Koji tacno deo kod
moraju ti nije jasan?
NAPOMENA:
Od 1. aprila 2018. godine stupio je na snagu novi Zakon koji podrazumeva obaveznu ličnu verifikaciju svih korisnika našeg servisa. Do 26. decembra ćete moći da vršite transakcije bez prethodne lične verifikacije, a nakon tog datuma će verifikacija biti neophodna. Molimo Vas da blagovremeno kompletirate verifikaciju naloga kako biste neometano mogli da koristite sve naše usluge i nakon 26.12.
Pretpostavljam da potpadaju pod ingerenciju Narodne Banke Srbije, jer se bave finansijama i ako ignorisu zakon gube licencu za rad.
Nisi pročitao moj prethodni post... Evo ti citat:
Realno da se oni pitaju, verovatno im ni ne treba KYC, šta će im to kad uzimaju finu proviziju i sve im je super? A ovako mogu samo da odbiju korisnike i da manje zarađuju, kao što i vidimo da je tačno na tvom i mom primeru. Tako da sam ubeđen da nisu oni sami to hteli, nego je neko od njih zahtevao to, da bi ih pustili da mogu da nastave da rade.
I šta sam pogrešno rekao? I još mi napišeš "koji tačno deo ti nije jasan"? I još dobiješ merit. A vidiš da mi je sve jasno, i to mnogo više nego tebi. Nisi ti shvatio šta je bila poenta, Micro je napisao da to nema veze sa ECD i da prosto
moraju da rade KYC. A to je naravno njihov izbor, mogli su i da nastave da ne rade KYC (kao što nisu prethodnih 6 godina), ali su registrovani u Srbiji, javno se pojavljuju itd, pa ne žele da rizikuju. Ali naravno da može da se registruje sajt (ne .rs domen) i da ne postoji apsolutno nikakav trag o vlasnicima, čak i vlasnik bankovnog računa bi bio neki ganci. Evo sad bi neko mogao da otvori sajt kao ECD, ali skroz anonimno i da se ne povinuje tom zakonu...
Svi vi (osim "jasta more") ste skroz promašili poentu Bitcoina kad cenite i poštujete zakone, porez... Treba kao neko da poštuje taj zakon jedne male države, a bavi se globalnom kriptovalutom koja nema nigde ingerenciju ni sedište. Koji ste statisti svi redom... (statist: an advocate of a political system in which the state has substantial centralized control over social and economic affairs). Gledajte malo The Dollar Vigilante klipove na YouTube-u (na teme government i living free) da se otreznite od zatucanosti i zarobljenosti.
Ja kad vidim newbiea da se iskazuje na taj ton... sta da kazem... ne postoji ignore za badave.
Hehe, tako je, legendarni Slobodane, samo ignoriši pametne stvari i živi u svom mehuru, meni ne smetaš uopšte, ali da znaš da takav nisi ništa vredniji od SNS bota, to ti je isti princip življenja. I da, znam da čitaš ovo iako tvrdiš da si me ignorisao.
A što se tiče newbie-a... Hehe... Pa ovo mi je samo nalog za ovaj srpski deo foruma, zašto bih vam dao zadovoljstvo da mi kopate po postovima na glavnom nalogu? I misliš da je toliko bitna ta tvoja "reputacija"? Pa to su samo fake internet points, imam ih i ja na drugom nalogu. Evo iskreno manje od tebe, ali kakve to veze ima? Je l' ti misliš da si zato ti vredniji od mene i da tvoje poruke više vrede? Očigledno imaš kompleks. A pošto već voliš tako da se meriš u društvu ko više vredi a ko manje, onda "ajde da ga merimo", npr. da svako sign-uje jednu Bitcoin adresu, pa da vidimo ko ima više BTC, može?
I da, Novosađanina ceniš jer se "potrudio" da odgovori (tako što je napisao par reči i potrošio 1 minut vremena), a ja kad se potrudim i potrošim pola sata na poruku, to nema veze jer sam newbie?
Vama svima ovde dobrano nedostaje marcetin da vas malo dovede u red... Marcetine, vrati seee...