Author

Topic: Српски (Serbian) - page 194. (Read 3604649 times)

legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
August 26, 2016, 05:21:08 PM
+381606107055 Robert za sve koji zele da prodaju svoje bitcoine ili kupe.

Lepo Micro, moja zelja je jednog dana da imam vinograd i da pravim vino za sebe. Koje sorte imas? Slazem se sa tobom da cena ne mora da bude merilo kvaliteta, ali neka skupa vina opravdavaju svoju visoku cenu.
Imam mogucnost da nabavim razna srpska vina, po nekim finim cenama.
Radovanovic, Kovacevic, Budimir, Spasic, Mackov Podrum, Art Wine, Jovic, Babaroga... i jos po neki sigurno, zaboravio sam sta sve ima. Makedonski Bovin, Plantaze iz C. Gore.
Neka od ovih vina ima i po marketima, ali neka vina nisam video skoro nigde. Svakako ne mogu da se kupe nigde za  bitcoine :-) ako neko zeli da malo trgujemo neka se javi.

Meni je ovo superiska
Svakoke pred slavu cemo da se cujemo

A i vino za btc mi je super fora

Da znas. Jel ima negde neki cenovnik nesto?
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
August 26, 2016, 03:07:05 PM

Lepo Micro, moja zelja je jednog dana da imam vinograd i da pravim vino za sebe. Koje sorte imas? Slazem se sa tobom da cena ne mora da bude merilo kvaliteta, ali neka skupa vina opravdavaju svoju visoku cenu.
Radovanovic, Kovacevic, Budimir, Spasic, Mackov Podrum, Art Wine, Jovic, Babaroga... i jos po neki sigurno, zaboravio sam sta sve ima. Makedonski Bovin, Plantaze iz C. Gore.
Neka od ovih vina ima i po marketima, ali neka vina nisam video skoro nigde. Svakako ne mogu da se kupe nigde za  bitcoine :-) ako neko zeli da malo trgujemo neka se javi.

Meni je ovo superiska
Svakoke pred slavu cemo da se cujemo

A i vino za btc mi je super fora
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
August 25, 2016, 11:20:01 PM

member
Activity: 83
Merit: 20
August 25, 2016, 11:03:03 PM
Da li neko prodaje bitcoine i po kojoj ceni (Beograd)?

za bg ne znam ja sam iz NS i ovde imamo lika koji to radi fer i korekto uz malu provizu
radi i prodaju i kupovinu

mislim da on ima i oglas na kupujem prodajem

Pozdrav svim forumasima iz Srbije,

Moze li neki kontakt za gore navedenog lika iz NS? Pregledao sam na Kupujem-Prodajem, nisam nasao oglas.
member
Activity: 79
Merit: 10
August 23, 2016, 08:44:11 PM
Imam za prodaju 0.5 btc-a, ako nekom treba i zeli da kupi bez provizije neka pise na pm.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
August 22, 2016, 05:26:21 PM
Pozdrav ljudi,

Trebam cashout 0.7 BTC u banku ili na kreditnu, kako bi ovo izveo najbrže?

PayPal nije opcija.

Idi na kupujem prodajem tamo mozes lik je iz novog sada a ide i za bg i suboticu i pouzdan je

Ja sam u Republici Srpskoj.

Tražio sam na tom sajtu i našao sam nekog što traži 10% provizije, mislim mnogo je da mu poklonim ~7500 dinara da mi razmijeni BTC, to je već čista prevara.

Gledao sam neki exchange, cex.io i mislim da bi možda mogao kod njih da razmenim ali ne znam da li su solidni.

Mozes na Bitstamp, kod njih imas SEPA cashout pa mozes na svoj devizni racun u eurima, uzimaju 0.25% + 0.9eur.  ; ; Cheesy
newbie
Activity: 10
August 19, 2016, 05:25:50 PM
Pozdrav ljudi,

PayPal nije opcija.

Idi na kupujem prodajem tamo mozes lik je iz novog sada a ide i za bg i suboticu i pouzdan je

Ja sam u Republici Srpskoj.

Tražio sam na tom sajtu i našao sam nekog što traži 10% provizije, mislim mnogo je da mu poklonim ~7500 dinara da mi razmijeni BTC, to je već čista prevara.

Gledao sam neki exchange, cex.io i mislim da bi možda mogao kod njih da razmenim ali ne znam da li su solidni.
legendary
August 19, 2016, 04:01:02 AM
Pozdrav ljudi,

PayPal nije opcija.

newbie
Activity: 10
August 19, 2016, 03:20:26 AM
Pozdrav ljudi,

PayPal nije opcija.
legendary
August 16, 2016, 02:39:55 PM
Svi smo izgleda pretplaceni kod istog coveka Smiley

Imam jedno pitanje za sve vas, koliko često pijete vino?

Radoznao sam da li ima ovde ljudi koji uzivaju u dobrom vinu. Da li kupujete "skuplja" vina, da li vise volite belo ili crno vino, i da li imate neko omiljeno vino?

Crvena vis he volume cleans ko Ako se u kazem prilika
legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
August 16, 2016, 12:56:21 PM

Radoznao sam da li ima ovde ljudi koji uzivaju u dobrom vinu. Da li kupujete "skuplja" vina, da li vise volite belo ili crno vino, i da li imate neko omiljeno vino?

zavisi od prilike i crno i belo i roze imaju svoju vrstu hrane i prilika
u poslednje vreme sa zencetom i sa kumom i par prijatelja pijemo hladnu belu sangriju i mogu da priznam da je odlicna
newbie
Activity: 5
August 13, 2016, 04:14:49 AM
Pozdrav ljudi, jel radi neko s radeon RX 480? Sta su vam iskustva? Koliko mh/s moze da s izvuce?  Cheesy
legendary
August 12, 2016, 07:34:35 AM

I ja njemu prodajem poprilicno velike sume svake nedelje i super je.

Sto se tice vina. Pijem i proizvodim vino.

Ne patim od toga da pijem skuplja vina jer cena i nije neko merilo kvaliteta i uzivanja.

Najvise volim belo i crno vino a proizvodim i roze za spricer naravno Cheesy .

Nego odkud ova pitanja na bitcoin forumu ? Cheesy
hero member
Activity: 697
Merit: 500
August 11, 2016, 02:18:41 PM
Ja na slavama ili tako nekim događajima, svako koje je dobro crno više mi prija  Smiley
legendary
August 11, 2016, 07:29:05 AM

legendary
August 09, 2016, 06:55:40 AM

za bg ne znam ja sam iz NS i ovde imamo lika koji to radi fer i korekto uz malu provizu

Preporucio biti lika on ide i za suboticu i beograd bar jednom nedeljno cisto da znas
legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
August 09, 2016, 02:37:00 AM

full member
Activity: 474
Merit: 101
July 28, 2016, 12:27:09 PM
legendary
July 01, 2016, 06:16:28 AM
Prati malo : https://www.facebook.com/officialprimedice/

I games and rounds sekciju na ovom forumu izbacamo ogromne giveawaye non stop.

Sad za neki dan krece nesto novo pa cemo da promovisemo. Moze ako se malo zezas da se nakupi jos po nesto samo od giveawaya .

Poslao nazad, hvala puno Smiley, inace ne igram vise te kockice dosle su mi glave, najzad sam poceo da dobijam nesto na drugim mestima. Ne smem da se vracam na kockice nikako.

Ma ne da igras skupljaj giveawaye . Mi ne trazimo da igras cim dobijes odmah iskesiras.

Inace stiglo je nazad. Da potvrdim da znaju i drugi.
legendary
June 30, 2016, 06:46:13 PM
Prati malo : https://www.facebook.com/officialprimedice/

I games and rounds sekciju na ovom forumu izbacamo ogromne giveawaye non stop.

Sad za neki dan krece nesto novo pa cemo da promovisemo. Moze ako se malo zezas da se nakupi jos po nesto samo od giveawaya .

Poslao nazad, hvala puno Smiley, inace ne igram vise te kockice dosle su mi glave, najzad sam poceo da dobijam nesto na drugim mestima. Ne smem da se vracam na kockice nikako.
Jump to: