Pages:
Author

Topic: SatoshiCity Faucet Servisi (Bizden bir servis) - page 4. (Read 11722 times)

hero member
Activity: 826
Merit: 1000
20.000 işleme dayandık sitedeki anlık kullanıcı sayısı 200'e dayandı sitedeki yavaşlamayı da hallettim. Tabi çok fazla suistimal var ama şimdilik çoğunluğunu görmezden geliyorum.

Bu arada cloudflare'in basic paketinin hiç bir işe yaramadığı gibi siteyi daha da yavaşlattığını öğrenmiş olduk.

20.000 i geçmiş resmen siteyi sömürüyorlar total claimed 0.05 btc olmuş

Sorun yok yeterli kaynak var istediğim de bu zaten. Dün gece server kaynaklı bir sorun yaşadık yoksa çoktan geçerdi 20000 sınırını.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
20.000 işleme dayandık sitedeki anlık kullanıcı sayısı 200'e dayandı sitedeki yavaşlamayı da hallettim. Tabi çok fazla suistimal var ama şimdilik çoğunluğunu görmezden geliyorum.

Bu arada cloudflare'in basic paketinin hiç bir işe yaramadığı gibi siteyi daha da yavaşlattığını öğrenmiş olduk.

20.000 i geçmiş resmen siteyi sömürüyorlar total claimed 0.05 btc olmuş
hero member

hero member
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
sr. member
Activity: 574
Merit: 253
Max 7 gün veriyorum siteyi kapatmadan, yada reklam ile doldurmadan. Yoksa hintliler-ruslar emer siteyi.

Anti-Adblock:

Code:
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
full member
Activity: 364
Merit: 100
10k küsür olmuş ilk günden. Deli hit akıyor sanırsam siteye. Umarım ziyaretçi kitleniz oturduktan sonra güzel kazanç elde edersiniz.
hero member
aliser, gerçekten ilgi yoğun. şu an 0.012BTC yi geçti tıklanan ödül.

benim merak ettiğim reklamlardan gelirin şu an için ne kadar?

cepten yemiyorsundur inşallah.

adblock meselesini hatırlatayım dedim. çünkü hala reklam görmeden tıklayabiliyorum.  Undecided

An itibari ile 0.03'e dayandı Smiley İlk başlarda bu işte cepten yenir her zaman reklam geliri konusunda biliyorsun ki çok katı kurallar var gelir konusunda halka açık bilgi vermek yasak Smiley

Reklam konusunda bir iyileştirme yapayım haklısın.
member
Activity: 84
Merit: 10
aliser, gerçekten ilgi yoğun. şu an 0.012BTC yi geçti tıklanan ödül.

benim merak ettiğim reklamlardan gelirin şu an için ne kadar?

cepten yemiyorsundur inşallah.

adblock meselesini hatırlatayım dedim. çünkü hala reklam görmeden tıklayabiliyorum.  Undecided
hero member
Çok güzel bir site olmuş tebrikler aliser.

Teşekkür ederim, ilk günden bu kadar ilgi beklemiyorduk doğrusu biraz sürpriz oldu bize de.
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
Çok güzel bir site olmuş tebrikler aliser.
hero member
@Aliser, sitede ki 10 dakikalık bekleme süresinde insanların eğlenebileceği bir şeyler yapsan ve sürekli sitede kalmalarını sağlasan nasıl olur? Videolar, müzikler, ufak hikayeler, flash oyunlar, çeşitli ilgi çekebilecek yazılar vs. Smiley çok mu uçuk ya da faydasız bir öneri oldu Cheesy

Evet başka biri daha benzer bir öneride bulundu bunu değerlendirmeye alabiliriz belki.
full member
Referral kazançları anında işliyor sanırsam ama kaç ref var göremiyoz. Bununla ilgili bir çalışma yapsanız fena olmaz gibi.

Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz.

Dün gözükmüyordu eklediniz sanırım iyi olmuş. Bu arada site çok yavaş şuanda. Yüklenme mi var yoksa hosting kaynaklı mı ?

DDOS saldırısı alıyoruz o yüzden yavaş, cloudflare'in basic koruması ancak bu kadar koruyabiliyor Cheesy

Millet baya hızlı ya Cheesy Bu siteye DDOS saldırısı yaparak ne ele geçirecekler acaba Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
@Aliser, sitede ki 10 dakikalık bekleme süresinde insanların eğlenebileceği bir şeyler yapsan ve sürekli sitede kalmalarını sağlasan nasıl olur? Videolar, müzikler, ufak hikayeler, flash oyunlar, çeşitli ilgi çekebilecek yazılar vs. Smiley çok mu uçuk ya da faydasız bir öneri oldu Cheesy
hero member
Referral kazançları anında işliyor sanırsam ama kaç ref var göremiyoz. Bununla ilgili bir çalışma yapsanız fena olmaz gibi.

Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz.

Dün gözükmüyordu eklediniz sanırım iyi olmuş. Bu arada site çok yavaş şuanda. Yüklenme mi var yoksa hosting kaynaklı mı ?

DDOS saldırısı alıyoruz o yüzden yavaş, cloudflare'in basic koruması ancak bu kadar koruyabiliyor Cheesy
full member

hero member

full member
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Coin-Turk siteyi manşete taşıyarak tanıtımımızı yapmış teşekkürler.

http://coin-turk.com/bedava-bitcoin-dagitan-yeni-bir-turk-girisimi-satoshicity/

bende ingilizce konuya bişeyler yazdım maksat konu aşağılarda kalmasın Wink
hero member
Coin-Turk siteyi manşete taşıyarak tanıtımımızı yapmış teşekkürler.

http://coin-turk.com/bedava-bitcoin-dagitan-yeni-bir-turk-girisimi-satoshicity/
Pages:
Jump to: