bütün dünyadaki para bunlarda gibi bir şey, 50 tane ülkede bankaları var paraları var, tüm endüstrüyi bunlar sömürüyor diyebiliriz
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Rockefeller ailesi dünyanın ekonomik ve siyasi gidişatına yön veren bir kaç aileden biri. Bu ailenin bu kadar parayı kripto para satın alarak yatırıma dönüştüreceğini sanmıyorum. Muhtemelen kendi kontrollerinde olabilecek bir proje geliştirmeyi ve yatırım almayı planlıyorlardır. Hoş paralarıyla Bitcoin alsalar dahi istedikleri gibi fiyatına yön verebilecek maddi varlığa sahipler. Bunun gibi bir kaç aile bu piyasaya girse piyasanın hakimi olurl zaten. Dolara da yön veren aileler bunlar. Yatırımlarını uzun vadeli yapmayı düşünüyorlarmış. The economist dergisinin bu aileyle nasıl bir bağı var bilemem fakat 2018 yılını işaret eden Bitcoinle ilgili kapak bu haberle birlikte biraz daha anlamlı görünmeye başladı şimdi.
full member
Activity: 392
Merit: 101
böyle ünlü şirketlerin büyük adamların ünlü ailelerin falan bu mecraya ayak basması güven duygumuzu artırıyor en azından batacaksak onlarla batacağız Cheesy

hocam ne alaksı var bu rockfeller ailesi bir yere giriyorsa onlar kazanır diğerleri kaybeder, bunlar adamın götünden kan alırlar kan. hiç öyle sizi resinize benzemezler,  ruhunuzu alırlar,  sen namaz kılıyorum sanırsın, görevimi yapıyorum sanırsın, adam seni siyonist orduya asker yapar asker. bunlar öyle milli iradeye saygısız kişilerdir.
full member
Activity: 546
Merit: 100
böyle ünlü şirketlerin büyük adamların ünlü ailelerin falan bu mecraya ayak basması güven duygumuzu artırıyor en azından batacaksak onlarla batacağız Cheesy
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Eğer haber doğru kaynaklardan ulaştırıldıysa güzel gelişmeler olacağı aşikar,  hatta oluyor bile umarım devamında gelir. Para parayı çeker derler🙂🙂
member
Activity: 268
Merit: 12
adamların el atmadıkları birşey kalmadı sanırım dünya genelinde. lan bu ne gözü doymamışlıktır anlamadım ki.
member
Activity: 224
Bu adamların miktar farketmeksizin bu piyasada olmaları demek buraların hiç olmayacağı kadar yükseleceği manasına gelir. Bunların olduğu projeler o hayalini kurduğumuz işlere evrilmesi işten bile değildir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bu soroslarla Rockefeller Ailesi piyasaya biraz artış getirdi gibi, fakat beni endişelendiren bunların uzun vadede bizim gibi küçük yatırımcıları üzecek piyasayı sömürecek ataklar yapması
member
Activity: 189
Piyasaya para girişinin artması başta olumlu gibi gözükse de bu adamların balina olduğu ve bizim gibi küçük yatırımcıların paralarını yedikleri unutulmamalı akıllıca hareket edilirse piyasa ve bizim için çok sevindirici bir haber olabilir.
Pages:
Jump to: