2befree nije sve tako crno, ima i postenih politicara u Srbiji
Niko nemoze da dokaze koliko si prodao Bicoins, a ni koliko si para uzeo, osoba ti donese kesh, pocastis ga sa shljivom, prebacis mu coins i to je to, dolje ih prodajes po napumpanoj cjeni.
Pare uplatis u western union i neko iz inostransva ti posalje Bitcoins sa escrow.
Druga opcija je napravis sait za ilegalu, to dolje policija provaliti nece sigurno, i Ameri se muce da to stopiraju.
Upravu si Aussie,
Nego evo sta rade znam ljude iz kanade, australije, amerike, nemacke radili 20 i vise godina dosli i onda kada otvoris nesto oni studiraju kako da te opeljese to je problem. Ja licno verujem u slobodu ako ja zaradim niko nema pravo da mi otme "the power to tax is the power to destroy" zato u amerci po ustavu nemaju pravo da oporezuju dohodak i imovinu jer ako to neko moze onda nisi slobodan i to je princip republike da regulise drzavu na gradjane, nazalost sada ni jedan politican (ja neznam jednog) koji veruje u princip republike i zato verujem obicnom radnom seljaku vise nego pretsedniku "republike". Nije bitno ja sam razocaran jer sam doziveo tiraniju nasih politicara direkno, ako ima postenog jednog medju 50 hiljade ja ga nisam sreo ali si mozda upravu. Nego moj san je da naucim da trgujem i zaradim tako (mom verovanju to je posteno i nikim ne gugujem takozvani porez) ili sajt da napravim nesto prodam znam vecina misli da moram da placam drzavi ja se ne slazem svako moze da radi ima milion praznih kuca neka odu prave sir ili nesto i nek mene ostave na miru sto znam da nece zato sam se odusevio kada sam video ovo da mogu "ilegalno" na crno posteno da radim i me ovi paraziti iz beograda ne vidu sanjo sam godinama o tome i sada ima sanse neznaci da cu ljude da opeljesim ili prevarim nego samo nedam korumpiranim politicarima ni dinar to mi je san vervatno necu uspeti ali cu da probam.
Ako ukapiram kako i neko zeli isto da uradi slobodno cu da objasnim proces ali sada studiram imam novca i kupicu kojnove imam par ideja to nije ogroman problem problem je kako da se oplodi taj novac anonimno da izbegnem da politicari mi onda daju ponovo ucene i zatvore sa njihvih milion zakona koji se menjaju svaki dan.
Izvinte sto sam ljut i razocaran to je samo prema politicarima volim obican narod pogotovu posten i vredan, eto to je to. Ako nesto uspem pomoci cu ko god zeli pomoc. Pozdrav i budite slobodni!