Hvala na ponudi, ali nebih da kupujem hash a ni da kopam, ne vidim tu neki potencijal, iskreno davno kad sam saznao za bitcoin prva ideja mi je bila da ulozim u kopanje, ali posle malo studiranja vidio sam da je to sve sitno.
befree zar nema u Srbiji neki sait ili nesto da kupujes bitcoins?
Eto ti ideje, napravi neku menjacnicu i reklamiraj dolje, kupujes od nas iz inostranstva i dolje prodavaj.
Znaci sve u svemu nema niko ideju kako do para
Od tog Doge mi se kosa dize, to je najveci pump do sad, svaka cast ali ja ne ulazem u njega, to kad krene nizbrdo nece ga bog zaustaviti.
KeyserSozeMC kazes otvara se novi exchange? Svake dve sedmice se otvara noci exchnage i sve prazno, svi i dalje koriste stare, uzme mnogo vremena da novi sait dobije reputaciju, tako da ovo nista nece pomoci nekom conye, vidjecemo.
Hvala na ideje da napravim menjacnicu onda da mi dodje ponovo parazitska banda iz vlade i pokrade pare sve su to lopovi koji nikad u zivotu ne rade samo studiraju kako i kome da pokradu pare. Ne hvala nista "legalno" u srbiji to je samo poziv da paraziti i lopovi dodju da kradu. Jedino ako si povezan sa lopovima onda je ok ja nazalost neznam nikog a vec su me jednom odrali i nikad vise .