Skrolovao sam gore i video novi post samo jer sam pročitao ovo. A zamalo i da previdim, a mnogi neće ni da primete da u ovoj tvojoj poruci gde raznima odgovaraš ima jedan mali deo gde si napisao "izbacio sam sve". A i to je nejasno jer ne kažeš eksplicitno "editovao sam gornji post". Znači trebalo je lepo novi post ako želiš da više ljudi vidi i testira to. Ako želiš da manje ljudi vidi, može i ovako da ostane.
Sto se mene tice videlo je dovoljno ljudi, Kripton je tako dizajniran da se svima isplati da pisu o njemu, pretpostavljam ako stvar bude radila da ce drugi praviti marketing.
Isto sam newbie koliko i ti tj. tvoj pravi nalog.
Mada priznajem, nisam ovde od 2012. kao ti, nego od 2015. Ali naravno da mi je ovo samo bezveze nalog za srpski deo foruma.
Super, onda ces moci ranije da se registrujes
Šteta što nemamo srpski podforum, jer tvoj projekat realno zaslužuje posebnu temu.
A sta se trazi od nas pa da nam daju podforum?
Vec sam video ovo za Bota izgleda da si dva puta postovao. Sto ne objavis koliko ljudi su se prijavili i koriste tvoj bot?
Nema nigde nikoga, jos se niko nije prijavio za testiranje.
5at0ss1 jel ima neki invite link, kako da se to proba?
Evo imas ovde uputstvo:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.51733161Posalji mi PM i ja cu ti poslati invite, ove nedelje se prijavljuju "Legendary" clanovi, niko se jos nije prijavio, ja testiram sam. Kada se zavrsi testiranje, brisu se svi podaci osim datuma registracija, sto ce mozda za nijansu da vam poveca rejting, neko jos uvek ima priliku da bude bolji od svih bar po datumu registracije
Imacemo Telegram channel za obavestenja da li radi bot, sta se radi, sta da se testira i Telegram grupu za diskusiju gde mozete slati kritike, predloge, sta bi vi drugacije.
Takodje, ako si vec krenuo da radis sve detaljno, pocevsi od uputstva za koriscenje Telegrama (sto je odlican nacin razmisljanja), kako ne bi spamovao ovde, a neko vec rece, brzo ce ti otici post par strana iza a retko ko se vraca da procita, mozda bi trebalo da skupis sve na jedno mesto, websajt ili neki blog medium pa tamo postavis sve, a ovde samo update i linkove do tvojih uputstava.
Veliki broj clanova ovog foruma se zalio da je previse detaljno i ja sam sve izbrisao i napisao kratko uputstvo, bitne stvari koje ljudi ne mogu sami da provale, ostalo je valjda intuitivno, ako nije nadam se da cete mi pomoci da napravimo da bude intuitivno.
Sto se tice poverenja i sam si svestan da tvoj "Newbie" status moze biti slaba tacka.
U fazi testiranja se radi sa bez novca, samo testnet novcici (bezvredni) i lupite sifru kad vas bot pita za "Kome Kes" i "Mobilni kes" kodove, znaci potpuna simulacija sa laznim BTC i laznim RSD, ne vidim sta "Newbie" moze da naskodi ikome? Ako ti znas javi mi...
S obzirom da si planirao da bitnu ulogu imaju bolje rangirani clanovi ovog foruma, mozda da se kreira nesto tipa escrow tima za trgovine kroz servis.
Bolje rangirani clanovi ce imati blagu prednost time sto ce im biti dozvoljeno da se registruju ranije, ali mozda ce neko ko ce doci mnogo kasnije da oduva sve i bude na vrhu rang liste.
Klasican escrow prestaje da postoji ako Kripton bot bude radio onako kako je zamisljen. Ovo je sistem kome ne treba resavanje "dispute", jer ih nece biti, obe strane u transakciji rade na zajednickom interesu a to je da uspesno zavrse transakciju. Mada razmisljam da li da ovo bude otvoren ili zatvoren sistem...