Pages:
Author

Topic: Rockefeller Ailesi Kripto Para Yatırımı Yapıyor - page 3. (Read 713 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Para parayı çeker balinacılık yaparak kırdılar bitcoin borsasını şimdi topluyorlar coinleri sonuçta yükselişe geçecek ve gelsin paralar
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Her böyle haberler olduğunda muazzam etki yaratacak piyasa müthiş olacak falan gibi anlamsız bir beklentiye giriliyor ama durum ortada. Piyasa aynı tas aynı hamam devam ediyor.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bizim bidiğimiz veya bilmediğimiz her alanda ne yatırımı vardır bu tip ailelerin zaten. Piyasaya katkısı ne olur bilmiyorum ancak en azından yeni akışlar olması güzel ve bu durum doğruysa başkalarını da teşvik edebilir.
newbie
Activity: 168
Gercek mi acaba bu haber uzun zamandir bu haber ortalikta dolasiyor fakat piyasaya cok buyuk bir etkisini gormedik daha.
member
Activity: 448
Merit: 10
Rockefeller dünya para siteminin sahibi olan iki aileden biri, adamlar bana göre bu kripto piyasasına yön verenlerden bu işin arkasında olduklarından hiç şüphem yok ,kripto para yatırım yapma açıklamasını samimi bulmadım.
newbie
Activity: 238
Tamam yeni balina gibi gorunebilir fakat piyasaya da para girmesi lazim bu yuzden dogru kullanilirsa zarardan cok yarar saglayacak bir gelisme.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Yeni balinalar aramıza katılıyor anlaşılan, bakalım piyasanın seyri nasıl değişecek merak ediyorum. Piyasaya para girişi olması güzel ama çıkış daha fazla olunca dalgalanma göremiyoruz
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Bahsi geçen aile hakkında eminim birçok şey duymuşsunuzdur seversiniz veya sevmezsiniz... Bence bu haber inşallah doğrudur. Kripto para piyasasının ayakta kalıp gelişebilmesi ve dünya çapında resmileşmesi için özellikle bu ailenin yatırımı çok önemli.
newbie
Activity: 224
"Ortaklık ilan ettiğimiz Coinfund bir süredir kripto para yatırımı yapmaktaydı. Bundan sonra çeşitli kripto ekonomiler ve token’lere dayalı projeler yaratmak için birlikte çalışacağız.’’ piyasaya bu gün giriyormuşum gibi çek.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Buyuk yatırımcıların piyasaya girmesini olumlu karsılıyorum, buyuk fona sahip bir aile ve beraberinde bir cok yatırımı da tetikliyor, etki ettigi belli bir topluluk da olduguna inanıyorum.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
En az bilgi alabilecegimiz kişilerden ne kadar çok bilgi alabiliyoruz farkında mıyız. Bunu düşününce bilginin doğru olmasını beklemiyorum ben. Çok fazla takılmamak lazım.
member
Activity: 210
Piyasanin boyle buyuk zenginlere ihtiyaci var hocam. Baska turlu kendine gelecek gibi durmuyor cunku. Boga sezonu hayal gibi.
member
Activity: 196
Rockefeller yada Rothschild aileleri rakamla bile yazılamayan bir servete sahip dünya piyasalarını ellerinde tutan ailelerin servetlerine servet katmaları her alanda bunu başarmaları gayet normal, para nerede bunlar orada.
jr. member
Merit: 1
Bu bana cok iyi bir haber gibi gelmedi acikcasi. Dusunsenize bu adamlardan daha buyuk bir balina olabilir mi piyasada. Onlardan bize cok birsey kalacagini sanmiyorum.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Aile herkesçe bilinen dünyanın sayılı ailelerinden biri. Bunlar aslında başlı başlına finans sektöründe gidişatı belirlemekte önemli rolü olan bir aile. Kripto paralara yapacakları yatırımın piyasayı olumlu etkilemesi ancak gelen yatırımın miktarı ile orantılı biçimde ortaya çıkabilir. Varını yoğunu buraya dökeceklerini sanmam fakat bu insanlar bir şekilde paranın olduğu her alanda yer alıyorlar, para parayı çeker misali.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Demek ki o kadar çok bir yatırım yapmamışlar. Ailenin büyüklüğü evet ortada ama onların bu piyasaya girişi etki oluşturmadı. En azından beklendiği kadar. Zaten dengesiz bir piyasaydı durgunlaştı ve onlarda belki istediği verimi alamadı.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Rockefeller ailesi bu piyasaya girecekse bunu kendi kripto parasını çıkararak yaparlar ve hoşumuza gitse de gitmese de bj kripto parayı tüm dünyaya kullandırırlar. Muhtemelen bu para Bitcoin değil, bu durumda Bitcoini yatırımcıların gözünden düşürmek için her spekülasyonu yaparlar.
newbie
Activity: 140
Şu ana kadar çoktan yapmışlardır muhtemelen, en baştan beri uzak kaldıklarını sanmıyorum.
newbie
işte bu mükemmel haber hem bu denli aileler boş şeylerle uğraşmaz hem de yatırımları çok büyük miktarlarda olacağı için piyasaya hareket getirecektir
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Piyasa için çok iyi bir hacim oluşturabileceklerini düşünüyorum. Para kaynağı olarak çok iyi bir aile gerçekten maddi açıdan durumları iyi.
Pages:
Jump to: