Cao svima, slabo smo nesto aktivni ovde. Treba mi 15 mbtc-a vracam u petak cim mi isplate kampanju, zajebao sam se I potrosio sam se I nemam za tiket na sportsbet
Zao mi je da propustim lutriju, inace utakmica je sutra uvece, a moram da uplatim tiket pre toga. Inace cetvrtkom je isplata ali uvek kasno uvece, nema sanse da bude pre utakmice , ako neko ima I moze neka mi pusti PM ili ovde. Hvala unapred!
Ja ne mogu. Pozajmio sam jednom debilu ovde 0.07 i naravano nikad ih nisam video vise.
Znam bio sam tu i ispratio sam celu situaciju, mislim da sam cak i komentarisao tada nesto. Delovao je kao fin decko, ali on je bio newbie i pojavio se ovde samo tada i nikad vise. Da li mislis da bi prevario hero membera za glupih 15 mbtc-a? I pritom da ispadnem iz kampanje zbog negativnog trust-a
uostalom nije toliko bitno, sacekacu sledecu utakmicu. Iskreno nisam ni ocekivao da mi neko pozajmi, cisto sam probao. Hvala u svakom slucaju.
Inace kad sam vec tu da vas nesto pitam. Postar mi je doneo paket i u paketu kutijica "legger nano " wallet.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.15393766Kao sto vidite niko mi nije odgovorio na post,ne secam se da sam to platio ili bilo gde narucio. Ja ne trosim pare na te stvari, mozda neka nagradna igra, ne znam sta da mislim kako je to dospelo kod mene. Napisao sam im mail zasto bas meni, kako.. ovo je bio odgovor:
"Hi Ivan,
I did not find any order with your name or mail, can you give me additional information (carrier or order number etc.) ?
Thank you,
Joel
-- Joël Pobeda, COO"
U odgovoru sam poslao svoju adresu na koju je paket stigao, ali evo jos nema odgovora. Jel ima neko neku ideju kako se ovo desilo? I jel zna neko nesto o tom legger-u? Pada mi na pamet da je neka prevara i da ako posaljem tamo bitcoine da ce samo da nestanu.