Chiar nu as vrea sa pierd trenul asta cum am facut si cu BTC in 2011
Ce nu inteleg eu este de ce spui ca ai pierdut trenul BTC. Ai citit partea asta?
Totodata, mi se par a fi si tipul de idei perorate de cei care considera ca "au pierdut trenul" BTC / ETH. In realitate insa... nu au pierdut niciun tren. Cel mai bun moment de cumparat BTC este
acum, iar raspunsul acesta a fost valabil si in 2010, si in 2011, si in 2012, si in 2013 si tot asa [...] si va fi valabil si in 2050, si in 2051 siiii, in sfarsit, in 2124, cand va fi minerita si ultima moneda
Acum este cel mai bun moment de achizitie. Oricand te-ai intreba
Asta e parerea mea.
De asemenea, BTC nu se obtine doar prin minerit si achizitionat. Poti oferi servicii si sa soliciti plata in BTC la fel de bine. Sau poti vinde diverse lucruri pe BTC... Deci ce tgren ai pierdut? Sau, mai bine zis, ce inseamna pentru tine ca ai pierdut acest tren?
nu indemn pe nimeni sa riste minand sau sa incerce pentru mine [...] Voi pune update-uri aici dupa ce incerc si inclusiv consumul de curent.
Cata vreme iti faci temele cum se cuvine si stii bine in ce te bagi, ce riscuri iti asumi, este totul in regula. Eu nu am studiat deloc acea moneda si, de pe CoinMarketCap, ce mult 4-5 imi trezesc vreun interes, si acelea fiind in general unele care asigura anonimitatea. Dar, ce sa zic, iti tin pumnii
In afara de aceasta, vad ca esti Newbie aici si poate nu iti dai seama, asa ca iti dau un sfat: nu mai da quote la tot citatul anterior, intrucat apare apoi ditamai postarea. Daca vrei sa citezi ceva din postarea anterioara, selecteaza fix sectiunea aceea la care faci referire si pune-o in quote (exemplu: cum m-am referit eu la anumite parti ale postarii tale si exact pe acelea le-am citat, nu intregul tau raspuns). Daca nu faci referire la o parte anume a postarii (lor) anterioare, atunci nu e nevoie sa dai quote deloc. Acest quote ajuta doar cand vrei sa subliniezi anumite parti pe unele dintre ideile interlocutorului.
Exemplu 1: Eu scriu ideile 1, 2, 3 si tot asa pana la 10. Tu ai ceva de obiectat la 1, 5 si 8. In acest caz nu dai quote la toata postarea mea, ci strict la sectiunile respective.
Exemplu 2: Eu scriu ceva si tu vrei sa scrii altceva, care are legatura cu ce am scris si eu mai sus, insa nu foarte mare, si nu face referire la niciun punct anume scris de mine. In acest caz nu are rost sa dai deloc quote.
Later edit: nu mai esti Newbie, ci Jr. Member
Ti-am dat un merit pentru o postare de mai sus, pe care am scris ca o apreciez -- ce a de asumare a limitelor de competenta. Felicitari pentru promovare
Rangul se va modifica din Newbie in Jr. Member cand vei ajunge la 30 puncte de activitate, adica foarte curand. Daca vrei sa citesti mai multe despre rangurile existente, iti recomand acest topic:
Forum ranks/positions/badges (What do those shiny coins under my name mean?).