Author

Topic: Српски (Serbian) - page 193. (Read 3604477 times)

legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
November 18, 2016, 05:10:47 PM
Pojasni ovo malo, bulk SMS ili nešto slično tome

Za verifikacije zaboravio sam da ponesem moj mobilni kad sam bio zadnji put u Srbiju i ponekad kada mi treba nalog pitaju da posalju SMS poruke da mogu da potvrdim.

Uglavnom to jer dam adresu iz BG, ali za neke sajtove to nije dovoljno a ne zelim da korstim adresu iz inostranstva jer putujem dosta in nekad rentam na Airnb za mesec dva samo i nemgu da pitam gazdu za adresu. Nadam se da je to objasnjenje bolje?

Pa kupi sim karticu stavi u neki krs telefon .
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
November 18, 2016, 05:08:23 PM

Za verifikacije zaboravio sam da ponesem moj mobilni kad sam bio zadnji put u Srbiju i ponekad kada mi treba nalog pitaju da posalju SMS poruke da mogu da potvrdim.

Uglavnom to jer dam adresu iz BG, ali za neke sajtove to nije dovoljno a ne zelim da korstim adresu iz inostranstva jer putujem dosta in nekad rentam na Airnb za mesec dva samo i nemgu da pitam gazdu za adresu. Nadam se da je to objasnjenje bolje?
hero member
Activity: 697
Merit: 500
November 18, 2016, 01:52:22 PM
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
November 18, 2016, 09:51:13 AM
Dali neko zna servis u Srbiji da se primi SMS poruke? Mogu da platim sa bitcoin ili karticom.
hero member
Activity: 1022
Merit: 564
Need some spare btc for a new PC
October 28, 2016, 04:44:58 AM
Za koliko uplacuju ovi sa ecd.rs? Vidoh kao manje sume u roku od par sati a vece do 3 radna dana.

Isti dan ako prodas pre podne, nema veze koja suma je u pitanju. Bar meni ne znam kako drugi prolaze sa njima Smiley

Ne znam, ja sam pre 5 dana prodao nekih 20$ tamo i evo jos uvek nema nista, nije mi stiglo nikako obavestenje o uplati porukom, kako inace stize..
hero member
Activity: 912
Merit: 505
October 26, 2016, 04:18:15 AM
Za koliko uplacuju ovi sa ecd.rs? Vidoh kao manje sume u roku od par sati a vece do 3 radna dana.

Isti dan ako prodas pre podne, nema veze koja suma je u pitanju. Bar meni ne znam kako drugi prolaze sa njima Smiley
hero member
October 25, 2016, 06:22:25 AM
legendary
October 19, 2016, 07:25:30 AM
Pozdrav,

Da li je neko radio razmenu preko ECD.rs ? Video sam da imaju sajt i da postoji mogucnost i kupovine i prodaje BTC-a.
Ako neko zna da li je to zvanicno nesto, pravno lice(otvorena firma, kancerlarije itd) ili je neko digao sajt samo?

au, nisam ni znao da je pokrenut ovakav sajt. Jel neko koristio mozda? Razmisljam ja da probam ali mi sene gube i ovo malo btc sto imam Cheesy

Ja redovno koristim za kupovinu i prodaju btc-a Smiley

Mislim da je robert sa kupujem prodajem i jeftiniji i brzi i pouzdaniji Smiley .

mozes li da mi posaljes link? ja vec mesec dana radim tako sto prodam ovde btc, on mi uplati na skrill, ja uplatim na meridijan online kladionicu, odigram par utakmica i podignem to... Cheesy

Ja vec vise od godinu dana posaljem njemu email na email, on mi posalje adresu , ja posaljem btc, dobijem pare na racun u banci u roku od sat dva. I to je decko otvorio telenor banku samo zbog mene da bi mi pare legle odmah da se ne ceka knjizenje itd.

edit: posaljite mi pm za njegov email .
hero member
October 19, 2016, 02:40:44 AM
Pozdrav,

Da li je neko radio razmenu preko ECD.rs ? Video sam da imaju sajt i da postoji mogucnost i kupovine i prodaje BTC-a.
Ako neko zna da li je to zvanicno nesto, pravno lice(otvorena firma, kancerlarije itd) ili je neko digao sajt samo?

au, nisam ni znao da je pokrenut ovakav sajt. Jel neko koristio mozda? Razmisljam ja da probam ali mi sene gube i ovo malo btc sto imam Cheesy

Mislim da je robert sa kupujem prodajem i jeftiniji i brzi i pouzdaniji Smiley .

mozes li da mi posaljes link? ja vec mesec dana radim tako sto prodam ovde btc, on mi uplati na skrill, ja uplatim na meridijan online kladionicu, odigram par utakmica i podignem to... Cheesy
hero member
Activity: 697
Merit: 500
October 18, 2016, 11:26:08 AM
Da, velika provizija a i dugo se čeka
legendary
October 18, 2016, 10:23:54 AM
Pozdrav,

hero member
Activity: 912
Merit: 505
October 18, 2016, 07:20:23 AM
Pozdrav,

hero member
October 18, 2016, 01:17:08 AM
Pozdrav,

full member
Activity: 148
Merit: 100
September 04, 2016, 07:55:58 PM
Malo sam ,koliko vidim,zakasnio ovde..nesto nema guzve i rasprave ?!  Grin
full member
September 04, 2016, 06:16:30 PM
Pozdrav svima...  Smiley
newbie
Activity: 1
Merit: 0
August 31, 2016, 04:25:56 PM
Pozdrav,

hero member
Activity: 1694
Merit: 502
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
August 28, 2016, 06:30:52 AM
Radi u rudniku i zivot joj nije lak.. vaze li ovi stihovi za tu igru "rudarenje" ?! Smiley

Rudarenje nije igra, potrebna ti je oprema za to, koja uopste nije jeftina. Pored toga tezina se konstantno povecava sa svakim novim iskopanim blokom sto znaci da udjes par hiljada evra sada treba prvo isplatiti to pa tek onda ide zarada, a ako se  tezina kopanja povecala zarada sa tvojom opremom nece biti laka. Nekada su ljudi kopali to sa kucnim kompjuterima, sada je to vec zajebano.
Kako ti ide engleski? Lepo ti je sin predlozio da dodjes ovde ali  za local section retko ko placa. Ako znas engleski pogledaj u service section kakve kampanje postoje, a i neke druge nacine za malu zaradu. Ako ti zatreba pomoc pusti mi poruku, pomocicu ti koliko mogu.
full member
August 28, 2016, 05:17:18 AM
Radi u rudniku i zivot joj nije lak.. vaze li ovi stihovi za tu igru "rudarenje" ?! Smiley
full member
August 28, 2016, 03:08:46 AM
Dobar dan... Za pocetak nemam pojma sta da kazem jer mi sin nije dao tekst... samo je rekao da se ukljucim ovde u pricu i da nadjem temu i komentarisem ?! Smiley
Sta vi deco radite... joj joj Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
August 27, 2016, 02:17:23 AM

Vinarija Budimir, za Boje Lila grozdje je samo sa jedne posebne plantaze, 4 godina u buretu, pa u flasi godinu dana i tek onda u prodaju. Ja sam je kupio pre 5 dana za 2300 din. To je jedino sto trenutno imam kod sebe.

O Spasicevoj tamjanici nema mnogo price, ova je obicna oko 800 din, mozda i 750. On inace ima i Lekciju, to je vec preko hiljadu dinara nisam siguran tacno, ja kupujem obicnu uvek. ( inace tamjanika mi je omiljen belo, Spasic, Budimir,  Minic su mi omiljeni podrumi mada ima i drugih isto tako odlicnih)
Sva ta bela vina su od 700 dinara pa na gore, dok su kasne berbe preko 1500 din.
Samo poredjenja radi Miniceva kasna berba je 1900 din. 0.75 a Budimirova kasna berba oko 1300 din 0.5.

Moje omiljeno vino Experiment ( inace ima i Tamjanika experiment isto odlicna) barikirano vino, kad god ga pijem padam na dupe :-) cena mu je 950 din. Ovo vino cesto pijem i svaki put se odusevim kao i prvi put. Nije mnogo skupo kao neka vina, a opet ukus jedinstven po meni.

Ja trenutno nisam u Srbiji, Boje Lila sam poneo sa sobom i jos je nisam otvorio. Ovo sada sam izdvojio neke stvari koje se meni licno svidjaju i koje ja kupujem .
Zaboravio sam na Vinarije Stari Dani iz Vranja sa njihovim odlicnim vinima Dert, Basma, Aber.. Kosta Botunjac sa Jagodom (jagoda je stara srpska sorta, Kosta Botunjac je obnovio vinograde i flasa je oko 1700 din) jedinstveno vino jedinstvenog ukusa.
Cenovnik postoji naravno, ima i rakija Sokolove skoro sve, Stara Pesma, Premier to su rakije koje kostaju preko 2500 din 0.75 neke i preko 3 000 zavisi koliko staru rakiju ko zeli ( oni imaju 5 ice i 12 ice). Rajal rakije nisu lose i Stari Hrast one su oko 1000 din 0.75 ( stari hrast ima svoja vina koja su vecinom slatka cini mi se). Ja imam kartu za nazad 6 septembra i u Nisu sam 7 posle toga mogu da vam dam vise informacija o svemu. A ako ste blizu Nisa i zelite da vas odvedem tamo gde ja kupujem,pijem ili samo degustiram vina i rakije vi se javite :-)
Jump to: