Dziękuję Kampania skusiła mnie głównie brakiem dolnego limitu postów i możliwością pisania w lokalach. Wreszcie skończy się liczenie postów i dobijanie ostatnich 2-3 do 25 na siłę szukając inspiracji, a potem może jeszcze 1 na wszelki jakby coś... To liczenie mnie już męczy, odbiera frajdę z tworzenia postów. Teraz będą mógł pisać, gdy faktycznie mam ochotę a czy wyjdzie 5 postów, czy 35 to się zobaczy a te kilka satoshi zawsze miło zaskoczy.
A stawki są ... przeciętne. 1.5$ za post to stawka porównywalna do tego, co płacił yobit nie robiąc żadnej selekcji - w sumie to te kampanie pod względem warunków dla piszącego są bardzo podobne. Jedyna znacząca różnica to brak nagonki na uczestników przez resztę forumowiczów.
Przy okazji - smartmixer rekrutuje 2 hero (30$ za tydzień za 15 postów):
2 more Hero spots are available for this campaign,
Nazwa kampanii: SmartMixer
Jakie rangi: 7x Sr. Member - 5x Hero - 5x Legendary
Ile do zarobienia/tydzień / ilość postów: 25$/week w BTC dla Sr. Member - 30$/week w BTC dla Hero - 35$/week w BTC dla Legendary; 15 postów na tydzień.
Dodatkowe informacje: lokalne oddzialy sa dozwolone
@cryptovigi - moim zdaniem świetna na powrót. 15 postów tygodniowo z możliwością pisania w lokalach nie przytłoczy a jednocześnie pozwoli wyrobić sobie nawyk pisania 2$ za post to też uczciwa stawka.