W moim punkcie widzenie to to jest zwykła kupa.
Piszesz aby zarobić? Tzn piszesz kupe bo ci za to płacą
Sugestia, albo masz pasje, albo idz do pracuj.pl a nie pisz tu kupe
Nie wiem kim jesteś i co tu robisz. Po konstrukcji zdań, gołym okiem widać, że koło Polaka to ty nawet nie stałeś. Pojawiłeś się tu jako podejrzany
element farmy altów. Teraz masz na swoim koncie 4 posty - "kupy" (1 skasowany za off-top) z których nic nie wynika a są tylko opinią o którą nikt nie pytał. Ale przynajmniej pisane z pasji tak? No bo z czego innego skoro za darmo?
90% użytkowników wartych zatrudnienia w kampaniach pracuje w kampaniach. Ale tobie (nie Polakowi) nie spodobał się akurat temat napisany właśnie tutaj. Idź powylewaj żale na dziesiątkach innych wątków opisujących zarówno twoją stronę medalu jak i przeciwną. Ten temat służy tylko do wrzucania raportów o nowych kampaniach.
Jak już uderzasz we mnie personalnie to opisywałem już tu swoją historię. Siedzę na BTT jako oderwanie od tradingu. Dla przyjemności. Głupotą by było nie odbieranie 1/3 pensji kasjerki w supermarkecie, robiącej na pełen etat, w gratisie za coś co i tak robię. Dowodem na to jest fakt, że od maja do sierpnia byłem bez kampanii a aktywność nie spadła.
Skoro już piszesz z pasji, to przyda ci się rada. Nie cytuje się postu na 2 strony A4 tylko po to by dopisać na dole 3 zdania. Cytuje się zdanie do którego się odnosisz. Wtedy twój post nie wygląda jak "kupa".
Osoby które są tu tylko dla kilku $ tygodniowo mają 0 zarobionych meritów (a nie 550) i wszystkie ich posty wyglądają identycznie (2 linijki tekstu które kompletnie nic nie wnoszą).
BTW, @Tytanowy Janusz, myślałem że będziesz OPa aktualizował
Powinienem. Masz racje. Trochę moje życie zmieniło ostatnio tempo więc ograniczyłem pewne czynności, a z OP i tak niewiele osób korzystało moim zdaniem.
Zmieniły się stawki w kampanii
Mintdice i miejsca zostało zredukowane o połowę, czyli 50% uczestników została odrzucona.
Jak komuś odpowiadają te stawki, to powinny się zwolnić miejsca w przyszłym tyg. Z tego co wiem, to ludzie poodchodzili. Nie ma się co dziwić. 35$ dla hero to mniej niż średnia. Sam napisałem do yahoo, że jak tylko coś znajdę to zawijam się.