https://blog.request.network/request-network-token-sale-registration-results-b1a5edd38e75
Ko bi rekao.
Neverovatno vise od Italije Amera nema primetio sam na par ICO koje sam ucestvovo zabranili Amerima zbog njihove "prevelike slobode".
Imam 3 ICO trenutno i gledam jos jednu iz Svajcarske koja ide za par nedelja ali je prevelika kocka. Nisam jos odlucio koliko da kockam.
Inace procitao sam na forumu ovde Coins.ph (sa Filipina) da je najbolja za ulaz/izlaz kesa u kripto. Kad sam bio u Aziju tamo imaju prodavnice udjem mozes bilo sta da platis ko u Srbiju u trafiku ali sa coins.ph mozes kripto! Kada bi neka nasa firma to prekopirala iz Filipina ubili bi se od para i dali sansu gomili Srba da malo zarade na kripto dok jos ide gore!
Sretno narode samo jako!
PS: Iduce godine ako bog da trosim malo kripto u Rusiji na svetsko prvenstvo! Bravo Orlici razmazeni igrate ko babe al ste prosli! Svaka cast! Sad samo kad bi igrali ko kosarkasi bice veselo u Rusiji!
Land of the free - my ass zemlja krijem se iza VPN-a
ICO treba da bude nelegalan svuda ne samo kod njih. Vecina su cista prevara. Ako ne i svi u neku ruku.