Pages:
Author

Topic: Sizi gelecekte zengin etme potansiyeline sahip altcoinleri seçiyoruz! [Güncel]💰 - page 2. (Read 7834 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Dşeni al çıkanı sat.Fazla matematik bilmeye de gerek yok.Zengin edecek 5 coin belirleyil bunlar arasında geçiş yaparsanız kazanırsınız.Kriz şu bu hikaye.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
En büyük umudum hdac ve neo'dan yana şu anda. Tüm yatırımcıların yüzünü güldürür umarım tüm coinler. Umutsuzluğa kapılmayın Smiley
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
yaptı yaptı ardından ulusal silkeleme günü geldi çattı tüm kripto paralar hızla çakıldı satmaya fırsat bulamadan zararı kabullendim. piyasa ile duygusallık dışında akli melekeleri kullanarak bağlantı kurmak ne mümkün satar çıkar duygusal düşünmeyen.
member
Activity: 742
Merit: 19
belli başlı coinler 3x yaptılar geçen hafta.Piyasayı iyi takip edip duygusal bakmadıktan sonra kazanmak her türlü mümkün oluyor.Yeter ki yakalayalım.Sağlam coinlerde kar aldıkça geçiş yapalım.Yoksa duygusal bağlanıldığında çöküş kaçınılmaz oluyor.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Valla boğa sezonu gelse çoğu coin zaten zengin edecektir ama şu an öyle bir şey ufukta gözükmüyor dediğim gibi seçim yapmam ama bir boğada her şey uçuşa geçer 5-10x katlar önemli olan boğanın gelmesi
full member
Activity: 532
Merit: 102
Çoğu kişi bilindik coinleri seçmiş zaten bu coinler çoğu kişiyi zengin etti bizi etme potansiyelleri çok düşük onun yerine daha az bilinen ama potansiyel vaad eden coinlere yatırım yapmak lazım yoksa bunlar anca bizi kar ettirir
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Çok iyi bir başlık, takipteyim. Binance'ın decentralized exchange'ini kısa zaman içinde hayata geçireceğini ve gücüne güç katacağını düşünüyorum. 10x rahat yapacaktır 2 yıl içinde. Ayrıca XRP'nin bankalar tarafında kullanımının yaygınlaşacağını ve boğada gördüğünü tekrar göreceğini düşünüyorum. HDAC'tan da umutluyum, umarım batıda biraz daha reklam yaparlar, birkaç hacimli borsaya girerler, ve eylem planındakileri zamanında uygulamada sıkıntı yaşamazlar. Forumdaki Türk arkadaşların genel eğilimini görmek için güzel bir başlık olmuş teşekkür ederim.

Rica ederim, aslında Newbieler de oy kullanabilseydi, tahminen katılım daha fazla olurdu. Şuan bu 114 takılıp kaldı.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Çok iyi bir başlık, takipteyim. Binance'ın decentralized exchange'ini kısa zaman içinde hayata geçireceğini ve gücüne güç katacağını düşünüyorum. 10x rahat yapacaktır 2 yıl içinde. Ayrıca XRP'nin bankalar tarafında kullanımının yaygınlaşacağını ve boğada gördüğünü tekrar göreceğini düşünüyorum. HDAC'tan da umutluyum, umarım batıda biraz daha reklam yaparlar, birkaç hacimli borsaya girerler, ve eylem planındakileri zamanında uygulamada sıkıntı yaşamazlar. Forumdaki Türk arkadaşların genel eğilimini görmek için güzel bir başlık olmuş teşekkür ederim.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Nano forewer.. Gerisi teferruat.. Grin
full member
Activity: 938
Merit: 115
Oylama yapmayan arkadaşlarda oylama yapıp sayıyı arttırırsak sonuç daha iyi olacaktır. Başlığı hep yukarıda tutabilirsek çoğunluğa ulaşabiliriz.

Mantıklı yaklaşımınız için teşekkür ederim. Anket ile birlikte yaklaşık 500 farklı oy dağılımını 100 kişinin üstünde görmüş olduk. Local forumda kaç kişi var tam bilmiyorum ama tabi ki 500 kişiye ulaşsak, bir nevi piyasalar düzeldiği zaman insanların hangi kripto paraları tercih edeceğinin küçük bir örneklemine ulaşabiliriz.

Rica ederim Üstadım.
hero member
Oylama yapmayan arkadaşlarda oylama yapıp sayıyı arttırırsak sonuç daha iyi olacaktır. Başlığı hep yukarıda tutabilirsek çoğunluğa ulaşabiliriz.

Mantıklı yaklaşımınız için teşekkür ederim. Anket ile birlikte yaklaşık 500 farklı oy dağılımını 100 kişinin üstünde görmüş olduk. Local forumda kaç kişi var tam bilmiyorum ama tabi ki 500 kişiye ulaşsak, bir nevi piyasalar düzeldiği zaman insanların hangi kripto paraları tercih edeceğinin küçük bir örneklemine ulaşabiliriz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Çoğu arkadaşımız ethereumdan yana kullanmış oyunu çok doğru bir yaklaşım olabilir daha geçen gün vitalik ethereum 2 için açıklamada bulundu görünüşe göre 2019 da ethereum çok konuşulacak gibi duruyor
full member
Activity: 938
Merit: 115
member
Activity: 94
Merit: 10
piyasa şimdi ayı sezonunda olduğu için bizi gelecekte zengin edecek potansiyeli taşıyan altcoinler konusunda farklı görüşler mevcut. Ben eos yatırımının mantıklı olduğunu düşünüyorum.
hero member
raven listede yok ve listede yoksa kalkıp formu doldurmanında anlamı yok raven diyorum raven ekleyin daha

Merhaba Raven ankette mevcuttu ancak 2 hafta boyunca tek bir oy bile alamadığı için kaldırıldı.
jr. member
Activity: 56
Merit: 5
Altcoinlerin geleceği hakkında fikir yürütmek gerçekten çok zor.ETC taraftarıyım , gelecekte gerçek ETH gibi değerleneceğini düşünüyorum.ETC hep dikkatimi çekmiştir , gelecekte güzel yerlere gelecek.bu arada ICX da var bu listede bence.Ama ne olacağını bilemeyiz , bilmemizin tek yolu beklemek.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Birçoğu zengin edebilir, bunun garantisi yok. Oyumu sadece Neo'dan yana verdim, bana göre en potansiyelli olan o, şu anki fiyatı ve toplam piyasa değerine göre çok çok değerlenebilir.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Gvt bunlardan biri olabilir dün borsası açıldı ama fiyata etki etmedi bende almıştım ama avucunu yalayan kesimden oldum bu gün platformu kullanıcılar içinde açıyorlar bu gün hareket bekliyorum bilerek düşürdüler yukarı basacaklar
member
Activity: 239
Merit: 14
raven listede yok ve listede yoksa kalkıp formu doldurmanında anlamı yok raven diyorum raven ekleyin daha
member
Activity: 448
Merit: 10
Zengin etmesini düşündüğüm ve listede olmayan bir iki koin daha var gelecekte isimlerini x leri ard arda yaptığında duyacağız sanırsam. Ama liste gerçekten de güzel ellerine sağlık . Takip edip genel yaklaşımı görmek istiyorum.
Pages:
Jump to: