Sta cemo tamo? Ako mi verujes za ovih 5-6 godina jos nijednom nisam bio na tom delu foruma. Zar ima tamo nesto sto nema na engleskom Bitcointalk.org?
Možda bi trebalo celu sekciju preimenovati a u "Balkanica" . Sa time možda nebi se složili komšije, ali tako bi mogli pisati iskustva o kripto valutama i drugim kripto temama sa preko 20 miliona ljudi sličnog govornog područja.
Koliko znam u to vreme je Lauda bila staff pa je malo pogurala celu pricu oko Hrvatskog dela.
Da bilo je dosta toga cak mi je i jedan koji mi je preporucio ovo rekao da je bila ta prica ali da je na kraju posle svega zavrseno kako se zavrsilo. Koliko sam video posle toga je njoj/njemu skinut staff rank zbog cega nisam video, a pretpostavljam zbog nekog muljanja ali to je sad nevazno. Ako se opet pokrene da mi to imamo i da zelimo mogli bismo opet da potegnemo tu pricu ja i kod komsija visim i pisem kad imaju odvojene teme.
Bilo bi dobro da imamo i mi, ali u nijednom do sada ICO-u nisam video da se trazi srpski na nekima sam nasao hrvatski i slovenacki ali ostalo nisam, mozda je i to jedan od razloga. Mada je ovo manje vise isto govorno podrucje razlika je ko u britanskom americkom i juznoafrickom engleskom jeziku.