Pages:
Author

Topic: Sizi gelecekte zengin etme potansiyeline sahip altcoinleri seçiyoruz! [Güncel]💰 - page 4. (Read 7836 times)

member
Activity: 633
Merit: 15
Pundix zengin etme potansiyeline sahip. Eth, neo, eos, bnb zengin etmese bile x2, x3 yapabilecek projeler. Kaynak tamamen benim sacmalamam tabi ki yatırım tavsiyesi falan degil.

Hocam pundix cmc de 44.sırada x100 falan yapması zor gibi ama kripto da her şey olabilir.
member
Activity: 612
Merit: 10
Pundix zengin etme potansiyeline sahip. Eth, neo, eos, bnb zengin etmese bile x2, x3 yapabilecek projeler. Kaynak tamamen benim sacmalamam tabi ki yatırım tavsiyesi falan degil.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bana kalırsa hacim olarak zaten yüksek fiyatlı coinlerin yada projelerin zengin etme olasılığı çok düşük. Çünkü zengin edecekse en az 50x yapması gerekir diye düşünüyorum. Matrix AI, Holochain, Wanchain projelerinde potansiyel görüyorum buna Zilliqa da eklenebilir.

full member
Activity: 784
Merit: 120
Coinmarketkapta bugün gördüm 22. sırada Maker diyebir coin var. 677 dolardan işlem görüyor.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Benim için garanti yatırım kapsamında değerlendirilmesi gereken 3 coini direkt belirtebilirim.

Ethereum, EOS ve NEO. Bunların dışında, piyasa düzelince yeniden hareketleneceğine emin olduğumun Binance'ın kendi tokeni BNB var. Son olarak da gönül bağım olmasından dolayı OAX'ı seçerdim.

OAX! UPVOTE

OAX'ı kesinlikle ekleyin, projeyi çok iyi biliyorum piyasadaki en inovatif ve gelecek vaat eden merkezi olmayan borsa projesi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bir tane smart contract yapın herkes bu coin'lerden oluşan bir portfolyo yapıp göndersin, contract 2-3 yol sonra coin'leri sahiplerine otomatik geri yollasın  Cheesy
full member
Activity: 386
Merit: 178
Simdaq tokene yatırım yapılır ayrıca EOS platformunda büyük gelime olması benim düşünceme göre 2019 senesinde olası beklentiler içerisinde. Fiyat düşük satın alma zamanı, zengin edecek alt dolu market.
member
Zengin olabilme potansiyeli için x100 gibi kaldıraca ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Gizli hazine olarak belirlediğim Simdaq tokenden belirlediğim hedef rakama kadar toplamaya çalışıyorum.
member
Activity: 518
Aslında tam yatırım zamanı piyasa düşükken alım yapmak en iyisi fakat millette para kalmadı ki yatırım yapsın. Benim tercihim Ethereum, Eos, Neo
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Zengin eder mi bilmiyorum ama dent coın 2018 sonuna kadar exchange olayın başlayacakmış şu an çok düşük bir değerde miktar olarak gayet iyi xvg den az dolaşımda olan miktar çok daha az böyle olunca iyi çıkış yapabilir diye düşünüyorum
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Raven cybermiles ve time new bank quarkchain olmalıydı diye düşünüyorum.

Ve castilloda callisto mu?

Evet callisto, düzelttim. Raven de eklendi. Konuyu takip ediyorum, birkaç kişinin önerdiği coin/tokenları ekliyorum. Maalesef sonradan eklenenlerin şansları biraz daha az oluyor.
member
Activity: 532
Merit: 29
Benim için garanti yatırım kapsamında değerlendirilmesi gereken 3 coini direkt belirtebilirim.

Ethereum, EOS ve NEO. Bunların dışında, piyasa düzelince yeniden hareketleneceğine emin olduğumun Binance'ın kendi tokeni BNB var. Son olarak da gönül bağım olmasından dolayı OAX'ı seçerdim.
member
Herkesin bahsettiği parlatılmış koinler bizi zengin edemez, önemli olan gizi hazine sandığını bulmak Smiley
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Anket sonucuna bakılırsa, neo, eth, eos ve hydro zengin edecek kriptolar. Etheryumun zengin edeceğini zannetmiyorum. Hatta şu markete baktığımda bundan sonra zengin edecek bir yatırım ortamı göremiyorum.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Ethereum zengin etmez ama paranızı katlatır öyle çok büyük x lere ulaşabilecek bir coin değil marketcapinden dolayı bazı coinler var onlar cidden iş yapabilirler INS olsun Wan olsun bunlar dikkat çeken coinler
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Qtum bugünkü haberi ile piyasada farklı bir bakış acısı sağladı.Amazon Web Hizmetleri Çin departmanı ile partnerlik anlaşması imzaladı.Fiyata şu an %10 civarı bir etkisi görüldü.Artış alımlar gelirse devam eder.Gelmezse bu fiyatlarda kalır gibi.Uzun vade düşünenler için güzel gelişme.
member
Activity: 602
Merit: 32
Pundix için öyle 3-5$ ları beklemeyin ama. Kendine iyi yer edinir ama fiyatlarının ıraları göreceğini hiç sanmıyorum.
member
Activity: 612
Oyumu pundixten yana kullandim. Nedense o projeye cok güveniyorum umarim benim gibi dusunenlerin yüzünü kara cikarmaz.
member
Activity: 602
Merit: 32
Raven cybermiles ve time new bank quarkchain olmalıydı diye düşünüyorum.

Ve castilloda callisto mu?
member
nere skandal dgb nin zaten fiyatı belli. gittiği yerde

zengin mengin etmez ama ravenin o listede olmasını isterdim. raven olaydı 1 oy benden alacak ve devamı da gelecekti. eminim

Hocam ravencoinin potansiyeli hakkında pek çok insanın bilgisi olmadığını düşünüyorum.

Kesinlikle gelecek vaad eden projelerden birisi.
Pages:
Jump to: