Ala ste se raspricali, odavno nisam bio ovde pa mi malo cudno
. Puno novih ljudi, ljudi su se malo zainteresovali za bitcoin od kad je cena `malo` skocila, fino je to! Ima puno lepih i pametnih komentara na poslednjih par strana koliko sam uspeo da vidim u ove sitne sate, i svi ste u pravu. Moze tu da se doda jos mnogo toga, ali na kraju to je prazna prica! Kupuj, stekaj i ne obracaj paznju sta pricaju ljudi! Bitcoin, litecoin, ethereum, dash, monero, zcash...ako imas malo vise para, sve su skuplji i skuplji. IOTA, ripple, waves, ark, lisk, tether, stratis.. nabrojao sam samo neke sto su mi pali na pamet prvo, mada ne bih ja zanemario ni mnoge druge.
Prevare su prevare, ali ja sam bio tu kada su pricali i za bitcoin i za ethereum i za litecoin, za dash i monero da su prevare, da se ne kupuju, evo pogledajte sada gde su. I dalje iste price kruze, za nekog je sve ovo prevara, a neki su postali i milioneri... zakljucak neka izvuce svako za sebe.
Koliko sam se ja kockao sa svim tim pre 2 godine, da to pretvoris u sadasnje cene zvucalo bi nerealno! Vec neko vreme manje se kockam vise kupujem i cuvam bitcoine koje tu i tamo zaradjujem zato sto je sve ovo tek pocelo! Da, da tek je pocelo! Ova godina u odnosu na proslu i preprosu kao da uporedjujes obicnu bombu sa nekom raketom, kojoj tek treba da ugrade navodjenje, kameru da gledas gde leti i sta ja znam sta jos.. sa svim ovim novcicima koje su napravili ove godine, a tek ih prave ja ne znam dokle ce ta raketa da leti, izgleda na mesec, kao sto su pricali ovde na forumu pre ove eksplozije `to the moon`.
Bas sam se raspisao, ali evo nesto zanimljivo za sve
Warren Buffett @ ORACLEofETH
The #cryptocurrency market will dwarf the dot com bubble of the 90s...
1 Year Price Prediction:
#Bitcoin: $25,000
#Litecoin: $850
#Ethereum: $2,900
Pratite ovog lika na twitteru ako vec to ne radite, nije normalan sta pise i kakve argumente on izbacuje! Uvek me nasmeje, a cesto je u pravu i ostvaruju mu se predvidjanja!