Author

Topic: Српски (Serbian) - page 167. (Read 3801659 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
October 23, 2017, 02:04:18 PM
Pa jest kocka kad kupujes nesto o cemu ne znas nista Cheesy Bitkoin nije bas takva kocka, ako znas kako radi, jer znas da ima velike prednosti u odnosu na konkurenciju. A to rudarenje na mobilnom iskreno zvuci glupo. Nije moblilni nista bolji od PC niucemu osim da bude laksi i manji, tako da tesko da neko samo nece koristiti PC da preuzme celu operaciju, kad tad, koji god algoritam da koriste za PoW.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
October 23, 2017, 01:57:08 PM
Vec po drugi put, poslao sam im mail, i radis za neke njihove koine, uopste mi ne izgleda pouzdano, ajde da je BTC....

U kripto imas milion stoke vise nego kod nas. To su djubrad levo i desno. Ja sam dosta novca izgubio od djubrad tako da moras da budes na oprez ko da ides kroz minsko polje ili ce ova stoka da te raznese.

Na drugu stranu mozes da zaradis puno ali open pazi se prevaranata !

Naravno da mozes da zaradis puno, na tudju stetu. Sve su to projekti bez vrednosti, zasto bi se uvlacio u nesto gde jedini nacin zarade je da neko drugi padne na tu glupost.

To jeste istina za shitkojnove ali za Bitcoin, Etherium itd.. mislim da su stvorili dosta vrednosti da to vec nije istina za njih ali 90+ posto jeste zarada ako neku budalu navuces.

Evo ja sam gurno dosta love u Electonium i mozda sam puko sve iduce nedelje ako dampuju ili zaradim 1000%. Ali sam pristao na tu kocku svestan rizika.

Nisam ni mislio na sve projekte naravno, a definitivno ne za Bitcoin. Poenta je da li doprinose nesto vredno, nesto korisno, ako ne ili nije dovoljno dobro da bi ljudi poceli da koriste, onda su to samo sumnjiva posla u koja ne treba ulaziti. Nikada ne treba nadati se zaradi na tudjoj nesreci, ne treba da ti to bude motivacija i da ti to bude u interesu.

Slazem se 100%. Moje razmisaljanje je naprimer konkretno za Electronijum kazu da ce biti simulacija miniranja na mobilnom ako je to istina privuci ce nove ljude u kripto i to je korisno. Naravno nemam pojma dali ti osnivaci stvarno rade dali i postoje u Engleskoj sve je to kocka. Ako sve odrade onda mislim da cemo imati projejekat i ja ko "investitor" cu zaraditi. Ako je magla onda mogu da "kiss my money goodbuy". Jebiga sve je to kocka!
sr. member
October 23, 2017, 01:51:49 PM
Vec po drugi put, poslao sam im mail, i radis za neke njihove koine, uopste mi ne izgleda pouzdano, ajde da je BTC....

U kripto imas milion stoke vise nego kod nas. To su djubrad levo i desno. Ja sam dosta novca izgubio od djubrad tako da moras da budes na oprez ko da ides kroz minsko polje ili ce ova stoka da te raznese.

Naravno da mozes da zaradis puno, na tudju stetu. Sve su to projekti bez vrednosti, zasto bi se uvlacio u nesto gde jedini nacin zarade je da neko drugi padne na tu glupost.

To jeste istina za shitkojnove ali za Bitcoin, Etherium itd.. mislim da su stvorili dosta vrednosti da to vec nije istina za njih ali 90+ posto jeste zarada ako neku budalu navuces.

Evo ja sam gurno dosta love u Electonium i mozda sam puko sve iduce nedelje ako dampuju ili zaradim 1000%. Ali sam pristao na tu kocku svestan rizika.

Nisam ni mislio na sve projekte naravno, a definitivno ne za Bitcoin. Poenta je da li doprinose nesto vredno, nesto korisno, ako ne ili nije dovoljno dobro da bi ljudi poceli da koriste, onda su to samo sumnjiva posla u koja ne treba ulaziti. Nikada ne treba nadati se zaradi na tudjoj nesreci, ne treba da ti to bude motivacija i da ti to bude u interesu.
sr. member
October 23, 2017, 01:45:28 PM

sr. member
October 23, 2017, 01:32:35 PM

sr. member
October 23, 2017, 09:04:22 AM

full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
October 23, 2017, 08:47:15 AM
sr. member
October 23, 2017, 08:45:40 AM
Become a Country Ambassador for the Signals project

Hello, I’d like to introduce you to Signals. It’s a new data science-powered marketplace for building, training and monetizing crypto trading strategies. Our goal is to revolutionize cryptocurrency trading by providing a unique tool which connects data scientists and developement community with crypto traders.

What’s in it for you?

We are looking for an Ambassador to keep the Serbian crypto community updated about Signals latest news. The main responsibilities are translating Signals official Announcements into Serbian and spreading the word about Signals in other Serbian crypto forums and social media groups. The Ambassador can also present Signals directly to Serbian influencers or known investors, getting rewarded for each successful cooperation.

If you become a Signals Ambassador, you’ll get a chance to earn SGN tokens within the Signals bounty program and you will get a referral bonus from SGN token sales that came in thanks to your propagation. The bounty rewards for ambassadors are significantly increased as compared to regular users.

Does it sound interesting to you? Please let me know at [email protected].

**I’m sorry for an English post, however we don’t speak Serbian - that’s why we're looking for local ambassadors who could translate for us.

U bre al ovi spamuju   Smiley

full member
Activity: 462
Merit: 100
October 23, 2017, 05:06:29 AM
Become a Country Ambassador for the Signals project

Hello, I’d like to introduce you to Signals. It’s a new data science-powered marketplace for building, training and monetizing crypto trading strategies. Our goal is to revolutionize cryptocurrency trading by providing a unique tool which connects data scientists and developement community with crypto traders.

What’s in it for you?

We are looking for an Ambassador to keep the Serbian crypto community updated about Signals latest news. The main responsibilities are translating Signals official Announcements into Serbian and spreading the word about Signals in other Serbian crypto forums and social media groups. The Ambassador can also present Signals directly to Serbian influencers or known investors, getting rewarded for each successful cooperation.

If you become a Signals Ambassador, you’ll get a chance to earn SGN tokens within the Signals bounty program and you will get a referral bonus from SGN token sales that came in thanks to your propagation. The bounty rewards for ambassadors are significantly increased as compared to regular users.

Does it sound interesting to you? Please let me know at [email protected].

**I’m sorry for an English post, however we don’t speak Serbian - that’s why we're looking for local ambassadors who could translate for us.
full member
Activity: 474
Merit: 101
October 22, 2017, 05:47:03 AM
Za sve one koji tek počinju sa kriptovalutama i blockchain tehnologijom.

Start Crypto
www.startcrypto.net
full member
Activity: 533
October 22, 2017, 05:29:34 AM
Da li neko zna kolika je cena KW struje za kompanije?

Pozdrav druže. Industrijska struja u Fabrici u kojoj radim kad je proizvodnja u fulu bude oko 5 euro centi ili ti nešto preko 6 din/kWh bez PDV-a. Naravno zavisi od firme do firme, a bitna stavka je odobrena snaga koja nosi taj fiksni deo plus reaktivna energija itd. itd.  Shocked

Najbolje otici u EPS i pitati.
Postoje razni nacini da na legalan nacin dodjes do jeftinije struje.

4,9 dinara bez pdv-a za odobrenu snagu.
Kada se pređe odobrena snaga, odnosno kada zakucamo malo maksigraf onda je cena ne pitaj.
Kod rigova nema reaktivne energije, kod npr. motora ima. Izračunaš kolika bi ti bila potrošnja pa na osnovu toga napraviš ugovor da ne bi prelazio prekomernu, a pošto nemaš reaktivnu energiju stačlno ćeš biti u odobrenoj snazi.
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?392128-Prostor-za-mining-cena-struje-kolicina-racunara-hladjenje-prostorije/page3
member
Activity: 512
Merit: 10
October 21, 2017, 05:10:36 PM

Pozdrav druže. Industrijska struja u Fabrici u kojoj radim kad je proizvodnja u fulu bude oko 5 euro centi ili ti nešto preko 6 din/kWh bez PDV-a. Naravno zavisi od firme do firme, a bitna stavka je odobrena snaga koja nosi taj fiksni deo plus reaktivna energija itd. itd.  Shocked

Najbolje otici u EPS i pitati.
Postoje razni nacini da na legalan nacin dodjes do jeftinije struje.
full member
October 21, 2017, 07:30:12 AM
Kinta: Check
Kartica: Check
Kinta na racunu: Check
Kinta Konvertovana: Check

Devizna uplata da se uradi na koji god racun inostranom licu/pravnom licu - Potreban je Dokument/Faktura/Profaktura/Izjava ... Jel nasa drzava jebeno retardirana? Da mi je znati koja grupa imbecila je smislila ovu metodologiju i princip slanja pri deviznoj uplati? Koga boli uvo kome i zasto ja saljem pare. Dobili ste podatke banku/ime/adresu/i ostale stvari sto idu uz to..

Kako ovde neko salje novac na exchange putem devizne uplate? Kakva govna od dokumenata moraju da se popunjavaju da bi uplata bila odradjena?

Pa najbolje ti je da se nadjes sa nekim ko ima BTC i das mu lovu u ruke, a on tebi prebaci btc i pedala...tako kad ides kroz sistem, vidis da je retardirano,
pozz

Da to sam i uradio, zahvaljajuci nasos NARODNOJ BANCI SRBIJI kojoj ne postoji mera opisati retardiranost nase Dragocene Srbije i bankarskom sistemu moramo da budemo ovako GLUPO ograniceni. Jbg sta je tu je, ne moze se nista, i smao da se prilagodimo tom glupom sistemu Sad
full member
Activity: 269
October 21, 2017, 07:11:35 AM

Devizna uplata da se uradi na koji god racun inostranom licu/pravnom licu - Potreban je Dokument/Faktura/Profaktura/Izjava ... Jel nasa drzava jebeno retardirana? Da mi je znati koja grupa imbecila je smislila ovu metodologiju i princip slanja pri deviznoj uplati? Koga boli uvo kome i zasto ja saljem pare. Dobili ste podatke banku/ime/adresu/i ostale stvari sto idu uz to..

Kako ovde neko salje novac na exchange putem devizne uplate? Kakva govna od dokumenata moraju da se popunjavaju da bi uplata bila odradjena?

Pa najbolje ti je da se nadjes sa nekim ko ima BTC i das mu lovu u ruke, a on tebi prebaci btc i pedala...tako kad ides kroz sistem, vidis da je retardirano,
pozz
full member
October 20, 2017, 05:06:06 PM

full member
Activity: 140
October 20, 2017, 02:41:06 PM

full member
Activity: 588
Merit: 104
October 18, 2017, 05:01:14 PM
Cao svima,

Cisto informativno kupio sam pedesetak hiljade Electroneum ICO sa ETH i BTC pa da vam javim nadam se 500% zarade ako im radi ovaj software za miniranje na telefonu bez da ga zagreju i da ce da radi ko igrica ili u pozadinu. Ako to uspe vredece. Ali ko i uve kocka je.

Eto cisto informativno pogledajete ako se odlucite ubacite kod dobijete jos 1% a danas i sutra daju 10% bonus.

PM mene ako imate pitanja.

Pozz

Ovaj post je kao da je prevedeno sa google translatom. Iskreno nije mi mnogo jasno o čemu se radi ovde. Zašto se mora PM za pitanja? Zašto nije javno? Mislim da za  ove stvari trebaju malo jasniji postovi.
full member
October 18, 2017, 08:40:13 AM
Jel neko koristio Kraken sa telenor bankom? Koliki je vremenski period uplata kinte na njihov racun. Nadam se da bih mogao da uplatim kintu uskoro pre nego sto stigne 25ti  (hard fork)... a kartica mi jos nije stigla Sad
sr. member
October 17, 2017, 01:32:16 PM
Cao svima,

Cisto informativno kupio sam pedesetak hiljade Electroneum ICO sa ETH i BTC pa da vam javim nadam se 500% zarade ako im radi ovaj software za miniranje na telefonu bez da ga zagreju i da ce da radi ko igrica ili u pozadinu. Ako to uspe vredece. Ali ko i uve kocka je.

Eto cisto informativno pogledajete ako se odlucite ubacite kod dobijete jos 1% a danas i sutra daju 10% bonus.

PM mene ako imate pitanja.

Pozz
newbie
Activity: 2
Merit: 0
October 17, 2017, 03:59:40 AM
Pozdarav ljudi totalno sam nov u svemu ovome i pokusavam sto vise da saznam o rudarenju.
I koliko je trenutno isplativo kod nas uzevsi i cenu srtuje u obzir.
Jump to: