Pages:
Author

Topic: Sizi ilerde zengin edecek 6 token ve NEO - page 6. (Read 1525 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
AGI token ilgimi çekti benimde dikkate değer buluyorum. Güzel tavsiyeler olmuş, emeğine sağlık. Ben de Poa, Hdac ve Eidoo için gelecekte kıymetli olacakları kanaatini taşıyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
valla hocam ileride zengin edecek koin arayacağınıza, ileride sizi zengin edecek kayın peder arayın, ne demişler babanı seçemezsin ama kayınpederi seçebilirsin,
full member
Activity: 266
Merit: 148
Emek verip araştırmışsın yazmışsın öncelikle onun için teşekkürler verdiğin tokenlerden hiç birini almayı düşünmüyordum ki hala aynı fikirdeyim
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Neo tam alinacak seviyelerde diger tokenleri bilmemde yukseliste en fazla ucacak coinlerden birisi NEO'dur.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Marketcapde ilk 50 de olan coinler zengin etmez sadece para kazandırabilir. İlk elli dışında potansiyeli olan fakat bilinmeyen coinler bulmak lazım. Geçtiğimiz senenin örneği xrb yeni adı ile nano olabilir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ben gelecek adına VTC den çok ümitliydim ancak bir türlü çıkış yapmıyor yani yeni boesa açıyorlar hala tık yok btc biraz toparlansa gerçek potansiyelinide göreceğiz diye düşünüyorum.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
NEO için apayrı bir başlık açılması zaten gerekiyor. Bu listede yatırım yapabileceğim bir diğer coin de VEN olur.
Elimde NEO var, henüz VEN almış değilim ama umarım trene çok geç kalmadan binebilirim.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
neo için hem fikirim ama diğerleri için hem fikir değilim. ufak spekülasyonları baz almak mı yoksa proje içeriğine ve işlerliğini baz almak mı dersen ben proje derim.  ben mesela Spectre 'nın sağlam bir proje olduğunu düşünüyorum. bu listeye koyardım onu. bir diğer de Hdac olurdu.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
hero member
Activity: 700
Merit: 553
elinize sağlık, güzel bir yazı yazmışsınız,

ven ve ncash konusunda hemfikiriz, diğerlerini henüz araştıramdım ama bu yazıdan sonra bakarım muhakkak,

Neo konusunda da kesinlikle katılmakla beraber bu senenin neo icolarının senesi oalcağını düşünüyorum, nex, switcheo ve effect i bi çırpıda sayabilirim mesela.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bana nereden geldiyse 110 ZPT gelmis... duruyor öylesine NEON'da...
NEO bazli coinlari firsat buldukca takip etmegi düsünüyorum, bakalim...

Var mi NEO bazli yeni coinlar ve bunlarin imza kampanyalari? Su milattan önce girdigim imza kampanyasi bitse de bi yenilesem..
full member
Activity: 616
Merit: 108
VeChain i ilk çıktığından beri takip ediyorum. Çok sürpriz birşey olmazsa para kazandırır ama zengin etmez. Zaten Eylül ayından zirve seviyesine 100x in üzerinde yapmış.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Vechain ve Neoyu yakından takip ediyorum güvenilir coinler ileride güzel kazandırıcagınıda düşünüyorum diger tokenlere de göz gezdirdim biraz eline saglık
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Blockchainde hızlı bir şekilde işlem gören, düşük madencilik ücreti ödenen ileri teknoloji tokenleri ileride çok değerlenebilir. Özellikle, güvenliğin ön plana çıktığı son zamanlarda DDOS saldırılarına karşı oluşturulmuş tokenler ile ileri teknoloji şirketlerinin icoları kaçırılmamalı. Arkasındaki destek ve takım çalışanlarının backroundu özellikle dikkate alınmalı.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ben neonun artacağına inanıyorum şu an yaşadığı düşüşü de çok kafaya takmamak lazım illa ki yükselecektir man ve ncash için de hedeflediğim en azından bi iki dolara kadar fiyatlanması yönünde
member
Activity: 392
Merit: 10
Yatırım yaparsam neo başkasını düşünmem bu listede eğer dediğin gibiyse borsa açıcaklarsa efsana bi olay olur
member
Activity: 182
Merit: 22
eline saglık hocam güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş bu şekilde konuları kesinlikle okuyorum ve merit varsa meritliyorum. teşekkürler
full member
Activity: 252
Merit: 103
Çin hükümetine güvenmiyorum. Eğer ICO ları serbest bırakıcaklarsa bunun kaymağınıda yemek isteyeceklerdir.Belki bir manipülasyon daha yapabilirler.Tekrar BTC 5.000 leri görebilir bu haber çıkmadan.Yoksa NEO ve tokenları ETH ve tokenlarından daha çok kazandıracaktır.

aynen dostum çin bu piyasanın baya bleirleyicisi ve nerde bir yüseliş olsa ordalar hep onlar yiyiyor kaymagını bi piyasanın ve bu olayında kaymağını yiyeceklerdir bir manipilasyon daha yapabilirler ve yapacaklardırda
full member
Activity: 336
Merit: 111
ileride zengin edecek koin yok hocam, çünkü çok ama çok fazla yatırımcı var, o yüzden zengin olmalar falan bitti artık

Bu olaya nasıl baktığınızla alakalı. Bu tokenlar şimdi çok ucuz ve alıp bir yerde saklayıp hiç dokunmazsanız size çok güzel para kazandırabilir. Aklınızda bence hep eth olsun.
  Blockchain teknolojisinin çok başındayız. Büyük firmaların çoğu bi şekilde bu sistemi kullanacak. IBM uzun senelerde Blockchain üzerine çalışmalar yapıyor mesela. Ha hepsi kriptopara yapmaz yani blockchaini kendi firmaları, yönetim ağları , şubeleri vs için kullanır ama bunun kriptoparasını yapmak istemeyebilir. Fakat amazon gibi alibaba gibi B2B ve B2C kendi tokenlerini çıkarıp ordan ürünlerini satabilir , ödemeleri ordan alabilirler. Bu yüzden daha düzenleme kısımlarında olduğumuz için büyük yatırımcılar , emekli fonlar , hedge fonlar daha bunlara yönelmedi. Yöneldiklerinde ne olacağını siz tahmin edin.
member
Activity: 152
Merit: 12
Neo ve Eth kesinlikle benimde popüler coinlerim. Altyapılarının token oluşturmaya müsait olması ister istemez gelişmesine olanak sağlıyor. Bu tarz coinler tecrübeyle sabit kolay kolay durulmaz. Btc artık para bile değil, emtia. Görüşlere katılıyorum.
Pages:
Jump to: