Pages:
Author

Topic: Sizi ilerde zengin edecek 6 token ve NEO - page 4. (Read 1525 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
ncash zeepin ve neoyu duydum ki herkes duymuştur fakat diğerlerini hiç duymadım iyi ki böyle bir başlık açmışsınız haberdar oldum en azından teşekkürler hocam.
full member
Activity: 336
Merit: 111
daha neler çıkacak bizleri zengin edecek Smiley o zaman bunların adını bile hatırlamayacaksınız. şimdiden wanchain bekleyin çıktığı zaman nasıl yer yerinden oynayacak hep beraber görürüz

çıktı ve fiyat şimdi $4 civarında. 120-130m circulation supply desek marketcap $600milyon yapar. ilk binanceye girmeleri , kendi blockchainlerini yapmaları çok iyi ilerde kesinlikle çok değerli bi coin olacak hiç şüphe yok. Şimdi ICO ya göre 13x yapmış dolar bazında o yüzden başlarda dump yiyebilir biraz ama btc hemen düzeltmesini yapsa yükselebilir de. şahsen $2 dolar civarını bekliyorum almak için.
ama yazdıklarım için de btc düzeltmesini yaptıktan sonra büyük kar ettirecekler var. Özellikle MAN , VEN , AGI, Ncash ve NEO.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Vechainin neo tabanlı oldugunu bılmıyordum vay be demek ven de neo tabanlıydı, neodan beklentım yıl ıcınde 600 700 doları gormesı ve cıdden yapabılecegne ınanıyorum, projelere bakınca hepsı bırbırınden guzel zaten.
member
Merit: 11
Bu piyasada kısa vadeli analizlere kalkışmamak gerekir. Ben uzun vadeciyim, dolayısıyla uzun vadede güvendiğim coinlerin başarılı olacağını düşünüyorum. NEO bunlardan biri. ytd.
full member
Activity: 770
Merit: 103
daha neler çıkacak bizleri zengin edecek Smiley o zaman bunların adını bile hatırlamayacaksınız. şimdiden wanchain bekleyin çıktığı zaman nasıl yer yerinden oynayacak hep beraber görürüz
member
Activity: 224
Merit: 12
içlerinde kafama tek yatan ncash gibi görünüyor.diğerlerinin iş yapması zor gibi ama şu bi gerçek tüm coinler altyapısı az da olsa sağlamsa uzun vadede kazandırıyor.o yüzden bu işe uzun vadede girenlerin pek de korkmasına gerek yok
full member
Activity: 224
NEO hakkında bir çok kişi aynı düşüncelere sahip. Düşükten al uzun süreli yatırım için cüzdanında beklet. Hem NEO'dan fiat konusunda kar et hemde cüzdanında duran neo gas üretsin. Güzel yatırım sebebi bence.
member
Activity: 176
Merit: 10
Neo konusunda hem fikirim sizinle.Mutlaka ileride farklı bır boyuta gelecegınden emınım piyasada ayı sezonunda alınması gerekıyor.Uzun vade ıcın mutlaka bekletın sabırsızlık yapmayın aceleye kapılmayın.
full member
Activity: 420
ven ncash ve tabiki de özellikle neonun önü çok açık. diğerleri hakkınd çok bi araştırmam olmadı. ancak neo iki seneye eth ile kafa kafaya market hacminde yarışır hale gelirse şaşırmam
member
Activity: 378
Merit: 20
Neo ethereum we ins benim de favorilerim. Özellikle neo ya çok güveniyorum. Gidecek daha çok yolu var. Bir ethereum olacak bence.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bunlarin icersinde neo basta olmak uzere man ve vchain guzel projeler,  bakalim piyasa toparlandiginda gereken degeri bulur mu
newbie
Activity: 112
Merit: 0
man la zeepin cok güzel türk kanalı kurulmus ve sadece bu token konusulyor hakkaten cok yakından takıp edenler kazanacaktır. neo yu söylemıyorum bile zaten o götürecek.
full member
Merit: 111
İşin açığı piyasa böylesine ciddi sallantı yaşarken artık elim 10x aramaya gitmiyor yani arıyorum ancak projesi sağlam olan süprizden ziyade mevcut fiyatı yuksek olsada market hacmi ve işlevi olan coinlere yöneliyorum.

doğrudur piyasa çok kötü ben yarın alın demiyorum. uzun vadede bu token ve coinler kazandırır diyorum. piyasa kötüyken moraller bozulur insan bişi yapası alası okuyası gelmez ama bu günler elbet geçecek. G20 toplantısı bekleniyor şimdi onun ilk finans bölümü bitcoinin finansal bir risk taşımadığını , ülkelerin regüle cevaplarına hayır yanıtı verdi. Ilerki günlerde de benzer açıklamalar duyabiliriz. Altcoin alımı zaten piyasa kötüyken yapılır. ordan kar edilir.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Abi şuan piyasa genel olarak çok kötü durumda.. Bu bahsettiğiniz coinlerde ncash bu kötü dönemde bile iyi bir çıkış yakaladı ama o da bir yere kader sürdü. Bakalım ne olacak önümüzdeki günlerde.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
İşin açığı piyasa böylesine ciddi sallantı yaşarken artık elim 10x aramaya gitmiyor yani arıyorum ancak projesi sağlam olan süprizden ziyade mevcut fiyatı yuksek olsada market hacmi ve işlevi olan coinlere yöneliyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Neo 60 dolar civarına düşmüş.BTC bu halde düşmeye devam ederse fiyatı daha aşağılara sarkar gibi.Bu kadar düşüş beklenmiyordu ama bu alım için de fırsat.Piyasa böyle giderse daha aşağılara düşebilir.Kademeli alım için uygun gözüküyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Neo benimde umutlu olduğum koinler arasındadır, özellikle ekibi bir kere çok çalışkan, çinle de uyum sağladılar gibi e daha ne olsun ?
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Tamam iyi bir araştırma olmuş fakat bence Neo'nun Waves'ten herhangi bir farkı olmayacak, yine Türkiye'de deli gibi övülen bir proje daha zaten yeterince fiyatlanmış ve bu saatten sonra bitcoin yükselmezse muhtemelen hiçbir kriptopara yükselmeyecek gibi görünüyor.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Güzel bir liste hazırlamışsınız ama bu altcoinlere doğru zamanda girmek lazım zaten yapacakları artışı yaptı bunlar şimdi insanlara para kaybettirebilirler.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
güzel protföy olmuş hocam. emeğinize sağlık. Smiley uzun vadede güzel kazandırır. neo gerçekten gelecekte piyasada sözü geçen bir alt yapıyı kullanan coinlerden oluşabilir. hızla neo altyapılı yeni projeler doğuyor çünkü.

coininiz bol olsun. Smiley
Pages:
Jump to: