Author

Topic: Српски (Serbian) - page 169. (Read 3603141 times)

full member
Activity: 588
Merit: 104
October 11, 2017, 03:58:48 PM
Nebi bilo loše neki online prenos mitinga ili da se  napravio audio snimak i posle da se uploaduje negde. Sigurno će biti interesantnih tema, ali nažalost nemogu si u Beograd. Još bolje bi bilo kada bi posatojao online meeting.
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
October 11, 2017, 03:45:28 PM
Mozda i odem jer vidim da dele pivo za dz ;DNego hoce li btc preko 5k ili ne?

Oce jednog dana, ali nije tako lako pre forka. Mada brzo raste uvek Bitkoin, mozda proviri glavu na koju nedelju, ali treba ocekivati probleme sledecih mesec dana do Segwit2x forka.
sr. member
Activity: 476
Merit: 278
October 11, 2017, 03:31:10 PM
Mozda i odem jer vidim da dele pivo za dz ;DNego hoce li btc preko 5k ili ne?
newbie
Activity: 20
Merit: 0
October 11, 2017, 02:53:34 PM
Criptopay gasi i nove kartice.

Da li neko zna neku karticu koja ce da radi posle 15 oktobra kod nas?
Zasto ne bi radile kartice posle 15. oktobra? Neko ce da blokira?
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
October 11, 2017, 02:50:02 PM
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
October 11, 2017, 02:48:08 PM
[...] Kljucna stvar mi je da dodjem do Bitcoin Cash-a, uz najmanju mogucu proviziju, imas neki savet?
Bittrex?
" Deposits - There are no fees for deposits.  Please be aware that some coins require us to move your funds to another address before we credit them.  This means the coins network will charge you the normal transaction fee for this send.  This is not something we can avoid. "

Bitrex ne uzima deposit na kes kada im uplatim sa mog racuna? :O

EDIT: Posle uradjenog research-a Bittrex ne uzima USD deposit Tongue

Najbrzi nacin bi ti bio da na neki nacin nabavis (imas) BTC i to prebacis na Bittrex (pa da zamenis BTC za BCC)...
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
October 11, 2017, 12:33:56 PM
[...] Kljucna stvar mi je da dodjem do Bitcoin Cash-a, uz najmanju mogucu proviziju, imas neki savet?

Bittrex?

" Deposits - There are no fees for deposits.  Please be aware that some coins require us to move your funds to another address before we credit them.  This means the coins network will charge you the normal transaction fee for this send.  This is not something we can avoid. "

Bitrex ne uzima deposit na kes kada im uplatim sa mog racuna? :O

EDIT: Posle uradjenog research-a Bittrex ne uzima USD deposit Tongue
full member
October 11, 2017, 10:52:10 AM

Bittrex?

Sad se osecam glupo,  Tongue registrovao sam se, i verifikovao sam se na 4-5 exchange-a ukljucujuci i ovaj, a totalno sam zaboravio na ovaj...A ja ko pajser se zalepio za Cex.IO(zbog telenor banke  Tongue )
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
October 11, 2017, 10:43:44 AM

Bittrex?
full member
Activity: 235
Merit: 102
October 11, 2017, 09:02:51 AM
Od kad postaje aktivna ta monaco kartica? to je vec trebalo da krene sa distribucijom koliko ja znam...
ima i ovo ko hoce :
https://payeer.com/en/

bacite pogled
evo njihov sajt gde mozes da vidis kada su planirali. Plan je sada u oktobru, ali videcemo da li ce ispostovati. https://mona.co/company

Tamo gde ti pise Milestones kliknes na what is next.

Tu dole sam kopirao sa sajta da ne trazis ako te mrzi.Cheesy

September 2017

Card Program Approval
October 2017

Users receiving & reviewing Monaco cards
Q4 2017

Europe mass rollout to ~30 countries begins
Q4 2017

Two new and previously unannounced product features critical to user growth
Jan 2018

Q4 users & transaction numbers
full member
October 11, 2017, 08:13:18 AM
Opet ja...sa offtopicom... I Cex.io-om .... Kako sam odradio matematiku, ako radim deposit na Cex.io preko banke, oni uzimaju 7%? Na 1500 Dolarato dodje 105 dolara?!??! Pa to je ludost !

Ovu informaciju ne mogu da nadjem(al mislim da nije nista,na osnovu ove stranice https://cex.io/finance/limits-commissions#/direction/deposit/currency/BTC) Ako uradi BTC Deposit, onda nema nikakvog ludog fee-a osim slanja transakcije kao i inace?

Ili Ako neko hoce da proda Bitcoin Cash? Treba mi 4.8 komada Cheesy

Cex ti je 3.5$ plus 1.2% na witdrawal

A kupovina btc preko cex je ludost imas mnoogooo bolje varijante.

npr? Kljucna stvar mi je da dodjem do Bitcoin Cash-a, uz najmanju mogucu proviziju, imas neki savet?
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
October 11, 2017, 07:35:42 AM
Opet ja...sa offtopicom... I Cex.io-om .... Kako sam odradio matematiku, ako radim deposit na Cex.io preko banke, oni uzimaju 7%? Na 1500 Dolarato dodje 105 dolara?!??! Pa to je ludost !

Ovu informaciju ne mogu da nadjem(al mislim da nije nista,na osnovu ove stranice https://cex.io/finance/limits-commissions#/direction/deposit/currency/BTC) Ako uradi BTC Deposit, onda nema nikakvog ludog fee-a osim slanja transakcije kao i inace?

Cex ti je 3.5$ plus 1.2% na witdrawal

A kupovina btc preko cex je ludost imas mnoogooo bolje varijante.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
October 11, 2017, 01:00:31 AM
Ne mogu iz usa da ucestvuju u ico legalno,mogu samo preko vpn-a pa se zato i ne vidi da ih ima

Ne mogu ni preko VPN, za KyberNetwork i RequestNetwork ICO smo slali lične dokumente da bi prošli KYC.

U ozbilljnim projektima Ameri mogu učestvovati samo u Pre-sale i to oni koji su akreditovani investitori.

U svakom slučaju, u ovom ICO učestvuje 586 ljudi iz ex Yu, sa Srbijom i Slovenijom kao liderima. Što opet pokazuje da nismo baš toliko neobrazovani kada je Kripto u pitanju. Posebno jer je bilo veoma malo vremena za Request i desetine hiljada su ostali na wait listi, a dosta njih je nudilo 1 ETH za odobreni account.
full member
October 10, 2017, 11:26:52 PM

full member
Activity: 269
Merit: 100
October 10, 2017, 04:21:59 PM
Od kad postaje aktivna ta monaco kartica? to je vec trebalo da krene sa distribucijom koliko ja znam...
ima i ovo ko hoce :
https://payeer.com/en/

bacite pogled
full member
Activity: 235
Merit: 102
October 10, 2017, 11:37:16 AM
Criptopay gasi i nove kartice.

Da li neko zna neku karticu koja ce da radi posle 15 oktobra kod nas?
Pa ja sam porucio monaco karticu. Evo vam link svima pa se mozete prijaviti preko ovog linka.
U tom slucaju, mislim, da ce te dobiti po 10 dolara u tokenima.
Porucivanje plave kartice je besplatno, dok se ostale placaju.
Imate razne benifite sa onim skupljim karticama, dok je plava sasvim ok posto je dzabe.Cheesy

link za porucivanja - http://get.mona.co/IVWT/9lbUCcRvrG
sr. member
Activity: 476
Merit: 278
October 10, 2017, 10:10:00 AM
Srbija poprilično visoko kotira u ovom ICO, inače jedan od najzanimljivijih za ovaj mjesec,

https://blog.request.network/request-network-token-sale-registration-results-b1a5edd38e75

Ko bi rekao.

Neverovatno vise od Italije Smiley  Amera nema primetio sam na par ICO koje sam ucestvovo zabranili Amerima zbog njihove "prevelike slobode".

Imam 3 ICO trenutno i gledam jos jednu iz Svajcarske koja ide za par nedelja ali je prevelika kocka. Nisam jos odlucio koliko da kockam.

Inace procitao sam na forumu ovde Coins.ph (sa Filipina) da je najbolja za ulaz/izlaz kesa u kripto. Kad sam bio u Aziju tamo imaju prodavnice udjem mozes bilo sta da platis ko u Srbiju u trafiku ali sa coins.ph mozes kripto! Kada bi neka nasa firma to prekopirala iz Filipina ubili bi se od para i dali sansu gomili Srba da malo zarade na kripto dok jos ide gore!

Sretno narode samo jako!

PS: Iduce godine ako bog da trosim malo kripto u Rusiji na svetsko prvenstvo! Bravo Orlici razmazeni igrate ko babe al ste prosli! Svaka cast! Sad samo kad bi igrali ko kosarkasi bice veselo u Rusiji!

Ne mogu iz usa da ucestvuju u ico legalno,mogu samo preko vpn-a pa se zato i ne vidi da ih ima

Land of the free - my ass   Smiley   Smiley   zemlja krijem se iza VPN-a   Smiley   Smiley

ICO treba da bude nelegalan svuda ne samo kod njih. Vecina su cista prevara. Ako ne i svi u neku ruku.
Pa i bice uskoro verovatno banovan svuda,aj sto je prevara njih ima svuda nego kad pocne da puca balon zbog gomile ico scama ima da se pusimo svi Embarrassed
full member
October 10, 2017, 10:07:57 AM
Opet ja sa malim offtopic.

Sta je bolje uraditi i zasto?

Ako kupujem nesto sa SAJTA A - Procedura > Kinta > Telenor Banka > Exchange > Kupovina Valute > Placanje Sajtu

ili

Kinta > Telenor Banka > Exchange > Kupovina Valute > Sa Exchange-a > Wallet >  Placanje Sajtu

Da li ce mozda biti neki problem ako Prodavac hoce da vidi tvoju poruku "sign-ovanu"... To ne moze da se uradi sa exchange-a, ili se to ne desava u opste? Ne vidim zasto bi trebala ova druga metoda da se uradi, ali ako imate neke razloge ili ideje, pucajte.

Ovisi od Exchange-a; osobno koristim Bitstamp I Bittrex i oboje pruzaju mogucnost da se transakcije potpisuju sa osobnom porukom. (I u moje iskustvo je Bitmain prihvacao moja placenja sa Bitstamp-a).

Ah vidim, onda cu to da uradim, mnogo mi je lakse sa Exchange-a na njihov sajt, nego da se jebem sa walletom, samo produzujem vremenski period prebacivanja novca iz nikako posebnog razloga Tongue ... Hvala Smiley
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
October 10, 2017, 10:04:18 AM
Srbija poprilično visoko kotira u ovom ICO, inače jedan od najzanimljivijih za ovaj mjesec,

https://blog.request.network/request-network-token-sale-registration-results-b1a5edd38e75

Ko bi rekao.

Neverovatno vise od Italije Smiley  Amera nema primetio sam na par ICO koje sam ucestvovo zabranili Amerima zbog njihove "prevelike slobode".

Imam 3 ICO trenutno i gledam jos jednu iz Svajcarske koja ide za par nedelja ali je prevelika kocka. Nisam jos odlucio koliko da kockam.

Inace procitao sam na forumu ovde Coins.ph (sa Filipina) da je najbolja za ulaz/izlaz kesa u kripto. Kad sam bio u Aziju tamo imaju prodavnice udjem mozes bilo sta da platis ko u Srbiju u trafiku ali sa coins.ph mozes kripto! Kada bi neka nasa firma to prekopirala iz Filipina ubili bi se od para i dali sansu gomili Srba da malo zarade na kripto dok jos ide gore!

Sretno narode samo jako!

PS: Iduce godine ako bog da trosim malo kripto u Rusiji na svetsko prvenstvo! Bravo Orlici razmazeni igrate ko babe al ste prosli! Svaka cast! Sad samo kad bi igrali ko kosarkasi bice veselo u Rusiji!

Land of the free - my ass   Smiley   Smiley   zemlja krijem se iza VPN-a   Smiley   Smiley

ICO treba da bude nelegalan svuda ne samo kod njih. Vecina su cista prevara. Ako ne i svi u neku ruku.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
October 10, 2017, 10:03:37 AM

Ko bi rekao.

Sretno narode samo jako!

Land of the free - my ass   Smiley   Smiley   zemlja krijem se iza VPN-a   Smiley   Smiley
Jump to: