@otto_diesel'in bende özel bir anısı var, bu yobit imzasına girmeme neden oldu, durduk yere bir gece özelden mesaj atıp buna katılmam gerektiğini ısrarla söyledi. bu işlerden anlamadığım için biraz da zoraki girdim ama çok faydasını gördüm, böyle doğru yönlendirme yapan arkadaşlara ihtiyaç var. Forumun bilgi küpü @El-Cezeri ile aralarına bir dönem kara kedi girdi ama ben ikisini de seviyorum.
@Kalemder'i zaten bilmeyen yok
@Blacknavy'nin de az kalmış, ikisi de yakında leg olur ellaaam
@Vispilio hocam epeydir merit kaynağı ama "terzi kendi söküğünü dikemez" hesabı "alan elden çok veren el" pozisyonunda, halbuki en donanımlı adamlardan biri forumda...
@gospodin çalışkan, üretken, akıllı-bilgili, nizami olarak forumda bulunan sevdiğim bir arkadaşım, en kısa sürede rütbe atlamasını çok isterim.
@kartepe hocam da sürekli gördüğüm ve yorumlarını okuduğum, değer verdiğim bir arkadaşımız
@lossnet, Bthd, gumusi, SkyLords da foruma epey katkı sağlayan arkadaşlardan...
@AlyattesLydia hocam biraz ara vermişti yakında fırtına gibi eser
@bobita-@2run gibi arkadaşlar da çok üretken ama merit açığı fazla olduğundan rütbe atlamaları kolay değil. hero-legendary arası tam bir merit uçurumu maalesef
Allah herkesin gönlüne göre versin. ben açık konuşayım çok bilgili biri değilim, tek özelliğim buralarda fazla takılmam
o yüzden yavaş ama emin adımlarla gideceğimi düşünüyorum. bugün "merit rekoru" kırdım kendi çapımda, şaşkınlıktan kendimi alamadım, bunu da arkadaşların iyi niyetlerine bağlıyorum. hepinize çok teşekkür ederim dostlar...