Pages:
Author

Topic: Sizi ilerde zengin edecek 6 token ve NEO - page 2. (Read 1525 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
yatırılan rakama göre zengin olmak değişir ama bence GVT sağlam potansiyelli bir coin 100 $ ları görmesi çok zor değil
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Beni ilerde zengin edecek tek coin biliyorum BitcoinWSpectrum. 

Nedeni ise 100milyon tane maksimum.  Ve 3ceyrekte masternode geliyor.  Hali hazirda zaten kendi blokzincirini kullaniyorlar fakat yine 3.ceyrekte farkli bir algoritmaya gececekler.  Bilen sayisi cok az simdilik zaten fiyati da 38 satoshi.   Smiley
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Ncash potansiyeli olan bir coin. Ciddi ortakliklar da yapiyorlar. Ben acikcasi elimdeki bir kismini satmistim ICO sonrasinda. Bir arkadasin havuzundan katilmistim pre-sale e bu dusuk markette bile ICO su kazandiran nadir projelerden.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
40 dolara kadar müsamaha gösterebilirim bunun aşağısına doğru inerse sinir katsayım artar hep zarar hep zarar hadi karı geçtik zararıda geçtim sanki böyle çaktırmadan ufak ufak iliğimizi emer gibi çekiyorlar nereye kadar düşecek derken biz farkına varana kadar bütün kanı çekiğ bitirecekler öldürecekler gibi bitcoin 1 düşüyor altlar kat kat düşüyor. Beklenti büyük ama belli olmuyor satış gelirse bekleme süremiz artacak projeye olan beklenti düşecek ondan sonrası daha zor.
member
Activity: 434
Merit: 14
Ncash den çok umutluyum. 390 altına düştükçe topluyorum. Ncash 1 dolar olursa balina olma ihtimalim var Cheesy ama bir türlü toparlayamadı. Yakın gelecekte beklentim yüksek. bakalım ncash ne yapacak.
member
Activity: 182
Şuan yazdiklarin alim seviyesinde ozellikle neo ben alip cuzdana cekeceğim
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2018 yılı Neo'nun yılı olacak bu fiyatları arayacağız tahminimce.Uzun vade tutanlar iyi kazanır Neo'dan.Güvenli bir liman olduğunu düşünüyorum.Bu fiyattan biraz daha aşağı sarkamr mı az da olsa sarkabilir ama uzun vadeciyseniz bu fiyatlar da güzel.Kademeli alım yapılabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Büyük coinler ve tokenler dışında riskee girip yatırım yapmak zor ama zengin olmak istiyorsanızda o riske katlanmanız lazım benim amacım hemen kısa sürede zengin olmak değil zamana yayıp güzel gelirler elde etmek Smiley
full member
Activity: 336
Merit: 111
Mayis/Haziran'dan önce yukariya dogru bir hareket beklemiyorum... Bu seviyelerden nakit ile alim da yapilabilir aslinda - ama malum: piyasa riskli bir piyasa, sabir varsa alim yapilmali. Su an ne BTC ile Altcoin en de Altcoin ile BTC alinir diye düsünüyorum; gerci sanki Bitcoin önce ataga gececek gibi bir his var icimde ama...

NEO'lar dursun bakalim, NEX icin de haber bekliyorum, bakalim piyango kimlere vuracak...

kesinlikle bu işin kilit anahtarlarından birisi sabır. Bazıları bugün aldıkları altların yarın 10x yapmasını istiyor hemen veya $500 la girmiş piyasaya istiyor ki hemen bir milyon dolar olsun. Halbuki o parayı bu düşük fiyatlarda güzel bişi alsa mesela NEO alsa atsa walleta hem gas alacak hem btc düzeltmesini yaptıktan sonra altlar coşacak ordan parayı bulacak ama sabretmiyor işte. + $5  yapsa pozisyonu bozuyor. HODL olacak FUDları es geçecek ve pozisyonunda beklicek o zaman iyi kar elde edilir.
full member
Merit: 100
neoya 5usd ten almıştım bu yaz sonu onu hatırlıyorum keske hic pozisyon bozmasaymısım valla ya bosu bosuna butun sonbaharın karını ilkbaharda verdik
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
NEO nun zincirinde bir sıkıntı yok değilmi . Wallete girmek istediğim zaman bazen girmiyor veya çok bekletiyor .
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Mayis/Haziran'dan önce yukariya dogru bir hareket beklemiyorum... Bu seviyelerden nakit ile alim da yapilabilir aslinda - ama malum: piyasa riskli bir piyasa, sabir varsa alim yapilmali. Su an ne BTC ile Altcoin en de Altcoin ile BTC alinir diye düsünüyorum; gerci sanki Bitcoin önce ataga gececek gibi bir his var icimde ama...

NEO'lar dursun bakalim, NEX icin de haber bekliyorum, bakalim piyango kimlere vuracak...
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
şu güvensiz ortamda artık çok kar etme gözümde yok kalmadı, anaparamı kurtarayım birde x2-x10 arası kar yapayım yoluma bakarım çok yükseklerden uçmamak lazım.
newbie
Activity: 252
vallah canım ben bir kac tanesine katılıyorum örneyin neo uzun vadede çok guvendiğim coin benim bunlara kadacagım wawes ve komado mth ve strat benim dercihimde bunlar uzun vadede güzel kazandıracak coinlerdir
member
Activity: 143
Cin zamaninda bu piyasaya neler yapti bunlara da o yuzden antipatik yaklasiyorum. Guzel arastirma guzel konu, tesekkurler takip edecegim. Vchain ile ilgilenmistim zamaninda ama yatirima girmedim, ufak ufak bir miktar dagatabilirim
full member
Activity: 490
Vechain, Nucleus Vision ve NEO için katılıyorum ilerde zengin edermi bilmem ama güzel kar getirir, diğerleri için bir şey diyemeyeceğim.
member
Activity: 532
Merit: 12
elimde sadece ncash var. çok öven de var çok fazla eleştirende. bakalım neler yapacak. umarım genesis vision token kadar yükseklere gider. o da rüzgarı arkasına alınca ciddi yerlere gitmişti ve hala da gdiyor. ncash o kadar olmasa bile yarısını yapsa yeterli. projesini beğenenler var beğenmeyenler var. ben beğendim ama boğa piyasasına girdiğimizde belli olur yönü. en kötü geçen yıl ki dgb gibi gitse yeter Allah bereket versin derim. bekleyip görelim nasip kısmet...
newbie
Şu anki gidişat 6 ay daha sürerse, insanlar kolay kolay altcoinlere girmezler.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
valla bir zengin olsam Cheesy buraya dolar saydıracağım
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Valal beni zengin etmesinede gerek yok orta halli yapsında bu piyasada o da zor lan aldığımız kuruyo piyasa kan ağlıyor bu ne gitti gene milyar dolarlar piyasandan giren yok artık moral bozuluyor devamlı
Pages:
Jump to: