Son 22 Merit ve sonrasında Legendary olacağım. Bu konuda heyecanlı olduğumu söylemeliyim. Rütbe bekleyen tüm arkadaşlarıma da bir an önce Legendary’e ulaşacağı günlerin gelmesini en içten istiyorum. Sanırım yakında Legendary üstü de gelmeli foruma baksanıza 5-10 bin meriti olanlar var. O da olabilir diye aklıma geliyor yakında belki theymos böyle bir adım atabilir ileride. O zamana kadar en üst rütbe olan Legendary rütbesine son 22 merit
Hocam 1 tane meritim vardı onu da verdim. Forumda imkanı olan arkadaşlar varsa destek olur size kaldı 19.
Yukarıda da bahsettim. Ne kadar çok dağıtırsak meriti o kadar çoğalır bence. Başka yerleri bilmem ama bizim bölüm acayip sıkıyor meriti.
Bir örnek
https://bitcointalksearch.org/topic/m.64495709Allah aşkına bu meritlik bir şey mi? Bizce değil ama adam vermiş geçmiş. Biz de acayip merit sıkma var. Adam zor günler için mi saklıyor ne yapıyor anlamış değilim. Bu merite bu kadar anlam yüklememek lazım.
Saygılarımla
Hocam bizimkilere kızamıyorum yaptığımız doğru değil ama kaynak kısıtlı Bozkurtumuz Vispilio tek başına savaş veriyor mesela Nijeryalı arkadaşlar bu konuda çok iyiler şak şak her şeye merit atıyorlar 3 ayda 1000 merite falan ulaşıyorlar bir de dediğin gibi ota boka merit atıyorlar bu konuda yapacak bir şey yok umarım xzone hocamız kaynak seçilirse veya başka birisi o zaman daha da fazlalaşır merit kaynağımız bir ara Rus arkadaş baya iyiydi ama o da gitti kaldık yine birbirimize diğer arkadaşlar da artık dağıtma yoluna biraz daha kısıtlı gidiyor ben de bu arada elimden geldiğince dağıtmaya çalışıyorum arkadaşa da 3 tane salladım umarım devamını da getirirler bir şey kalmamış zaten rütbe atlamasına onu da şimdiden tebrik ederim
İşte hocam bak kendin demişsin zaten burada takılan 5-6 kişi ya var ya yok. Herkes birbirine dağıtsa biz de de epey olur
Ben bunu anlatmaha çalışıyorum.
Zaten Vispilio olmasa ben bırak hero ful bile olamam.
Sağolsun merit gelince adam forumda aktif olanlara dağıtıyor.
Yoksa mümkün değil.
Globalde denk geliyorum. Birisi şart demiş hop merit diğeri zurt demiş ona merit.
Biz de ise millet yeniden ABD keşfedilsjn diye bekliyor.
Ver abi dağıt. Biz de şu da var. İmza için başvuruda merit sayısına bakıyor hampo başkan biz ne kadar çok dağıtsak o kadar çok geri gelir.
Mesela bana birisi merti attımı kendimi borçlu hissediyorum o kişiye ne yapıp edip bende merit atayım diye başlığına bakıyorum attığı postlara bakıyorum.
Her postuna atar geçerim ama biz de bu bunun bu postuna neden merit verdi acaba diye aklına karpuz kabuğu gelmesin diye uzun postunu bulup verip geçiyorum.