Ja sam Zeko i Kraljevcanin sam koji zivi u Krusevcu... Mal` kopam mal` radim po berzi, kripto svet pratim vec nekih 3 godine ali pre godinu i kusur sam se upustio u celu pricu... toliko o meni za pocetak
Pitanje za nasu zajednicu da li se isplati vise podizati novac preko edc-a ili preko telenor banke?
Unapred hvala na odgovorima!
Ja preko telenor banke uzimam vec par meseci, preko cex.io prebacujes na telenor i radi super isti dan mozes dinare da uzmes a u roku od 48 sati evrice, savet sko zelis nemoj dolare da saljes telenor odma konvertuje u dinare posto im je to politika firme i odma uzmu procenat. Najbolje posalji evrice cex uzima 3.5 eura po transakciji + 1.2% od ukupnog poslatog a telenor ne uzima nista ili neku sicu 0, zarez neki nisam nesto primetio mada su mi rekli neki da im uzmu verovatno na iznose vece od 500 ili 1000 evra. Drugo pazi koliko saljes smes do 10000 evra godisnje posle ti kuca poreska na vrata i uzima ti 34% provizije odma, par cacana se zajebalo sa ovim pa im posle dva dana zakucali na vrata, zao mi ih je ali jbg.
Imas i na bechmarku nasem isto tako objasnjenje sve ide preko cex.io pa na telenor banku kartica u telenoru je gotova za 5 radnih dana, ne dovijes odma. Sto bi rekli probaj ono sto ti vise odgovara.