Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara.
Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice.
Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K
Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde?
Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana.
Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam
Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar.
Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod.
E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin