Niko se ovde ne prepucava, ali nemoj da obeshrabrujes ljude da pomognu i urade dobru stvar zbog toga što si neinformisan. Ne brini za mene projekat ću završiti sam ukoliko nema dobrovoljaca, što više ljudi - tačniji prevod i brže ćemo završiti
Ne treba ovde novi podforum, i ovaj treba ugasiti.
Na 71% trazis pomoc
al pitanje dal si i dovoljno strucan da to zavrsis. Ako jesi prvi cu ti poslati zahvalnicu za posao koji realno treba ljudima koji slabije barataju engleskim. Sto se naseg borda tice nije na tebi da odlucujes da li treba ili ne.
Odvojen board donosi mnogo prednosti. Novajlije u kripto svetu iz Srbije bi se mnogo lakse snalazili i ne bi zamarali sa pitanjima gde su vec dati odgovori.
Ako bi imali board samo za Srpski, to otvara jos niz mogucnosti za zaradu. npr. tu mozete da kacite raznorazne prevode ICO ili sta god, koliko znam neki Indijci su uzimali po $500+ za ANN translate na njihov jezik i postavljanje u forum. Zasto da to ne uradi neko odavde?
Poseban odeljak za ljude koje interesuje airdrop i slicno, nece spamovati ostale ljude, a ipak ce imati priliku da skupljaju referale
i kako onda i da dobijemo board lol
Nekada je raasprava dobra stvar , jer odrazava razlicita misljanje.
Netreba uvek planuti kao ja malopre.
Ali uvek pobesnim kad mi spomenu osvedocene domace prevarante.
A sto se tice borda , definitivno bi bilo lakse raditi i uciti kada bi imali odvojene delove.
Ovako ko god da hoce nesto kvalitetno da nauci na srpskom delu foruma mora daa trazi i kopa u ovih 159 stranica, neki kvalitetan post.
Lisno sam na forum uveo preko 30 novih ljudi u zadnjih 3 meseca, i svi su bili u fazonu nemogu ja da nadjem ovde informacije koje bi mu ulile poverenje u procitano.
Ako si vec toliko u svemu, uveo si neke ljude u to, slobodno se aktiviraj na temi:
https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762 i daj nove razloge da moderatori razmisle o aktiviranju boarda, svaka pomoc je dobrodosla
Pozdrav ljudi, može li neko da napiše koje su informacije o povlačenju novca zarađenog prodajom kriptovaluta iz inostranstva u Srbiju?
Konkretno, prodajom na CEX-u. Koje su regulative, ograničenja, porezi, itd.
Po meni, ovo je jedna od bitnijih tema, a ne vidim da se mnogo priča o njoj, ne samo na ovom forumu, već uopšteno u Srbiji.
Hvala puno unapred na bilo kakvim odgovorima!
Pozdrav i srećno kopanje.
Zaista o ovome je vec bilo toliko price u prethodnim postovima, mozda malo da prelistas unazad. Videces ima dosta kvalitetnih odgovora i sugestija sto se tice ove teme.
Ili mozes da postavis pitanje i na
https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762 i pitas zasto mi moramo da kopamo po forumu da nadjemo adekvatan odgovor.