Pages:
Author

Topic: Sizi ilerde zengin edecek 6 token ve NEO - page 7. (Read 1525 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
Neo dan bir yol olacağıı düşünmüyorum hocam ben, uzak doğu tokenlarında bir şey olmuyor genelde ama bunlardan ender olanlardan biri OAX, bence koinin bir araştırın
member
Activity: 504
Merit: 12
wch ve zeep benimde çok dikkatimi çekti projelerine göz attım yatırımcıları var bazı arkadaşlarım onların bekllentilerini de gözlemledim olumlu yönde görüşler var sürekli.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Güzel derleme olmuş hocam eline sağlık.

Bu arada Zeepin'i hala cüzdanınızda tutuyorsanız 15 marttan sonra 1:1 Galaxy token gelecek. İlk snapshot 1 martta alındı, 2. si 15 martta alınacak. Şimdi atmaya kalkmayın 1 marttan önce cüzdanınızda değilse.
newbie
Activity: 39
5- SingularityNet ( AGI) : Malumunuz AI (yapay zeka) son zamanalarda revaçta ve yakın gelecekte gerçek hayatta sık sık AI uygulamalarını görecez. Dünyanın tüm gelişmiş ülkeleri ve ordaki üniversiteler , enstitüler , firmalar AI teknolojisine büyük yatırım yapıyolar.
SingularityNet bu AI firmalarının birbirlerinin ürünlerini / hizmetlerini alıp-satmaları için bir platform oluşturmak istiyor. X firması A diye  AI robot yaptı , Y firması da B diye bir başka AI robot yaptı. Ikisi de insan robotu olsun. A robotu çok hızlı koşarken görme refleksleri o kadar iyi değil , B de yavaş koşmasına rağmen görme yetileri çok iyi diyelim ama bu iki X ve Y firması birbirlerinden haberleri olmadığı için ürün veya hizmet takası veya alımı-satımı yapamıyolar. SingulariyNet sayesinde tüm AI geliştiriceleri birbirlerini görecek ve teknoloji alım-satımı yapabilecekler.
SingularityNetin zaten kendi AI Robotu var ; SOPHIA ve geliştiricisi Hanson Robot SingularityNetin arkasındaki kişi.

AGI Eth tokenidir ve Çinle alakası yok tabi ama internasyonel bi vision var zaten ortada. Saudi ve diğer arap devletleri tarafından destekleniyor.

SingularityNet proje olarak gelecek vaadediyor ama AGI token olarak nasil degerlenir benim aklim buna yatmadi. 
member
Activity: 350
Merit: 10

Valla ellerinize emeğinize sağlık. Güzel bir yatırım tavsiyesi olmuş. Yatırımları şekillendirmek isteyenler için on numara..
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Yahu VTC mereti neden hiç yükselmiyor elli tane iş yapıyor geliştiricileri maraka yenileniyor vertbase açılıyor len öldün mü be bir hareket göster bir direnç göster çaktı gidiyor baş aşağıya
newbie
Activity: 12
teşekkürler.
newbie
Activity: 140
5- SingularityNet ( AGI) : Malumunuz AI (yapay zeka) son zamanalarda revaçta ve yakın gelecekte gerçek hayatta sık sık AI uygulamalarını görecez. Dünyanın tüm gelişmiş ülkeleri ve ordaki üniversiteler , enstitüler , firmalar AI teknolojisine büyük yatırım yapıyolar.
SingularityNet bu AI firmalarının birbirlerinin ürünlerini / hizmetlerini alıp-satmaları için bir platform oluşturmak istiyor. X firması A diye  AI robot yaptı , Y firması da B diye bir başka AI robot yaptı. Ikisi de insan robotu olsun. A robotu çok hızlı koşarken görme refleksleri o kadar iyi değil , B de yavaş koşmasına rağmen görme yetileri çok iyi diyelim ama bu iki X ve Y firması birbirlerinden haberleri olmadığı için ürün veya hizmet takası veya alımı-satımı yapamıyolar. SingulariyNet sayesinde tüm AI geliştiriceleri birbirlerini görecek ve teknoloji alım-satımı yapabilecekler.
SingularityNetin zaten kendi AI Robotu var ; SOPHIA ve geliştiricisi Hanson Robot SingularityNetin arkasındaki kişi.

AGI Eth tokenidir ve Çinle alakası yok tabi ama internasyonel bi vision var zaten ortada. Saudi ve diğer arap devletleri tarafından destekleniyor.

VeChain ve ZPT hakkında biraz bilgim var. Bence güzel ama aralarında benim en çok ilgimi çeken AGI. ilk gördüğüm günden beridir her ismini duyduğumda büyük bir gelecek olacak gibime geliyor. AGI Token olmasına rağmen, bence kısa sürede kendi zincirine geçecek onlarda. Bu yazdılarınız dışında Oax,mth ve Hdac bence gelecek vaad eden güzel tokenlar.

Emeğinize sağlık. Böyle güzel konular çok olmuyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
ileride zengin edecek koin yok hocam, çünkü çok ama çok fazla yatırımcı var, o yüzden zengin olmalar falan bitti artık
newbie
Activity: 5
Uzunca süredir Türkiyede sanayi hissesi alıyorum ufak ufak, epey kar ettim. Şu anda da al-sattan biraz kar ediyorum crypto piyasasında. Ancak blockchain gerçekten ortalığı yıkıp geçti. Teknolojisine de çok inanıyorum. Elimdeki arçelilk ve aselsan hisselerini güvenilir kripto assetlere çevirmek istiyorum ancak bir türlü cesaret edemedim. :s
full member
Activity: 314
Merit: 101
guzel ve faydali bir icerik olmus. ilgili projeler hakkinda ozet bilgiler vermissiniz ayrica. bilmeyenler icin faydali olabilir ama ileride bunlar zengin edermi derseniz. etmez derim. cunku herkes bu tip coin ve tokenlarin farkinda ve hepsi piyasa ile dogru orantili artip dusuyorlar. bunlar zengin edecekse zaten kripto piyasasi bayagi bir yukselmis olur ve hersey degerlenmis olur. henu piyasaya cikmayan projelere odaklanmak lazim. icodan token alip beklemek en mantiklisi. zengin olmak icin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Adam en azindan aciklamalariyla guzel tavsielerde bulunmus boyle mesajlara merit verilmeli, madem site yonetemi vermiyor bize verin biz dagitalim meritleri Smiley
member
Activity: 294
Merit: 11
Zeepin beklenen çıkışı yapamadı. Yazılan kalitesiz ana akım haberlerine benzemiş beğenmedim malesef.
member
Activity: 336
Merit: 17
Neo bu yıl güzel degerlenecek son zamanalrda piyasadaki durgunluktan butun coinler gibi neo da nasibini aldı. Ama sene sonuna dogru güzel bir yükseliş bizi bekliyor bence. Ben şuan elimde bulunduruyorum bakalım neler bekliyor bizi. Ayrica konu çok bilgilendirici olmus. Teşekkürler emegine sağlık.
jr. member
Activity: 154
ben neonun o kadar gideceğini düşürmüyorum taklıtler aslını yaşatır sonucta ethereum bu vaziyette götüren olcaktır neoya yükseklten gırenler pisman olacaktır saygılar.

Kripto borsasına yeni giren muhtemelen 1 ay sonra parasını bitiren yeni yatırımcı örneği buyrun merak edenler incelesin Cheesy
newbie
Activity: 70
ben neonun o kadar gideceğini düşürmüyorum taklıtler aslını yaşatır sonucta ethereum bu vaziyette götüren olcaktır neoya yükseklten gırenler pisman olacaktır saygılar.
newbie
Activity: 39
Kesinlikle yazdığın bütün coinlere katılıyorum nucleus vision haricinde. Projenin hepsi balinaların elinde ya bir grup ya bir fon ya da çok daaşşaklı bir abinin elinde. Balinaların elinde olan coinlere hiç bir zaman güvenmemişimdir tek kişiye bağlı bir proje olamaz. Ama vechain ve sentinel için az bile yazmışsınız bence çok daha iyi şeyler olacak onlar hakkında
Hocam ben Venchani myetherwallet e çektim ama Vet olarak gözüküo, bi yanlışlık yok dimi?

VEN Bu ay sonundan itaberen isim degistererk VET olacak.. ikisi de ayni sey degisen birsey yok
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Kesinlikle yazdığın bütün coinlere katılıyorum nucleus vision haricinde. Projenin hepsi balinaların elinde ya bir grup ya bir fon ya da çok daaşşaklı bir abinin elinde. Balinaların elinde olan coinlere hiç bir zaman güvenmemişimdir tek kişiye bağlı bir proje olamaz. Ama vechain ve sentinel için az bile yazmışsınız bence çok daha iyi şeyler olacak onlar hakkında
Hocam ben Venchani myetherwallet e çektim ama Vet olarak gözüküo, bi yanlışlık yok dimi?
jr. member
Activity: 154
NEO, VEN hariç diğerlerini at çöpe gitsin.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Pages:
Jump to: