Author

Topic: Српски (Serbian) - page 192. (Read 3604477 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
December 23, 2016, 09:11:43 PM
Cao ljudi,evo godisnjica mi na od kako sam na forumu a vidim nisam nista napisao u nasem threadu. Milos iz BG-a ,97 god idem na faks i zezam se sa BTC-om. Pozz Smiley
newbie
Activity: 2
Merit: 0
December 20, 2016, 10:26:36 AM
Grin...prvi putz na forumu...pozz svima...

Dobro nam došao!  Cool
...hvala...
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
December 20, 2016, 10:02:57 AM

Dobro nam došao!  Cool
newbie
Activity: 2
December 20, 2016, 10:01:01 AM
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
December 11, 2016, 05:52:58 PM
Cao svima!
Jel zna neko, postoji li neki srpski coin? Srpski u smislu da su nasi ljudi napravili, ucestvovali u vecoj meri...

Ima neka ona Alva Cheesy
legendary
December 08, 2016, 04:10:31 PM
Hvala ljudi Smiley .

Kad god se nadjete u okolini Trstenika svratite na pice mi smo u kancelariji 24/7 Cheesy
hero member
Activity: 697
Merit: 500
December 08, 2016, 12:32:05 PM
Takođe želim puno uspeha
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
December 08, 2016, 12:27:52 PM
Kako ide ljudi?

Jel ima ovde nekog blizu Trstenika? Cheesy

Da se ode na pice nekad a i otvaram firmu za podrsku i menagment primedice a i jos nekih nasih projekta uskoro pa ce mi trebati jedno 5-6 zaposljenih za 24/7 podrsku.

Sajt je www.mebitdoo.com ili www.mebit.io imate tu i mail na koji mozete da me kontaktirate a mozete i ovde.

Zelim ti puno srece Micro! Drago mi je kad neko uspe i zeli da pomogne drugima, lepo je to sve. Obavesti nas s` vremena na vreme kako napredujes Smiley

svaka čast micro ako bude bilo ili trebalo u ns ili okolini a nadam se da hoce  Grin
ti javi ovde to mi malo daleko xexe
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
December 08, 2016, 04:49:15 AM
Kako ide ljudi?

Da se ode na pice nekad a i otvaram firmu za podrsku i menagment primedice a i jos nekih nasih projekta uskoro pa ce mi trebati jedno 5-6 zaposljenih za 24/7 podrsku.

Sajt je www.mebitdoo.com ili www.mebit.io imate tu i mail na koji mozete da me kontaktirate a mozete i ovde.

Zelim ti puno srece Micro! Drago mi je kad neko uspe i zeli da pomogne drugima, lepo je to sve. Obavesti nas s` vremena na vreme kako napredujes Smiley
legendary
December 07, 2016, 01:04:45 AM
[...]Jel ima ovde nekog blizu Trstenika? Cheesy [...]
Jebote di ti ode!  Grin

A mogu pitati zasto more biti "fizicka" prisustnost?

(Dan danas se sve to moze i preko "remote"...)
Pa pazi ja radim sad preko remote za njih. Ali da bi radili ozbiljnu 24/7 podrsku nazalost moracemo to sve lepo u kancelariji puna radna vremena i to sve.

Jer drugacije je kad si kuci imas sto nekih ometanja nesto da ti skrece paznju neko te zove ajde ovamo ajde tamo itd. Ovako dodjes na poso odradis smenu u fulu i to je to.

A i skockao sam full kancelariju pa da ne propada Cheesy haha.

Btw misli se na Trstenik u Srbiji ne onaj na kosovu Cheesy

Evo ja sad upravo radim trecu smenu ucim jednu devojku koja je tamo u kancelariji ne ide to tako lagano preko skajpa i to.
A i jebeno sam kuci da radis trecu smenu smoris se ko panj. U kancelariji ce biti 2 osobe po smeni.

Kako želite. Sretno!

Možda interesantno proćitat: “What Leaders Need To Know About Remote Workers” (Forbes/Tinypulse)...
legendary
December 06, 2016, 09:20:54 PM

Jebote di ti ode!  Grin

Pa pazi ja radim sad preko remote za njih. Ali da bi radili ozbiljnu 24/7 podrsku nazalost moracemo to sve lepo u kancelariji puna radna vremena i to sve.

Jer drugacije je kad si kuci imas sto nekih ometanja nesto da ti skrece paznju neko te zove ajde ovamo ajde tamo itd. Ovako dodjes na poso odradis smenu u fulu i to je to.

A i skockao sam full kancelariju pa da ne propada Cheesy haha.

Btw misli se na Trstenik u Srbiji ne onaj na kosovu Cheesy

Evo ja sad upravo radim trecu smenu ucim jednu devojku koja je tamo u kancelariji ne ide to tako lagano preko skajpa i to.
A i jebeno sam kuci da radis trecu smenu smoris se ko panj. U kancelariji ce biti 2 osobe po smeni.
legendary
December 06, 2016, 03:10:26 AM

Jebote di ti ode!  Grin

legendary
December 05, 2016, 07:25:40 PM
Kako ide ljudi?

legendary
December 05, 2016, 05:33:48 AM
Drugari Lauda mi je dao negativno, pogresio sam al' on me ubi ovom kaznom :-) jel moze neko da urgira kod njega, unapred zahvalan ako neko pokusa da me opere malo kod njega.

Izgleda da si cist ko suza  Shocked

To samo tako izgleda zato sto u local section ne prikazuje trust, nije samo on I monbux mi je tu zabiberio stvari, to je ta ekipa sigurno, sve rade u dogovoru haha
hero member
Activity: 912
Merit: 505
December 01, 2016, 09:44:48 AM
Drugari Lauda mi je dao negativno, pogresio sam al' on me ubi ovom kaznom :-) jel moze neko da urgira kod njega, unapred zahvalan ako neko pokusa da me opere malo kod njega.

Izgleda da si cist ko suza  Shocked
legendary
December 01, 2016, 03:01:47 AM
sr. member
Activity: 439
Merit: 288
November 24, 2016, 08:03:46 PM
Pozdrav crypto sestre i braco. Evo vec sam tri godine u kriptu, probah svasta, upoznah svakave ljude, ali ne videh dobrog crypto deva sa ovih nasih prostora! Smiley
Kakva su vasa iskustva, znate li nekog ko se tim bavi ozbiljno? Ozbiljnije od "pa mogao bih da pogledam code i eventualno...", znate vec Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
November 23, 2016, 03:47:25 PM
I am looking for someone who wants to translate the sales widget of Innocoin.com and the website www.innocoin.com into Serbian.

We have bundled the language files that need to be translated into a zip file.

In total it won't take more than 2 to 3 hours to do this including checking and giving feedback on implementation.

I can do this send me informations and files will do first thing in the morning
full member
Activity: 168
Merit: 100
November 22, 2016, 03:45:10 PM
I am looking for someone who wants to translate the sales widget of Innocoin.com and the website www.innocoin.com into Serbian.

We have bundled the language files that need to be translated into a zip file.

In total it won't take more than 2 to 3 hours to do this including checking and giving feedback on implementation.

newbie
Activity: 14
November 21, 2016, 12:19:38 PM
Lepo se naći u dobrom društvu  Cheesy
Jump to: