Pages:
Author

Topic: Sizi gelecekte zengin etme potansiyeline sahip altcoinleri seçiyoruz! [Güncel]💰 - page 5. (Read 7834 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
cardstack
sirin labs
shiviom
Kuende.

civic ve stox'ta hiç yok olmayacak projelerden bir tanesi. coin değerini bilmiyorum fakat 10 yıl sonra hala bunların isimleri olacak.

member
Activity: 240
Merit: 10
nere skandal dgb nin zaten fiyatı belli. gittiği yerde

zengin mengin etmez ama ravenin o listede olmasını isterdim. raven olaydı 1 oy benden alacak ve devamı da gelecekti. eminim
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Digibyte'ın olmaması skandal.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Matrix-ai-network bu alanda tartismasiz en cok guvendigim proje.  Ardindan komado ve HYDRO gibi coinler geliyor. 

Listede yok ama Castillo (CLO)  bu projede tutar,  zaten Etc forku. 

Hocam Castillo'yu ekledim. Birçok kişi tüm oy haklarını kullandığı için tahminen pek oy alamayacaktır. ETC forku olması forumda olumlu bir etki yaratmayabilir Smiley Ethereum'da Etc forku diyebilirsiniz ama Etc sonraki serüvenleri biraz durağan oldu.

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Matrix-ai-network bu alanda tartismasiz en cok guvendigim proje.  Ardindan komado ve HYDRO gibi coinler geliyor. 

Listede yok ama Castillo (CLO)  bu projede tutar,  zaten Etc forku. 
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Hydrogen kesinlikle potansiyeli olan bir coin.  Bunun yani sira Matrix-ai-network blockchain 3.0 ile gelecek vaad ediyor.  Kesinlikle ikiside yuzleri güldürür.
full member
Activity: 567
Merit: 148
gelecekte hangi alternatif kripto para birimlerinin ayakta kalacağını bilemeyiz markete giren ve şimdi esamesi okunmayan bir sürü alt oldu. Major altcoinlere  ağırlıklı yatırım zengin etmez ancak gelir sağlar.
hero member
2020 yılına kadar altcoin tutarak al sat yaparak bekleme kararındayım. Hızlı zenginleşme hayallerini rafa kalktı, pazarı takip ederek ticaret yapmanın püf noktalarını anlamak lazım.

Evet, piyasa hızlı bir çıkış yaptı ama benzeri için biraz daha dinlenecek gibi gözüküyor. Ben de aynı şekilde 2020'de ancak toparlanacağını düşünüyorum. O zamana kadar zaten sabırlı olmayanların hepsi çıkmış olur.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
2020 yılına kadar altcoin tutarak al sat yaparak bekleme kararındayım. Hızlı zenginleşme hayallerini rafa kalktı, pazarı takip ederek ticaret yapmanın püf noktalarını anlamak lazım.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Son zamanlarda çok güvendiğim birisi DEX'i baya bir tavsiye etmeye başladı. Neden diyince de baya bir sebep sayabiliyor. Benim boşta btc yok o yüzden alamadım ama içimde kaldı. Siz neler düşünüyorsunuz?

Bir sürü DEX var, sizin bahsettiğiniz hangi DEX?  InstantDEX mi?

Bir aralar da galiba borsa gibi birşey vardı. Arkadaşınızın size saydığı nedenler neler mesela?
full member
Activity: 630
Merit: 102
Son zamanlarda çok güvendiğim birisi DEX'i baya bir tavsiye etmeye başladı. Neden diyince de baya bir sebep sayabiliyor. Benim boşta btc yok o yüzden alamadım ama içimde kaldı. Siz neler düşünüyorsunuz?
hero member
GVT'nin kaldırıldığını gördüm. Benim için hala büyük potansiyele sahip bir coin. İkinci seçeneğim Nano olurdu. Onların projelerini de beğeniyorum. Diğerini de zaten neo onu da çoğu kişi seçmiş. Mümkün olduğunca ekleme yapıyorum. Boğada güzel kazandıracak hepsi.

Evet, hiç oy alamadığı için listeden kaldırıldı. Çok kalabalık olunca da, içlerinden seçim yapmak zor oluyor.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
GVT'nin kaldırıldığını gördüm. Benim için hala büyük potansiyele sahip bir coin. İkinci seçeneğim Nano olurdu. Onların projelerini de beğeniyorum. Diğerini de zaten neo onu da çoğu kişi seçmiş. Mümkün olduğunca ekleme yapıyorum. Boğada güzel kazandıracak hepsi.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Piyasayı iyi okuyan insanlar ticaret deneyimi ile birlikte gene iyi para kazanma fırsatlarına sahip sadece düşme geldiğinde sepet dolu yakalanmayın derim. Gelecekte zengin edecek yüzlerce alt var markette.
member
Activity: 504
Merit: 12
seçeneklerde oldukça potansiyele sahip coinler mevcut aralarında seçim yapmakoldukça zor ama en yakın olduklarımı seçtim.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
HDAC platformuna göz atın yatıırm için fiyat uygun ve diğer projelerden oldukça fazla artıları var. Ayrıca Pundix konusunda tekrar pump döneminin geleceğini düşünüyorum kenarda bulundurmakta faydalı olacaktır.
hero member
Ethereum her zaman ki gibi ankette yine birinci sırada.(XRP dahil etmezsek, çünkü herkesin elinde xrp olduğu için xrp seçilmiş). Her sene böyle bir anket yapılsa iyi olacaktır. Karşılaştırma yapılıp fikir sahibi olunabilir.

Aslında Ethereum değil, NEO birinci gözüküyor. Hatta bu boğa döneminin prensinin de NEO olmasını bekliyorum. Aynı Litecoinin yaptığı gibi 450 $ görüp tekrar geri dönebilir.
full member
Activity: 301
Merit: 100
Ethereum her zaman ki gibi ankette yine birinci sırada.(XRP dahil etmezsek, çünkü herkesin elinde xrp olduğu için xrp seçilmiş). Her sene böyle bir anket yapılsa iyi olacaktır. Karşılaştırma yapılıp fikir sahibi olunabilir.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
şahsen bu olaya proje bazlı bakmıyorum. olurda geçen seneki gibi bir boğa dönemi görürsek TRON, BCH, EOS, ICX, ve HOLO'nun çok iyi pump yiyeceğini dünüşüyorum. bunların funları epey fazla ve en ufak bir yükselişte bunlar hep başı çekerler.
O dengeyi iyi gözetmek lazım, bu anlamda dediğine katılıyorum. Ben mantıklı ve gerçekleştirilebilir projeleri olan ve ekibi çalışan altcoinleri seviyorum ve tutuyorum ama sadece holdcu olup, yükseliş trendlerinde bariz kazandıran altcoinlere de sırt çevirmemek lazım, çok saçma bir davranış olur. Biraz ondan, biraz bundan.
member
Activity: 378
Merit: 11
Gerçekten hala altcoinlerden medet ummanın saçmalık olduğuna ama bazılarının projelerini iyi olduğuna kanaat getiriyor ve altcoinlerden ayrılamıyorum ama altcoin yerıne btc almak çok daha mantıklı
Pages:
Jump to: