Ja se slazem stobom 100%. Ja mislim da oni nemaju pravo da mi uznu bilo sta ali nesmem nikom to da kazem oslim anonimno ovde na forumu ili bih izgubio posao u Srbiji i prijatelje i familiju. Svi koje znam vole da im se kaze kako da zive i uvek kukaju kako su malo regulisani.
Ja kada sam cuo za kripto i svatio da je van drzave to mi se svidelo. Ja se nadam da je Srbija nesposobna da to otme ko sto ce da sjebu Amere. Prociao sam kako njihov finansijski Gestapo se zali da su samo 800 od 10 milliona amera na kojnbejs prijavilo da im plate harac. Zamisli kad krene finansijski gestapo da ih trpa u zatvore. Ameri vec sada imaju vise ljudi u zatvoru nego sve ostale zemlje nase planete zajedno.
Ja volim da sada ima slobode u Serbiju dok se parazite ne probude i kopiraju Amere ali do tada ima jos malo pa uzivajte gospodo!
Tu si 100% upravu, forumi su dobra mesta za razmenu ideja, misljenja i iskustva. Ponekad zelis nesto javno da kazes a onda kada dobro razmislis - ukapiras da je pametnije da cutis.
Ja sam vec imao iskustvo u proslosti sa troslovnom organizacijom koja se bavi prikupljnjem haraca i mogu ti reci da nije prijatno
. Vrlo malo njih ode u zatvor ako ne dugujes milione, ali ti recimo zamrznu racune, tuze te pa dodaj sudske troskove na taj konto, presretnu povracaj poreza naredne godine ako imas pravo na isti, i ostlale "legalne" nacine da prikupe novac za koji tvrde da si ih ostetio. Polako ali sigurno se pojavljuju racunovodstvene agencije koje se bave kripto porezom i placanjem istog a to je samo po sebi pokazatelj u kom pravcu se sve ovo krece. Nekada moras da citas izmedju redova jer nije sve crno i belo.
Srbistan, ma koliko los bio, i dalje ima neki nivo slobode i prednosti koje ce se vrlo brzo/lako izbrisati ako se ikada udje u EU. Ja sam nekada lepo ziveo od prodaje hardvera i softvera a da "nikome nista nisam dugovao" ali se to vremenom promenilo. Isto smo tako tada bili u neverici ali se to ipak desilo. Zakon za to nije postajao ali kada su ga "napisali" onda je stupio na snagu preko noci ....
Sto se tice njihovih zatvora, to je druga prica. Oni su privatne institucije (biznis) koje drzava placa po zatvoreniku tj. sto vise ljudu u zatvoru to vise kesa dobijaju od drzave ........ tuga