Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 90. (Read 3598399 times)

newbie
Activity: 29
Merit: 0
March 16, 2018, 03:04:48 PM
neko je postavljo taj sajt pre koji mesec, secam se jer mi je to bilo prvi i zadnji put da se registrujem na tako nesto, vec imam preko 1000 tokena koji ce jednog dana vredeti 1 cent po tokenu  Grin jedini problem je sto konstantno iz meseca u mesec odlazu izlazak na menjacnicu i prave novi roadmap  Roll Eyes

Jel se secas koji je to token? Cheesy
member
Activity: 250
Merit: 14
March 16, 2018, 12:01:37 PM
neko je postavljo taj sajt pre koji mesec, secam se jer mi je to bilo prvi i zadnji put da se registrujem na tako nesto, vec imam preko 1000 tokena koji ce jednog dana vredeti 1 cent po tokenu  Grin jedini problem je sto konstantno iz meseca u mesec odlazu izlazak na menjacnicu i prave novi roadmap  Roll Eyes
jr. member
Activity: 103
Merit: 1
If you need website, just ask for info..
March 16, 2018, 09:13:15 AM

InToken daje 10 tokena svaki dan do kraja meseca (31.3.2018) pa ko zeli nek sa prikljuci dok jos ima vremena. pozdrav.

1. Prijava za airdrop: https://inbot.io/join/ByHfIJR8f

2. Upisete telegram ime i dobijate 10 tokena do kraja meseca

vebsajt https://inbot.io/

Molim te da li si procitao vise o ovom projektu i ima li uopste smisla po tvom misljenju, licno nemam neko pozitivno misljenje ..
newbie
Activity: 84
March 15, 2018, 09:55:39 PM

InToken daje 10 tokena svaki dan do kraja meseca (31.3.2018) pa ko zeli nek sa prikljuci dok jos ima vremena. pozdrav.

1. Prijava za airdrop: https://inbot.io/join/ByHfIJR8f

2. Upisete telegram ime i dobijate 10 tokena do kraja meseca

vebsajt https://inbot.io/
full member
Activity: 294
Merit: 103
March 15, 2018, 05:07:36 PM
Nekakva je frka sa jednom od prvih menjacnica mt.Gox. Pre 4 godine su im navodno hakeri ukrali oko 850k btc.a. Sad prodaju neke silne bitcoine i jedan su od uzroka pada cene
Danas sam citao da Google najavljuje zabranu reklamiranja kriptovaluta kroz njihovu mrezu. I to je negativna info moze da utice na dalji pad
Ne prodaju sve odjednom vec su prodali valjda preko 100k a ostatak ce u septembru koliko se secam procitao sam to negde ali sad nema sanse da nadjem link.Po meni jednostavno nema para u trzistu trenutno a hype odumire polako,nekako mi ovo sve mirise na akumulaciju dok se ceka atomic swaps i lighting network pred kraj godine
ipak nasao link
https://usethebitcoin.com/how-will-bitcoin-react-to-mt-gox-sell-off-pause-until-september/

Zar lighting network nije proradio skoro?
Nije jos uvek je u test ili beta fazi kako god nazivaju,to skoro je bilo da je lik koji je platio picu 10k btc-a sada ponovo platio picu pomocu ln-a i to je vise bio pr potez.Btc nije kao ostatak valuta gde se uglavnom pita jedan lik i bilo kakve promene se mnogo teze ubacuju u mrezu
newbie
March 15, 2018, 09:01:12 AM
Nekakva je frka sa jednom od prvih menjacnica mt.Gox. Pre 4 godine su im navodno hakeri ukrali oko 850k btc.a. Sad prodaju neke silne bitcoine i jedan su od uzroka pada cene
Danas sam citao da Google najavljuje zabranu reklamiranja kriptovaluta kroz njihovu mrezu. I to je negativna info moze da utice na dalji pad
Ne prodaju sve odjednom vec su prodali valjda preko 100k a ostatak ce u septembru koliko se secam procitao sam to negde ali sad nema sanse da nadjem link.Po meni jednostavno nema para u trzistu trenutno a hype odumire polako,nekako mi ovo sve mirise na akumulaciju dok se ceka atomic swaps i lighting network pred kraj godine
ipak nasao link
https://usethebitcoin.com/how-will-bitcoin-react-to-mt-gox-sell-off-pause-until-september/

Zar lighting network nije proradio skoro?
full member
Activity: 294
Merit: 103
March 15, 2018, 08:18:21 AM
ipak nasao link
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
March 14, 2018, 05:03:52 PM
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
March 14, 2018, 04:51:27 PM
Dokle ovo misli da pada...ocekivao sam bear fazu al ne bas ovoliko....altovi idu ka ceni iz novembra 2017 a diff skoro pa duplo...

Ja nekako sve imam osecaj da ce jos malo da padne, ali ko ce to znati.
Mislim da je sve ovo zanemarljivo za vrednost Bitkoina u buducnosti, ne bi covek trebalo previse da razmislja o ceni danas.
Ulozi sta mozes da priustis da izgubis i osim ako ne cujes da je kriptografija na kojoj je Bitkoin zasnovan nepopravljivo slomljena, ti samo drzi.

Mislim da ce Bitkoinu trebati bas dosta vremena da bude znacajan, par decenija bar. Tako da opusti se i razmiljaj o tehnolgoiji i sta moze da donese, ne o trenutnoj ceni.
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
March 14, 2018, 03:26:58 PM
Dokle ovo misli da pada...ocekivao sam bear fazu al ne bas ovoliko....altovi idu ka ceni iz novembra 2017 a diff skoro pa duplo...
member
March 14, 2018, 02:22:00 PM
toliki forum, zar je problem napisat 30 smislenih postova?
i obavezno pravite greske dok kucate engleski
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
March 14, 2018, 11:34:24 AM
Koji je minimalni rank potreban da bi glasao?

Jr Member iliti 30 postova.
newbie
March 14, 2018, 11:18:02 AM
Koji je minimalni rank potreban da bi glasao?
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
March 13, 2018, 04:56:43 PM
Dajte ljudi aktivirajte se za taj lokalni board, ja sam newbie I ne mogu da glasam, I manje vise moj glas se ne cuje, ali od vas sa visim rankovima se cuje.

Mozda ne mozes da glasas, ali mozes da se ukljucis u diskusiju tamo. Pitaj sta god te interesuje, makar to bilo i vezano za "kako da unovcis btc u Srbiji"
newbie
Activity: 68
March 13, 2018, 04:36:12 PM
Dajte ljudi aktivirajte se za taj lokalni board, ja sam newbie I ne mogu da glasam, I manje vise moj glas se ne cuje, ali od vas sa visim rankovima se cuje.
member
Activity: 518
Merit: 10
March 13, 2018, 04:00:08 PM
Pozdrav,da pitam,zna li neko nesto o onome Action Coinu?
Bilo je kao da se registracijom dobija 1000coina
i da ce moci da se podigne posle 1. marta
Ali od toga ni traga ni glasa,pa ako neko zna nek iskuca,da vidim o cemu se radi
hvala!

Dragi kolega, od airdrop novcica u ogromnoj vecini slucajeva ne bude dovoljno novca ni da pokrije troskove transakcije na berzu, tako da nemo se nerviras...
member
March 13, 2018, 01:14:54 PM
Samo se prijavite tako sto unesete svoju bitcoin adresu i mozete poceti sa zardjivanjem cak 0.001 BTC po "refferal-u".

http://bitcoinforinvites.com/?ref=U5s3Fy6ab

jel ti stvarno verujes da ce oni da te plate za nista?
member
Activity: 160
Merit: 23
March 13, 2018, 12:33:55 PM
Pozdrav,da pitam,zna li neko nesto o onome Action Coinu?
Bilo je kao da se registracijom dobija 1000coina
i da ce moci da se podigne posle 1. marta
Ali od toga ni traga ni glasa,pa ako neko zna nek iskuca,da vidim o cemu se radi
hvala!
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
March 13, 2018, 07:47:08 AM
Za vikend nekoliko aktivnijih clanova nije bilo online , ostali niko nije se udostojio da nam pomogne na thredu za dobijanje lokalnog srpskog boarda ?  
Da li smo toliko neslozni ljudi  Huh
Moze li neko da kaze iz kog razloga nemozemo da se SVI aktiviramo u akciji da dobijemo sopstveni board , radi lakseg snalzenja, ucenja i napredovanja svih na odom therdu ?

https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762

Zar je toliko tesko otci i napisati jednom dnevno neko pitanje ili misljenje zasto mi treba da imamo board ?

Pa bilo bi mnogo lakse kad bi znali sta tacno treba da uradimo da bi dobili svoj board ovako samo nagadjamo i mozda sve uzalud radimo jer nemamo pojma gde i da li gresimo Grin Mozda neko od clanova sa duzim stazom ovde mogu malo da nam pomognu ili makar objasne...

Pa koliko se ja razumem u forume, uvek je aktivnost ta koja pomaze i nesto pomera. ali uz tu aktivnost treba imati i kvalitetne teme.

Da li je neko razmisljo koje bi smo sve teme mi trebali da imamo na nasem delu ofruma???

Realno da tema pljuvacina i prepucavanje moraju da budu deo foruma jer mi srbi bez toga nemozemo da zivimo ali neke bitne teme moraju da postoje :

BTC  -sta je to
Mining - Kopanje

ALTovi  --  ostali koini
Bounty -  obavezno , jer svi volimo da zaradimo.

To da poceo sam na svakih par dana da postavim i da pumpamo jbg mozda ce nam i dati na kraju.
newbie
Activity: 1
March 12, 2018, 06:28:56 PM
Da li je neko zainteresovan da kupi Antminer S9 13.5Th/s, uz masinu ide napajanje i naponski kabl?
Radi vec 2 meseca savrseno, bez ikakvih problema. Ima Bitmain-ovu garanciju jos 4 meseca. Grin
Pages:
Jump to: