Merhaba arkadaşlar.Mayıs ayı güncellemesiyle karşınızdayım.
Rütbe atlamaya yakın üyeler şöyle :
@W Jr. Hero Member’dan Legendary Member’a son 7 merit -bu ben oluyorum:) -
@ajanwalker, Senior Member’dan Hero Member’a son 37 merit,
@CinErik, Member’dan Full Member’a son 16 Merit,
@ILuckyGuyI Senior Member’dan Hero Member’a son 56 Merit,
@Lachrymose, Hero Member’dan Legendary Member’a son 33 merit.
@meser# Hero Member’dan Legendary Member’a son 43 merit
Kalmıştır kendilerini tebrik ederim.
@kriptobaron, Full member’dan Senior Member’a,
@Mustang Shelby, Senior Member’dan Hero Member’a
@CryptoWideShut, Newbie’den Jr. Member’a -ayrıca Member için gereken meriti toplamıştır.-
Yükselmişlerdir.Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Hocam 2 tane vardı attım gitti. Ben insanlara destek olurum sizin az kaldığı için hepsini size attım.
Ahdim var geri olursam stake imzasına başvuru yapacağım. Sebebi ise sr için ayrı imza geri leg için ayrı imza başlığı açmış ve ara da ödül de uçurum var.
Herkese bereketli kazançlar dilerim
Hedefinize ulaşacağınızı düşünüyorum hocam.Paylaşımlarınıza devam edin.Ayrıca @Vispilio’nun merit başlığına yazmayı, önemli mesajları eklemeyi unutmayın.Böylelikle daha hızlı rütbe atlamanıza yardımcı olabilecek bir hareket yapmış olursunuz.Türk lokal dışı yardımda bulunan kaynaklardan birisi malum sebeplerden dolayı artık aramızda değil.O yüzden kıt kanaat rütbe atlamaya çalışan üyeler olarak her ihtimali değerlendirmemiz lazım.
Az kalmışken, umarım en kısa sürede siz de hedefinize ulaşırsınız.Başarılar hocam.
Edit : Bu mesajdan sonra hızlıca gönderilen meritler sayesinde rütbe atladım.Ben de artık Legendary oldum.Herkesin bu rütbeye bir an önce ulaşmasını dilerim.Herkese teşekkürler, özellikle son meritleri atanlara ayrıca teşekkür ederim.Moderatörümüz @EFS ve merit kaynağımız @Vispilio’ya da özel teşekkürlerimi sunarım.