Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 28. (Read 3594756 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
August 20, 2020, 11:47:07 PM
[...] Prvi koji uspe da otvori legitinu menjacnicu u Srbiji bice bogat. Kamo srece da vidim to .

Mislis...? Kada jednom skoce politicari i reketasi... (ili jel to tautologija?)

Zar za ovo nije bilo price da ce se izglasati u novoj vladi za ovaj zakon o kriptovalutama i svim tim. Bar sam tako procitao ima jedno 10tak dana ako se ne varam mislim da je bio blicov sajt.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
August 07, 2020, 02:42:02 PM
[...] Prvi koji uspe da otvori legitinu menjacnicu u Srbiji bice bogat. Kamo srece da vidim to .

Pa verovatno oni, ja seljak nikako jer nemam takav novac ali oni mogu tako da bar mogu da prodam kada skupim  malo profita ko sto Hrvati i Austrijaci mogu da udju u menjacnicu i izadju sa fijatom mi jos to ne mozemo bez da pravim neke naloge etc bilo bi leppo da ima menjacnica pa ako milijarder politica koji je vec pokro narod otvori on je vec bogat bar neko odtvori nesto sto meni treba a ne jos jedan soping centar to mi ne treba

Pozdrav.

sto si protiv soping centra, pa gde ces potrositi to sto uzmes iz menjacnice?
i gde ce biti ta menjacnica? kad pogledas i po komsiluku, to su uglavnom mesta po soping centrima, jer tu vec imas ljude koji dolaze

Namam nista protiv shoping centa voleo bih da ima manjacnica za kripto u gradu blizu mog sela a ne da naucim da nekog sretnem tajno da mogu da promenim i kupim dinare. Eto toliko.

Tajno je da bi bilo bez poreza, stedi ti 20-40% u zavisnosti kako tumacis poreske zakone.
Da bi imao tako nesto u tvom selu ili gradu, mora da bude vise potencijalnih korisnika. Razmisli koliko godisnje ostavis novca za provizije, pa izracunaj i sam. Koliko menjacu treba kupaca poput tebe da pokrije troskove poslovanja.

Kada zamenim 50 evra na brzinu da bi otisao na splav platim porez, ja to hocu ako mi treba na brzaka ali 0 od 50 hiljade menjacnica nece to da uradi, zasto? Ako mi treba par hiljada evra onda mozemo da ugovrimo nesto kada nije frka sa vremenom to razumeme ali kako da zamenim 50 evra narednih 20 minuta? O tome pricam.

legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
August 07, 2020, 08:46:33 AM

Pa verovatno oni, ja seljak nikako jer nemam takav novac ali oni mogu tako da bar mogu da prodam kada skupim  malo profita ko sto Hrvati i Austrijaci mogu da udju u menjacnicu i izadju sa fijatom mi jos to ne mozemo bez da pravim neke naloge etc bilo bi leppo da ima menjacnica pa ako milijarder politica koji je vec pokro narod otvori on je vec bogat bar neko odtvori nesto sto meni treba a ne jos jedan soping centar to mi ne treba

Pozdrav.

i gde ce biti ta menjacnica? kad pogledas i po komsiluku, to su uglavnom mesta po soping centrima, jer tu vec imas ljude koji dolaze

Namam nista protiv shoping centa voleo bih da ima manjacnica za kripto u gradu blizu mog sela a ne da naucim da nekog sretnem tajno da mogu da promenim i kupim dinare. Eto toliko.

Tajno je da bi bilo bez poreza, stedi ti 20-40% u zavisnosti kako tumacis poreske zakone.
Da bi imao tako nesto u tvom selu ili gradu, mora da bude vise potencijalnih korisnika. Razmisli koliko godisnje ostavis novca za provizije, pa izracunaj i sam. Koliko menjacu treba kupaca poput tebe da pokrije troskove poslovanja.
sr. member
August 07, 2020, 07:18:09 AM

Pozdrav.

legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
August 07, 2020, 06:01:01 AM

Pozdrav.

member
Activity: 224
Merit: 18
August 06, 2020, 08:14:33 PM

Pozdrav.
Odakle ti to da u drugim zemljama mozes da prodas kripto bez kyc?imas kod nas koji kupuju za 5% fee bez pitanja samo trebas da ih potrazis
sr. member
August 06, 2020, 02:29:31 PM

Pozdrav.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
August 06, 2020, 04:13:55 AM

sr. member
August 04, 2020, 02:59:30 PM
Dali ima neka menjacnica u Srbiji da moze da se podignu dinari ili evri za kripto bez documenta kao sto ima u Zagrebu i Splitu? (za manju kolicinu par hiljada evra)?

Za sada možeš bez dokumenta i bez provizije da za Bitcoin podigneš keš na bankomatima od 6 banaka u Srbiji (doduše, limit je dosta niži od onoga koliko tebi treba):

• AIK banka (do 40.000 RSD po transakciji)
  • Mobi banka (do 30.000 RSD po transakciji)
  • Komercijalna banka (do 20.000 RSD po transakciji)
  • Raiffeisen banka (do 10.000 RSD po transakciji)
  • OTP/Societe Generale/Vojvođanska banka (nepoznat limit)
  • Unicredit banka (nepoznat limit)

Potrebno je da se pridružiš ovoj Telegram grupi: https://t.me/btc_bez_provizije

Tamo u pin-ovanoj poruci imaš uputstvo kako da decentralizovano zameniš BTC za RSD, ili pitaj nekog da ti pomogne.

OK, hvala puno
newbie
Activity: 23
Merit: 2
August 03, 2020, 05:15:40 PM
Dali ima neka menjacnica u Srbiji da moze da se podignu dinari ili evri za kripto bez documenta kao sto ima u Zagrebu i Splitu? (za manju kolicinu par hiljada evra)?

Za sada možeš bez dokumenta i bez provizije da za Bitcoin podigneš keš na bankomatima od 6 banaka u Srbiji (doduše, limit je dosta niži od onoga koliko tebi treba):

• AIK banka (do 40.000 RSD po transakciji)
  • Mobi banka (do 30.000 RSD po transakciji)
  • Komercijalna banka (do 20.000 RSD po transakciji)
  • Raiffeisen banka (do 10.000 RSD po transakciji)
  • OTP/Societe Generale/Vojvođanska banka (nepoznat limit)
  • Unicredit banka (nepoznat limit)

Potrebno je da se pridružiš ovoj Telegram grupi: https://t.me/btc_bez_provizije

Tamo u pin-ovanoj poruci imaš uputstvo kako da decentralizovano zameniš BTC za RSD, ili pitaj nekog da ti pomogne.
sr. member
Activity: 604
Merit: 416
August 03, 2020, 03:30:49 PM

Ja koliko znam nema. Mislim da jedino direktnom trgovinom, a imas ove sto se bas bave trgovinom kriptovalutama. Skoro sve isto funkcionise, samo su nezvanicni pred drzavom Smiley

Prvi koji uspe da otvori legitinu menjacnicu u Srbiji bice bogat. Kamo srece da vidim to .

Imas ECD koji je tu vec duze vreme i legitiman je. Nisu se nesto proslavili mnogo zbog visokih fee-ova ali svakako ti trebaju dokumenti tu koliko se secam, mozda za neke mini transakcije ne treba dokumentacija.
sr. member
August 03, 2020, 11:53:38 AM

Ja koliko znam nema. Mislim da jedino direktnom trgovinom, a imas ove sto se bas bave trgovinom kriptovalutama. Skoro sve isto funkcionise, samo su nezvanicni pred drzavom Smiley

Prvi koji uspe da otvori legitinu menjacnicu u Srbiji bice bogat. Kamo srece da vidim to .
legendary
Crypto Swap Exchange
August 03, 2020, 11:51:01 AM

sr. member
August 03, 2020, 11:23:20 AM
Rux
legendary
Activity: 1291
Merit: 1024
https://crypto.ba
June 29, 2020, 04:53:52 PM
Hvala drug, cijenim puno.

Smatram da su ovi pilot projekti samo smjernica i napomena okolini, da kripto valute nisu zezancija ili neka magija.

Preokret mišljenja kod predsjednika pomenutog udruženja je bila od "ne razumijem o čemu pričaš" do "ovo je odlično, otkud ovo?"
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
June 29, 2020, 07:48:24 AM
Poz komšije  Grin

Uradili smo nešto pozitivno

Pilot projekat implementiran od strane Crypto.ba i BCX.ba.

U pitanju su kripto donacije za javnu kuhinju Optimisti iz Prijedora, Bosna i Hercegovina.

Na ovaj način smo uspjeli pokrenuti akciju uz pomoć lokalne mjenjačnice BCX.ba, na potpuno transparentan način što nam je blockchain omogućio.

Sve transakcije možete pratiti transparentno.

Bitcoin
37i64b5N4q2abDMCzA4aunNKRwt9GLvUdp

Ethereum
0xB241aEa1EA360a2c5250592bc317DB459Ca02E1B

Litecoin
MLjoE1XGqLJ5joMQvzsoDJ9Ms7JrvHhxp4

BitcoinCash
qzg68eluhx2chjkvns5447e2sgkfgmkc5yqyfqya8c

Više detalja možete pogledati na

https://ugoptimisti.ba/index.php/donacije/kripto-valute

https://crypto.ba/t/donacije-kripto-valuta-za-javnu-kuhinju-u-prijedoru/3889

Svaka cast. Odlicna ideja i odlicni rezultati.

Evo ucipio sam se i ja malo. Samo nastavite.
Rux
legendary
Activity: 1291
Merit: 1024
https://crypto.ba
June 24, 2020, 04:39:35 PM
Poz komšije  Grin

Uradili smo nešto pozitivno

Pilot projekat implementiran od strane Crypto.ba i BCX.ba.

U pitanju su kripto donacije za javnu kuhinju Optimisti iz Prijedora, Bosna i Hercegovina.

Na ovaj način smo uspjeli pokrenuti akciju uz pomoć lokalne mjenjačnice BCX.ba, na potpuno transparentan način što nam je blockchain omogućio.

Sve transakcije možete pratiti transparentno.

Bitcoin
37i64b5N4q2abDMCzA4aunNKRwt9GLvUdp

Ethereum
0xB241aEa1EA360a2c5250592bc317DB459Ca02E1B

Litecoin
MLjoE1XGqLJ5joMQvzsoDJ9Ms7JrvHhxp4

BitcoinCash
qzg68eluhx2chjkvns5447e2sgkfgmkc5yqyfqya8c

Više detalja možete pogledati na

https://ugoptimisti.ba/index.php/donacije/kripto-valute

https://crypto.ba/t/donacije-kripto-valuta-za-javnu-kuhinju-u-prijedoru/3889
legendary
Activity: 3248
Merit: 1179
June 24, 2020, 03:40:24 PM
Tvoj novac, odluka je na tebi. Pitao si ovde za misljenje i svi su ti jednoglasno rekli da 99.99% je u pitanju neka vrsta prevare ili postoje neke skrivene stvari koje ce opeglati kurs. Ako imas viska novca i svejedno ti je da li ces ga izgubiti, samo napred. Bar ti nece biti dosadno.

Odlican komentar! Ne samo za ovu situaciju, nego i za sve ostale slicne! Crypto je svet mogucnosti, ima stvarno dobrih stvari i nacina za neku zaradu. Ali isto tako postoji i ona tamna strana, zato uvek treba biti oprezan!

Podrazumeva se da ako nesto zvuci previse dobro uglavnom nije, tako i ova stvar o kojoj diskutujete. Zasto neko to ne bi iskoristio sa mnogo vise para i napravio zillione, pa zato sto ne radi, verovatno! Prevaranti koriste razne nacine da privucu svoje zrtve!

Nemoj da te loze mozes ti to

Ja da sam slusao druge ne bih bio ovde gde jesam! Tako da treba verovati u sebe definitivno! Ali treba znati da sve ima svoju cenu! Wink
legendary
Crypto Swap Exchange
June 12, 2020, 11:50:12 AM
Ljudi, postoji pitanje. Zelim cuti drugacije misljenje jer sumnje me muce. Postoji web lokacija s povoljnom cijenom za prodaju bitcoina, mozete ga koristiti za arbitrazu. ALI Kompanija je u Venecueli, a kao sto znam, nije bas dobro s ekonomijom. Ko je upoznat sa ovom temom, da li je moguce probati?
~

Sve i da je istinit kurs, sumnjam da ce ti dopustiti da izvuces dolare.

Zbog toga se pitam u cemu je trik.

ako se to pitas, trik je u tome da lakoverni poveruju u mogucnost lagane zarade, i pokusaju da zamene po tom kursu, a onda dobijes nesto bezvredno ili nista zauzvrat
cim je nesto "too good to be true", 99,99% i nije istina

S obzirom na to da zemlja ima tesku ekonomsku krizu, potraznja za bitcoinima moze biti velika. Ljudi se plase da imaju svoju valutu - suvereni bolivar, jer on amortizira. U svakom slucaju, namjeravam shvatiti kako to funkcionira.

Tvoj novac, odluka je na tebi. Pitao si ovde za misljenje i svi su ti jednoglasno rekli da 99.99% je u pitanju neka vrsta prevare ili postoje neke skrivene stvari koje ce opeglati kurs. Ako imas viska novca i svejedno ti je da li ces ga izgubiti, samo napred. Bar ti nece biti dosadno.
newbie
Activity: 23
Merit: 0
June 12, 2020, 11:14:56 AM
Ljudi, postoji pitanje. Zelim cuti drugacije misljenje jer sumnje me muce. Postoji web lokacija s povoljnom cijenom za prodaju bitcoina, mozete ga koristiti za arbitrazu. ALI Kompanija je u Venecueli, a kao sto znam, nije bas dobro s ekonomijom. Ko je upoznat sa ovom temom, da li je moguce probati?
https://i.ibb.co/VQCRCBK/photo-2020-06-10-20-51-45.jpg

Sve i da je istinit kurs, sumnjam da ce ti dopustiti da izvuces dolare.

Zbog toga se pitam u cemu je trik.

ako se to pitas, trik je u tome da lakoverni poveruju u mogucnost lagane zarade, i pokusaju da zamene po tom kursu, a onda dobijes nesto bezvredno ili nista zauzvrat
cim je nesto "too good to be true", 99,99% i nije istina

S obzirom na to da zemlja ima tesku ekonomsku krizu, potraznja za bitcoinima moze biti velika. Ljudi se plase da imaju svoju valutu - suvereni bolivar, jer on amortizira. U svakom slucaju, namjeravam shvatiti kako to funkcionira.
Pages:
Jump to: