Pages:
Author

Topic: Rockefeller Ailesi Kripto Para Yatırımı Yapıyor - page 7. (Read 713 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Dünya ekonomisine yön veren ailelerin başında gelen Rockefeller aileisi bile kripto paralara yatırım yapıyorsa, bu işin geleceğini siz düşünün artık. Kripto paralara ponzi diyenler özellikle okusun bu haberi.
full member
Activity: 280
Merit: 102
bu Rockefeller Ailesi işleri biraz bana komplo teorisi gibi geliyor, yani nerede komplo teorisi kasan insan var ağızlarında Rockefeller Ailesini düşürmüyorlar
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Haberin gercekligi var mi acaba. Eger gercekse yeniden guzel gunler gorebiliriz ama dikkat etmek lazim tabi.
member
Activity: 336
Rockefeller ailesi  kripto para yatırımı yapacağını söylemiş fakat herhangi bir tarih vermemiş ,bence hedef şaşırtıyorlar , yarın birgün çıkarlar biz yatırım yapmaktan vazgeçtik derler piyasayı dahada dibe çekerler.
member
Activity: 322
Merit: 16
Daha yeni yatırım yapmaya başlamamışlardır zaten. bundan önce de yatırım yapıyorlardır da belki piyasanın düşmesi yeter artık yavaş yavaş arttırmaya başlayalım diye açıklama yapmışlardır.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Bu Ailenin yapacağı yatırımlar kendilerinden çok başkaları için de önem arz ediyor. Piyasayı yönlendiren, yöneten bir aileyi herkes takip eder ve yatırımlarını onlara göre yapar. Bu da kripto coin sektörünün yükselişe geçmek için bir şansı. Zaten devam eden bir gerileme ve düşüş söz konusu iken bu haber biraz olsun yatırımcıların yüzünü güldürecektir.
member
Activity: 252
bitcoin çıkış amacı zaten bunlar 1988 de ilk başlıyorlar projelendirmeye . bunların zaten yeteri kadar yatırımları var sıfırdan bu işe girmez bunlar
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Beyler Rockfeller den bahsediyoruz paranın babası bu adamlar bizler daha bitcoini duymadan onlar yapmıştır yapacağını gerçekçi olalım lütfen böyle uyduruk haberlerede inanmayalım (sözüm paylaşan arkadaş için değil haberi çıkaran içindir paylaşanın emeğine sağlık))
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Rockefeller Ailesi, Soros ve bunlar gibi kapital tahtında oturan krallar adım adım altyapı oluşturuyorlar kripto paralar için, daha çok proje geliştirme şirketleri aldıkları ve bu şirketlerin ilgi alanları. Hali hazırda finansal kuruluş sahiplikleri bulunduğundan proje bazlı dememdeki gaye şu fiat-fiziksel para sistemlerine alternatif geliştirilecek yada geliştirilmiş işleri satın alma ve geliştirme yoluyla ilerleyeceklerdir, tarzları bu keşfedilmiş Amerika'yı geliştirmek, boşuna keşifle zaman kaybetmezler. 
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bu oldukca kotu bir haber bence. Tamam piyasa belki yukselecek ama balinalar giriyor isimiz zor. Buyuk ihtimalle yem olacagiz.
member
Activity: 322
Merit: 12
Adamlardaki para dunyaya yeter. Bu piyasa girmeleri icin bir sebep yok bence ama gercekse piyasa canlanabilir.
full member
Activity: 406
Merit: 189
Rockefeller, soros neler oluyor piyasaya, esas balinalar yeni giriyor piyasaya, inşallah  yem olmayız bunlara, ellerindeki güçle, bu piyasayı allak pullak edebilirler
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
haber doğruysa muazzam bir haber bu adamlar zengin köklü aile bu tarz aileler yatırım yaparsa bizim bitcoin tavan yapar Smiley önümüzdeki yılar daha popiler oluruz Smiley
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Aga zaten dijital para resminin "the economist" 1988 tarihli dergisinde çıktığını gördüğümden beri aklıma sürekli bu rockefeller lar geliyor. Yani kriptoyu çıkaran bunlar zaten, e haliyle yatırım da yapmışlardır-yapıyorlardır.  Cheesy Öyle medyada falan fazla göremezsiniz nelere yatırım yaptıklarını da. Yatırım yapıyoruz dedikleri projeler de görünür yüzdeki projeler olur. Arkadan su yürütür bunlar. Aklıma takılan şu ki, merkezsiz birşeyi neden piyasaya sürdüler yada tezime inanmayanlar için neden destekliyorlar? Çünkü bu herifler merkezsiz şeyleri pek sevmezler!

Arkadaşımızın dediklerine katılıyorum , genelde yaptıkları yatırımlar ve amaçlarını pek belli etmezler , dünya zenginleri listesinde bile bir şekilde kendilerini gizliyorlar , isimlerini o listelere sokmuyorlar . Bana tek bir ailenin bu kadar güçlü olması , dünyayı yönetmesi , her kurduğu planı uygulaması biraz zor geliyor ama finansal açıdan ne kadar güçlü oldukları da ortada . Bir ara ripple ın arkasında oldukları söyleniyordu . Bazı komplo teorisyenleri Rockfeller gibi toplulukların dünyayı tek para birimine geçirmek istediklerini söylüyordu , bu para birimi Bitcoin mi diye düşünüyor insan .
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Aga zaten dijital para resminin "the economist" 1988 tarihli dergisinde çıktığını gördüğümden beri aklıma sürekli bu rockefeller lar geliyor. Yani kriptoyu çıkaran bunlar zaten, e haliyle yatırım da yapmışlardır-yapıyorlardır.  Cheesy Öyle medyada falan fazla göremezsiniz nelere yatırım yaptıklarını da. Yatırım yapıyoruz dedikleri projeler de görünür yüzdeki projeler olur. Arkadan su yürütür bunlar. Aklıma takılan şu ki, merkezsiz birşeyi neden piyasaya sürdüler yada tezime inanmayanlar için neden destekliyorlar? Çünkü bu herifler merkezsiz şeyleri pek sevmezler!
newbie
Activity: 159
Şu haberlere rağmen hala hala düşüş yaşıyoruz bu nasıl iştir aklım ermiyor, balinalar bu kadar salladıktan sonra piyasayı yeni yatırımcıyı nasıl çekecekler bir şekilde güven tazelemesi lazım piyasanın.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bu aile kazanma odaklı bir aile ve bizim gibi üç beş bir şey yatırıp yükselmesini bekleyecek tipler değil. Bu aile kripto paralara yatırım yaparsa piyasayı yönlendirirler. Dahası piyasanın hakimi onlar olur, oynayıp dururlar piyasayla. Kendileri kazanmak isteyeceğinden fiyatların yükselmesine etki edecektir fakat kalıcı olmazlar ve yatırımlarını çekezlerse, ilerde kriptopara piyasası büyük bir sarsıntı geçirebilir. Bu ailenin şimdiye kadar kripto paralardan para kazanmadıklarını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
çok yakında büyük yükseliş hızlı bir şekilde geliyor diye düşünüyorum ben, yükselişin yakında başlayacağını söyleyenlerin yanıldığını da sanmıyorum
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Rockfelleri görünce aklıma ilk olarak şu karikatür geliyor Smiley Paranın olduğu her alanda olmaları çok normal. umarım piyasaya olumu bir etkisi olur.

newbie
Activity: 294
bence bitcoin ve türevlerinin üstünde rockfeller gibi ailelerin de parmağı var, bence uğraşıyorlar bunlarla rahat bırakmıyorlar
Pages:
Jump to: