Pages:
Author

Topic: SatoshiCity Faucet Servisi (Bizden bir servis) - page 7. (Read 11722 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Ben hala claim tuşunu göremiyorum Cheesy

Adresi yazdıktan sonra enter tuşuna bas.

@aliser bu claim tuşunu herkes arıyor. Bunun ile ilgili birşey de yap bence Smiley
full member
Activity: 364
Merit: 100
Ben hala claim tuşunu göremiyorum Cheesy

legendary

Hala ekran görüntüsü almanı bekliyorum yalnız, o sorun çözüldü sanırım ?

Sorun 3 ile başlayan adresleri kabul etmemesiydi. Söylediğim için ekran görüntüsü almadım Smiley  Adresi girdiğimde bu bitcoin adresi geçerli değil diyordu. Şu an düzeldi girebiliyorum. Artık istesem de ekran görüntüsü alamam çünkü sorun çözüldü Smiley
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Ipadde gayet guzel calisiyor
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
Aliser ben chrome ile diz üstü bilgisayardan girdiğim halde claim butonunu hala göremedim bana kıllık yapıyor senin site Smiley Millet çatır çatır çekiyor  Grin

olcaytu,

ekran görüntüsü alıp bir yere atar mısın bi kontrol edelim sorun neymiş ?

Ek yazdım. Sanırım 3 ile başlayan adresler ile ilgili bir sıkıntı var.

Sorun çözülmüş olmalı tekrar denersen kabul edecektir bu kez adresi.

Tamamdır. 3 ile başlayan adresleri kabul ediyor artık.

Hala ekran görüntüsü almanı bekliyorum yalnız, o sorun çözüldü sanırım ?
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

1. fikir : subdomainler de farklı diller ile yayın yapabilirsin.

tr.satoshicity.org
de.satoshicity.org
ru.satoshicity.org
gibi gibi.
tasarımın birebir aynı kalır.

2. fikir : bağışçı listesi
Bazı faucet lerde gördüğüm bağış sistemi yapabilirsin.
btc adresini yayınlarsın birde form hazırlarsın siteye.
bağış yapanların isimlerini ve bildirdikleri web sitesi adreslerini yayınlarsın.
misal http://www.arama.com/sponsor.php3 arama.com a piksel reklam verenler page rank'ından faydalanıyorlar bu sayede.
bağışla ve reklamla geleni dağıtmaya devam edersin.

3. an itibariyle dağıtılmayı bekleyen BTC miktarını sayfada bold olarak göstermek
Bu uygulama ziyaretçilere güven veriyor hemde iştah kabartıyor.
örnek : http://faucet.coin43.com/litedoge/ adresinde, dağıtılmak üzere bekleyen miktarı ve şu ana kadar dağıtılan miktarı yayınlıyorlar.

Bence siteyi farklı dillerde yapmak yerine farklı altcoinler için düzenlemek daha mantıklı sonuçta neredeyse dünyanın ortak dili oldu ingilizce, bunun yerine dogecoin vs için yapabilirsiniz
legendary
Aliser ben chrome ile diz üstü bilgisayardan girdiğim halde claim butonunu hala göremedim bana kıllık yapıyor senin site Smiley Millet çatır çatır çekiyor  Grin

olcaytu,

Tamamdır. 3 ile başlayan adresleri kabul ediyor artık.
hero member

olcaytu,

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

1. fikir : subdomainler de farklı diller ile yayın yapabilirsin.

tr.satoshicity.org
de.satoshicity.org
ru.satoshicity.org
gibi gibi.
tasarımın birebir aynı kalır.

2. fikir : bağışçı listesi
Bazı faucet lerde gördüğüm bağış sistemi yapabilirsin.
btc adresini yayınlarsın birde form hazırlarsın siteye.
bağış yapanların isimlerini ve bildirdikleri web sitesi adreslerini yayınlarsın.
misal http://www.arama.com/sponsor.php3 arama.com a piksel reklam verenler page rank'ından faydalanıyorlar bu sayede.
bağışla ve reklamla geleni dağıtmaya devam edersin.

3. an itibariyle dağıtılmayı bekleyen BTC miktarını sayfada bold olarak göstermek
Bu uygulama ziyaretçilere güven veriyor hemde iştah kabartıyor.
örnek : http://faucet.coin43.com/litedoge/ adresinde, dağıtılmak üzere bekleyen miktarı ve şu ana kadar dağıtılan miktarı yayınlıyorlar.

hero member
Aliser ben chrome ile diz üstü bilgisayardan girdiğim halde claim butonunu hala göremedim bana kıllık yapıyor senin site Smiley Millet çatır çatır çekiyor  Grin

Ek: Sanırım 3 ile başlayan adresleri kabul etmiyor.

Sistem girilen Bitcoin adreslerini kontrol eden bir mekanizmaya sahip, Bitcoin adreslerinin standart olarak 1 ile başlaması gerektiğini düşünerek hareket ediyor. Bu yüzden kabul etmiyordur. Hallediyorum.
legendary

olcaytu,

hero member

olcaytu,

legendary
Aliser ben chrome ile diz üstü bilgisayardan girdiğim halde claim butonunu hala göremedim bana kıllık yapıyor senin site Smiley Millet çatır çatır çekiyor  Grin

Ek: Sanırım 3 ile başlayan adresleri kabul etmiyor.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Öncelikle eline sağlık aliser

sitenin tasarımı mütiş arka planı çok sevdim kaydedip masaüstü kağıdı yaptım Smiley şimdiden bende üretmeye başladım herhangi bir hata ile karşılaşmadım henüz umarım uzun soluku bir proje olur
hero member
Öncelikle hayırlı olsun aliser.  Mobilden girdiğimde adresimi yazıyorum ama claim butonu çıkmıyor

Öncelikle sağol, mobil cihazlarda claim butonu çıkmıyor evet farkettim ufak iyileştirmeler gerekiyor farkındayım mobil versiyon için, şimdilik daha major güncellemeleri halledip sonra mobil uyum sorununu halledeceğim.
hero member
@aliser: ben faucet için sadece şu adresi kullanıyorum: 13qVUetqX6ZWLyEaYAwd8its5m64Bm1SaP
profilimdeki şu adresle: 1CaKiR9zcCjfPb554uqEfpvuszWvcy31Sx faucet'ten birisi claim yapıp duruyor. Niyeti iyi veya kötü bilemem ancak benimle bağlantılı değil bu adresle claim yapan kişi, haber vereyim dedim. (Faucet'i sömürüyormuş gibi görünüyorum dışardan bakıldığında).

Bir de 10 dakikalık süre dolunca sesli uyarı verirse güzel olur Smiley

İlginç, muhtemelen birisi sistemin açığını bulmaya çalışıyor senden şüphelenmem içinde senin profilindeki adresi kullanıyor olabilir. Sesli uyarıyı dikkate alacağım bu gece onu da yapayım madem.
legendary
Öncelikle hayırlı olsun aliser.  Mobilden girdiğimde adresimi yazıyorum ama claim butonu çıkmıyor
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
@aliser: ben faucet için sadece şu adresi kullanıyorum: 13qVUetqX6ZWLyEaYAwd8its5m64Bm1SaP
profilimdeki şu adresle: 1CaKiR9zcCjfPb554uqEfpvuszWvcy31Sx faucet'ten birisi claim yapıp duruyor. Niyeti iyi veya kötü bilemem ancak benimle bağlantılı değil bu adresle claim yapan kişi, haber vereyim dedim. (Faucet'i sömürüyormuş gibi görünüyorum dışardan bakıldığında).

Bir de 10 dakikalık süre dolunca sesli uyarı verirse güzel olur Smiley
hero member
Balance : 0.00005600 BTC
%9.2'yi ben claim ettim Smiley

Ödemeleri otomatik mi yapıyor sistem?
Eğer manuel ise şöyle bir şey yapılabilir;
10k sat üstü withdraw'a tıklar, 10-20+ kişi istek yapınca manuel olarak en düşük fee ile (1kb = 1000 satoshi) şeklinde ödeme yaparsın.

Bir de faucet'in ödeme yapacağı adres ile proof of funds şeklinde mesaj imzalarsan iyi olur (tarihli, alan adlı falan).
Güven sorununu aşarsın bir nebze.

Farklı bir sunucu üzerinde çalışan cron var çakır o yapıyor ödemeleri, diğer bahsettiğin konularda gerekli güncellemeleri yapayım iyi düşündün.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Balance : 0.00005600 BTC
%9.2'yi ben claim ettim Smiley

Ödemeleri otomatik mi yapıyor sistem?
Eğer manuel ise şöyle bir şey yapılabilir;
10k sat üstü withdraw'a tıklar, 10-20+ kişi istek yapınca manuel olarak en düşük fee ile (1kb = 1000 satoshi) şeklinde ödeme yaparsın.

Bir de faucet'in ödeme yapacağı adres ile proof of funds şeklinde mesaj imzalarsan iyi olur (tarihli, alan adlı falan).
Güven sorununu aşarsın bir nebze.
Pages:
Jump to: