Pages:
Author

Topic: Rockefeller Ailesi Kripto Para Yatırımı Yapıyor - page 5. (Read 713 times)

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Rockfeller ailesi çok zengin bir aile ve piyasaya girmesi gerçekten süper olur. Ama gerçekten girecekler mi açıkçası ben pek güvenemiyorum birçok yalan haber oluyor çünkü piyasayla ilgili.
member
Activity: 308
Merit: 11
Ben acikcasi dogru olduguna inanmiyorum. Piyasaya girseler bile bize cok yarari olmayacaktir asil parayi yine onlar kaldiracak ve biz izleyecegiz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Yeni balinalar geliyor demek bence bu ama eminim yatirim yerine kendi paralarini cikaracak kadar zenginler. Bakalim piyasa nasil etkilenecek.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Aga zaten dijital para resminin "the economist" 1988 tarihli dergisinde çıktığını gördüğümden beri aklıma sürekli bu rockefeller lar geliyor. Yani kriptoyu çıkaran bunlar zaten, e haliyle yatırım da yapmışlardır-yapıyorlardır.  Cheesy Öyle medyada falan fazla göremezsiniz nelere yatırım yaptıklarını da. Yatırım yapıyoruz dedikleri projeler de görünür yüzdeki projeler olur. Arkadan su yürütür bunlar. Aklıma takılan şu ki, merkezsiz birşeyi neden piyasaya sürdüler yada tezime inanmayanlar için neden destekliyorlar? Çünkü bu herifler merkezsiz şeyleri pek sevmezler!

Kendi paralarını yaratırlar kısa zaman içerisinde yada yarattılar onun için sisteme dahil oluyorlardır. Merkezleri kendi ellerindedir.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Rockefeller Ailesinin para kazanılacak bir alanı boş bırakması beklenemezdi zaten, 10  yıl kadar hodl yaparlar umarım Grin  O kadar para varken satın alabileceği muazzam adette cryptoyu bir anda satışa koyarsa olacakları düşünmek istemem. Ben ufak parası olan çok sayıda yatırımcı olmasını tercih ederim.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Rockefeller Ailesi şu an benim bildiğim dünyadaki en zengin ve güçlü aile

rönesans döneminde medici ailesi neyse bunlarda aynılar.
member
Activity: 196
Merit: 10
Rockefeller’in bitcoin satın alması, belki de dolaşımdaki miktarı azaltmak yada fiyatı artırmak anlamına gelebilir . Sadece Rockefeller değil, aynı zamanda birçok kurum için geçerli bu. Herkes bitcoin ile başlayacak. Bitcoin için iyi haber ... fiyat seviyesin de   yükseliş olacak. O zaman, bu büyük abilerin  hepsi de kar yapmak istedikleri için Bitcoin fiyatlarında artış olacak .
full member
Activity: 288
Merit: 100
Çok büyük ve balina diye tabir ettiğimiz ailelerden biri bu piyasanın içine girerse ne olur sorusunun cevabı işte bu 2 gündür devam eden artışlar olur. Çok büyük bir etki ile piyasa canlandır bir anda. Bekliyorduk ama bu kadar güzel ve erken olmasını beklemiyorduk. Girdiği iyi oldu.
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
Bu ailenin yatırım yapmasının etkisi  var mı kestiremiyorum ama. Bu haber çıktıktan 2 gün sonra piyasaların bir anda hareketlenmesi tuhaf. Demek ki piyasanın itici gücü bu tarz bişeymiş. Bunu bekliyolarmış. Bu ailenin yatırım yapması demek bu piyasanın geleceği var demektir.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Rockefeller'ların kripto para yatırımı haberleri bile bu kadar olumlu etki yaptıysa Soros, Rockefeller vs piyasaya para enjekte edince neler olacak düşünemedim şuan, haber kaynağını teyid edebilen varmı? Doğruluğunu teyid edemedim herhangi bir kanaldan.
newbie
Activity: 128
Merit: 0
yapsın yapsın piyasa canlansın biraz Smiley
member
Activity: 336
Eger bu haberin dogruluk payi varsa ki ben inanmiyorum. Bir balina daha piyasaya giriyor demek bu oldukca buyuk bir balina. Umarim yem olmayiz onlara.
member
Activity: 182
Rockefeller ailesinin kripto para piyasasına yatırım yapacağı haberi piyasaya bomba etkisi yaptı galiba. Bugünkü yükselişin sebebi bu haber olabilir. Umarım yükseliş devam eder.
full member
Activity: 252
Bu adamların bu piyasaya girişi hem iyi hem de kötü tabi ki. Bir umut gördüler ki giriyorlar ayrıca piyasaya taze para girişi olacak hem de fazlasıyla. Kötü yanı ise piyasayı istedikleri gibi maniple edecekler ve bunun için yeterince paraya sahipler piyasayı oyuncak edecekler. Hele ki market hacmi düşük olan altcoinler ile top gibi oynayabilirler.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Haber doğru mu diyeceğim ama nerdeyse bütün kripto platformlarında geçiyor. Tüm kripto para haber siteleri kopyala yapıştır mantığıyla ilerliyor olamaz herhalde.
member
Activity: 279
böyle büyük ailelerin yatırım yapmaları iyi oluyor bu piyasaya. onlar da güveniyor demek ki. biz de yanlız hissetmemiş oluyoruz. piyasa içinde bu zengin adamlar taze kan gibi.
member
Activity: 350

bence güzel bir değişme. çok akıllı ve doğru zamanda doğru ekonomik yatırımlar yapan bir aile. hem verdiği fonlarla hem gayrimenkul yatırımları, borsa ve finans dünyasındaki etkisi ile kripto para dünyasına girmesi çok olumlu bir haber...
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
geç bile kaldılar .hadi bismillah bakalım nasıl etkileyecek piyasayı
member
Activity: 364
Merit: 20
Oldukca zengin isimlerle anilmaya basladi bitcoinin adi. Gerceklik payi var mi acaba.
member
Activity: 350
Büyük balinalara bir yenisi daha ekleniyor , bu adamların kripto piyasası dünyasına adım atması ile piyasa büyüyecek fakat küçük yatırımcılar maalesef onlardan kalan artıklar ile kalacaz , gidişat pek olumlu değil gibi.
Pages:
Jump to: