Pages:
Author

Topic: Sizi gelecekte zengin etme potansiyeline sahip altcoinleri seçiyoruz! [Güncel]💰 - page 3. (Read 7834 times)

sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Listeden hydro ilk seçimim. Qtum, omisego, komodo bunlardanda topladım. Ethereumda gerçekleşecek şeyler sürprize gebe o nedenle beşinci seçimim ethereumdur.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Çok iyi bir başlık, takipteyim. Binance'ın decentralized exchange'ini kısa zaman içinde hayata geçireceğini ve gücüne güç katacağını düşünüyorum. 10x rahat yapacaktır 2 yıl içinde. Ayrıca XRP'nin bankalar tarafında kullanımının yaygınlaşacağını ve boğada gördüğünü tekrar göreceğini düşünüyorum. HDAC'tan da umutluyum, umarım batıda biraz daha reklam yaparlar, birkaç hacimli borsaya girerler, ve eylem planındakileri zamanında uygulamada sıkıntı yaşamazlar. Forumdaki Türk arkadaşların genel eğilimini görmek için güzel bir başlık olmuş teşekkür ederim.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
full member
Merit: 100
ben oyumu nanoya kullandım nano gelecekte çok büyük potansiyeli olan bir coin piyasa girdiğimde ilk ve en çok alacağım coin olacaktır kendisi sonrasında sepetimi yapacağım
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
SONM ve KOMODO en çok tuttuğum projelerden bugun elimde ikisinden de kalmadı ama komodo yu işaretledim.
10 dolar bandını geçtiği düşünülürse, çalışkan ekibinin ileride de katacağı değerleri bir kenara bile bırakacak olsak, kısa vadede yine iyi kazandıracaktır.
member
Activity: 612
Merit: 10
Her zaman olduğu gibi burda fikir birliğine varılamamış herkes kendi cüzdanındaki tokeni oylamış.Smiley
Bende tabi ki kendi cüzdanımdaki pundixten yana oyumu kullandım:)
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Elimde en çok tuttuğum uzun vade dört projeden ikisi wan ve nebl, güzel oy almışlar. Her ay almayı planladığım neo da baya oy toplamış guzel bir baslık olmus elıne saglık hocam.

Rica ederim hocam. Wan hariç ben de NEBL ve NEO topluyorum.

Ethereuma oy kullanmışsınız ama bir sorum olucak burdan daha kaç x yapabilir zengin olanı dahada zengin edebilir ethereum ama az para ile çok kazandırmaz alacağımız burda 2 yıl içinde maximum 10x fazlası gelmez ethereumdan

Evet, büyük bir gelişme olmazsa Eth ile 2 yıl içinde 10x yapılabilir. NEO'da da aynı durum geçerli hatta onun potansiyeli biraz daha yüksek, bu dönemde gem bir coin/token bulmak gerçekten o zor o yüzden 10x de iyidir Smiley

Benim için garanti yatırım kapsamında değerlendirilmesi gereken 3 coini direkt belirtebilirim.

Ethereum, EOS ve NEO. Bunların dışında, piyasa düzelince yeniden hareketleneceğine emin olduğumun Binance'ın kendi tokeni BNB var. Son olarak da gönül bağım olmasından dolayı OAX'ı seçerdim.

OAX! UPVOTE

OAX'ı kesinlikle ekleyin, projeyi çok iyi biliyorum piyasadaki en inovatif ve gelecek vaat eden merkezi olmayan borsa projesi.

Oax eklendi.

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Man çok güvendiğim bir proje aralık ayına kadar güzel bir artış bekliyorum ve q1 de güzel haberleri gelecek.Daha büyük bir borsaya girmeyi bu sebeple beklediklerini düşünüyorum.
member
Activity: 252
Merit: 10
Matrix AI Network ve hydro gelecekte değil kısa zamanda binance gireceğini düşünüyorum hem proje olarak hemde geliştiricilerinde para var bu 2 coin yukarıya patlar
full member
Activity: 658
Merit: 153
Ethereuma oy kullanmışsınız ama bir sorum olucak burdan daha kaç x yapabilir zengin olanı dahada zengin edebilir ethereum ama az para ile çok kazandırmaz alacağımız burda 2 yıl içinde maximum 10x fazlası gelmez ethereumdan
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
ayı piyasasında neye el atsam gelecekte zengin etme değil bugün zarar ettirme potansiyeline sahip. Bu günlerin geçeceğinin biliyorum, pozitif olmanın erdemini 2018 yılında anlamaya başladık.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
KOMODO, LISK ve STRATIS geleceğin yada 2019'un ETHEREUM'u olabilir.
Mutlaka dikkat edilmeli.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ciddi anlamda çok merak ediyorum.. "Hiçbiri" seçeneğine oy veren arkadaşlar, kalan diğer 4 oy hakkıyla başka coinlere de oy verdi mi?  Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Elimde en çok tuttuğum uzun vade dört projeden ikisi wan ve nebl, güzel oy almışlar. Her ay almayı planladığım neo da baya oy toplamış guzel bir baslık olmus elıne saglık hocam.
jr. member
Activity: 89
Merit: 1
Lamden TAU, Pundix ve Shivomdan yana kullandım oylarımı. Shivomdan tam emin olmamakla birlikte diğer söylediğim iki projedende çok ümitliyim. umarım boğa yüzümüzü güldürür.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
ethereum ve neo harika ama adamı zengin etmez, zaten çok değerli.

şu anda değerinin çok altında olan coinlere bakın

musicoin, raven, stratis, suqa gibi.

Aslında bu yatırdığınız parayla alakalı diye düşünüyorum. Doğru 1000x yapamaz; Neo ve ETH çünkü bunu geçmişte yaptılar. Şimdi 10x yapabilir. 100.000 $ yatıran için ethereum 10x yapması aslında zengin etmesi anlamına gelir.
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
ethereum ve neo harika ama adamı zengin etmez, zaten çok değerli.

şu anda değerinin çok altında olan coinlere bakın

musicoin, raven, stratis, suqa gibi.
full member
Activity: 490
Merit: 105
güzel bir çalışma en azından insanların yatırım yapabileceği potansiyeli olan coinleri burada bir arada görebilir veya araştırma imkanı olabilir bilmeyenler için
full member
Merit: 125
LIVENpay.io
Pundix kısa süreli sert yükseliş ile holder olan kişileri paraya boğduktan sonra dip fiyata demir atarak olduğu yerden çıkmamaya and içmiş gibi bekliyor. Elimde Pundix tutyorum al sat yaparak adedi artırıyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
wan, icx, bnb, ont, zill, neo, zrx benim kişisel favorilerim.
yanlız bence waves çıkmalı o listeden  Tongue
Pages:
Jump to: