Pages:
Author

Topic: Sizi gelecekte zengin etme potansiyeline sahip altcoinleri seçiyoruz! [Güncel]💰 - page 6. (Read 7834 times)

full member
Activity: 518
Merit: 185
şahsen bu olaya proje bazlı bakmıyorum. olurda geçen seneki gibi bir boğa dönemi görürsek TRON, BCH, EOS, ICX, ve HOLO'nun çok iyi pump yiyeceğini dünüşüyorum. bunların funları epey fazla ve en ufak bir yükselişte bunlar hep başı çekerler.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Tartışmasız hydro bittrex ve coinexte var. 700K stokladım. 50 sat ortalamam, Boğada 1 tl olmasını bekleyeceğim. Dolaşımdaki miktar 2 milyar adet
newbie
Activity: 58
Merit: 0
Bende oy kullanamıyorum ama BNB,NEO,STELLAR,EOS,Ripple 'dan en az 1 tanesi kesin , en fazla 3 tanesi 5 sene sonra da hala duruyor olacak ve güzel para kazandıracak.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Neye elimizi atsak kuruyor durumlarına geldik artık. Belki de bu şekilde yıldırmak istiyorlar bilemiyoruz.
newbie
Activity: 1
Belkide artık kripto paranın da bir alternatifini bulmanın zamanı gelmiştir.
member
Activity: 294
Merit: 27
artık btc dışında ilgilenmiyorum.

btc nin bu kadar kafaya takılacak bir şeyi yok bence. burdan yapsa yapsa 3x falan yapar..uzun vade de ne yapar bilmiyorum tabi.

btc bana hiç cazip gelmiyor teknolojik olarak olaya baktığım için sanırım

Aslında btc ile konunun çok alakası yok.

Düşük market cap olan ve gelecek vadeden projeler ancak 100x gibi karlar getirebilir. Bu listedekilerin hiçbiri 100x göremez gibi geliyor. Belki REBL ya da MAN bir ihtimal. Bunlara Privcy PRIV adlı gizliliğe odaklanan bir coin var. Onu da ekleyebiliriz. 19 haftadır airdrobuna katıldığım için fazla yakınlaşmış olabilirim tabii Smiley

Geçmiş yılları baz alırsak, piyasa büyüdükçe aslında 100x yapanların çok olduğunu görebilirsiniz. Hatta riskli bir coin/tokena girmektense top 30'da olmak daha mantıklı olabilir. Buradaki asıl olay hangisinin o top 30 içinde daha fazla yükseleceğini tahmin etmek. Örneğin; ontology şuan ucuz gibi duruyor, yarın 100 $ olabilir.

Artık bir boğa dönemi içerisinde 100xler, yüksek market caplı coinler için bence imkansız. Umarım yanılırım. Sonuçta benim de portfoliom bu koinlerden mürekkep. Eğer Top 50deki coinlerden hangisi oran olarak en çok yükselir diyorsanız farklı bir cevap vermek gerekir tabii. Tarihe not düşmek adına yorumumu burada yapayım o halde.  O listede en çok katlanacak coinler sanırım NEO, EOS, TRX, Waves, IOTA, ADA olur bence. Bunlar için de yatırım için NEO'yu en başa yazmak en mantıklı ve güvenli hamle olur.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Sanırsam newbieye düştüğüm için oy kullanamıyorum, benim seçimlerim komodo,wanchain,hydro,icon ve çok para yatıracaksam neo olurdu.

Evet, maalesef forumun böyle bir kuralı varmış. Başka arkadaşlar da aynı durumu şikayet ettiler. Paylaşımınız için teşekkürler.
member
Activity: 191
Merit: 10
Zengin etme kısmında herkes bazı coinlerden bahsetmiş.. Benim bakış açımda da şu an fiyatı çok düşük olup fiyatının birkaç dolar olma ihtimali adına simdaq da.. şu an fiyatı hesaplı ( hoş şu an herşeyin fiyatı hesaplı ) yüksek adet alabiliniyor tabi keşke 100 bin tane alsak da tanesi 2 dolar olup 200.000 $ mız olsa.. Bu tamamiyle adetlerle alakalı sonucta..
Ayrıca tanesi 200 $ olan coinin 100x yapıp 20.000 $ olma ihtimali ile şu an tanesi 0.02 $ olan coinin 100x yapıp 2$ olma ihtimalini karşılaştırırsak, sanki 0,02$ olanın 100x yapma ihtimali daha çokmuş gibi geliyor...
Umarım herkes kendini zengin edecek bir coini erkenden alıp zamanı gelene kadar sabreder..
Saygılar..
newbie
Activity: 274
Sanırsam newbieye düştüğüm için oy kullanamıyorum, benim seçimlerim komodo,wanchain,hydro,icon ve çok para yatıracaksam neo olurdu.
hero member
Komodo iki oy alabilmiş, ki  zaten birini de ben verdim. Bu listede Komodo, Neblio, Ox ve Neo benim favorilerim. Belki listeye bir de Lamden(Tau) eklenebilir. Lamden de iyi bir proje ve potansiyelini yakın bir tarihte yani Ocak 2019'da mainnet'i yayınlayarak ortaya koyacak. En geç Şubat ayına kadar bu projede bir hareket olmazsa çöp kutusuna gider.

Lamden TAU eklendi. Bazı oy alamamış kripto paralar da listeden kaldırıldı. Toplam oy veren 70 üye sayısına ve yaklaşık 350 oy sayısına ulaştık.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ciddi potansiyele sahip çok fazla kripto para var ama bilmiyorum ne kadarı hayalleri gerçeğe çevirebilecek, ne kadarı da insanları hüsrana uğratacak? Benim gözdelerim;

Ethereum
Hydro
Holochain
VeChain
Waves
Neo
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bir 5 yıl sonra bu listedekilerin ne olacağını çok merak ediyorum. Bu listeden bir kaç altcoin var elimde gidebileceği kadar hold yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 tanesi bile iyi tutarsa bayram ederim Smiley
full member
Activity: 980
Merit: 152
Komodo iki oy alabilmiş, ki  zaten birini de ben verdim. Bu listede Komodo, Neblio, Ox ve Neo benim favorilerim. Belki listeye bir de Lamden(Tau) eklenebilir. Lamden de iyi bir proje ve potansiyelini yakın bir tarihte yani Ocak 2019'da mainnet'i yayınlayarak ortaya koyacak. En geç Şubat ayına kadar bu projede bir hareket olmazsa çöp kutusuna gider.
hero member

btc nin bu kadar kafaya takılacak bir şeyi yok bence. burdan yapsa yapsa 3x falan yapar..uzun vade de ne yapar bilmiyorum tabi.

Aslında btc ile konunun çok alakası yok.

Düşük market cap olan ve gelecek vadeden projeler ancak 100x gibi karlar getirebilir. Bu listedekilerin hiçbiri 100x göremez gibi geliyor. Belki REBL ya da MAN bir ihtimal. Bunlara Privcy PRIV adlı gizliliğe odaklanan bir coin var. Onu da ekleyebiliriz. 19 haftadır airdrobuna katıldığım için fazla yakınlaşmış olabilirim tabii Smiley

Geçmiş yılları baz alırsak, piyasa büyüdükçe aslında 100x yapanların çok olduğunu görebilirsiniz. Hatta riskli bir coin/tokena girmektense top 30'da olmak daha mantıklı olabilir. Buradaki asıl olay hangisinin o top 30 içinde daha fazla yükseleceğini tahmin etmek. Örneğin; ontology şuan ucuz gibi duruyor, yarın 100 $ olabilir.
member
Activity: 238
Merit: 14

member
Activity: 365
Merit: 10
member
Activity: 294
Merit: 27
hero member
Uzun vadede bakılacak olursa aslında hepsi de bizleri zengin edebilir. Sadece kripto para piyasasının çok ciddi boyutlara ulaşıncaya kadar gelişme gösteren ve hayatta kalmasına sağlayabilecek yenilikçi ve uygulanabilir imkanlar sunan bir kripto para olması yeterli.

İşte buradaki parayı bir yatırım olarak değerlendirmek lazım. Uzun vadede bu teknoloji ile birlikte mecburen hepsi yükselecek. Sadece hacmin daha da büyümesi, insanların daha fazla kripto para kullanması lazım.
newbie
Activity: 7
1-Hydrogen   2-Daps token   3-Stakenet    4-Catex token 

HYROGEN

Çok aktif bir ekip ve çalışan ürünler yapıyorlar...10x potansiyeli mecvut.

DAPS TOKEN

Çok başarılı bir marketingleri var...20x potansiyeli mevcut.

STAKENET

Cold stake,cpos vs güzel projeleri var....8x potansiyeli var.

CATEX TOKEN

Şu anda en iyi kar payı veren borsa.Fiyat çok uygun.Bugün itibariyle fiyatı 0,0021 usd...1.000.000 tokene bugün 30 usd civarı kar payı verecek...50x potansiyeli mevcut....

Yatırım tavsiyesi değildir...

member
Activity: 252
Merit: 11
Uzun vadede bakılacak olursa aslında hepsi de bizleri zengin edebilir. Sadece kripto para piyasasının çok ciddi boyutlara ulaşıncaya kadar gelişme gösteren ve hayatta kalmasına sağlayabilecek yenilikçi ve uygulanabilir imkanlar sunan bir kripto para olması yeterli.
Pages:
Jump to: