Tespitler çok güzel,
bilhassa EDT, WCT ve TFL de tam isabet yapıldığına bizzat şahidim.
Bu tür bilgileri toplulukla daha sık paylaşmanız hayırlı olur kanaatindeyim.
Değerli katkından ve ilginden dolayı teşekkür ederim
Meritler geldikçe neden olmasın
çok saçma bi bounty yapıldı hocam bu tokende. çok ilgisiz bi ekibi var aynı zamanda. githubda'da bununla ilgili şeyler paylaşıldı. dikkatli olun bence.
Bu tarz icolarda, 2x hedefleyip hızlıca çıkmaya bakmalısınız hocam. Eğer gerçekten gelecek vaadetmiyorsa, ki pek azı bunu yapar.
Kalemder hocam merhaba ben bu ara ağırlıklı VTC ve Enigma topluyorum düşükken,teknoloji ve nitelik olarak üstün görünüyor ne diyor sunuz siz?
O coinleri üstat @Mstfprcn takip ediyor. Ben pek takip etmedim bu iki coini malesef.
Monitorleri almanıza sevindim hocam hayırlı olsun. Teşvik artışı sağlamıştır umarım. Borsa al-sat yaparken içerisinde bulunduğumuz ortam beni çok etkiliyor mesela. Gaz almak gerek. Odadan bir görüntü birde görüntünün altına bu düşüşte alınacak bir coin tavsiye ederseniz seviniriz, saygılar
Öncelikle teşekkür ederim
Ama fotoğraftaki benim ekranlar değil. Benim sistem daha güzel bir kere
Fotoğrafını atarım yakında.
kalemdar hocam güzel günlük olmuş takipteyim.
İlginize teşekkürler
Tespitler bir çok forum üyesi tarafından takip ve takdir edilen geçerlilikte. Ben de konunuzu takip ediyorum ve önerdiğiniz projeleri değerlendiriyorum. Paylaşımlarınızın devamı gelmesi umuduyla, teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.
Umarım btc söylediğiniz seviyelere gelir hocam btc tahmini ön gördüğünüz tahmini bir süre var mıdır ?
Sürekli uzaktan takip ediyordum tekrar başladığınıza göre takipte kalmaya devam
BTC için şuan olan şey, sadece panik... Güzel güzel kar eden yatırımcılar karlarını korumak istiyorlar. Bu çok normal bir durum.
Yakın zamanda düzelecektir ki ben %70 ile BTC'de durmaya devam ediyorum. MTH ve ELF'e gir çık yaparak +1 btc artırdım.
Dolar bazında hepimizin portföyü düşmüş durumdadır. Ama sabır her derdin dermanı. Hold...
Gizliden gizliye takip ettiğim kişilerden biridir forumda, gayet iyi analiz yapıyo. Sistem gerçekten efsane olmuş hocam belki yakında bende kurarım 5-6 monitör yan yana
Güncel yorumlarınızı bekliyoruz.
Benimde yakından takip ettiğim bir kişisiniz. Teşekkür ederim.
Bu arada aynı zamanda şu Telegram kanalınıda canlı tutmayı planlıyorum:
www.t.me/analizciKatılmak isterseniz herkese açık.