Pages:
Author

Topic: Sizi ilerde zengin edecek 6 token ve NEO - page 5. (Read 1525 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
Neo bu aralar düşüş seline kapıldı düşüyor, projesi iyi güzel ve devamlılığı var fakat bi iki ay önce de düşüş yaşanırken bile iyi tutunmuştu bu düşüşü beni geri itti, man hakkında da iyi bir arastırma yaptım olumlu yaklasıyorum umarım ikisi de güzel yerlere gelir
full member
Activity: 378
Merit: 103
paylaşım çok güzel olmuş özellikle zeepin şuan alım için uygun bir seviyede gibi uzun vadede illaki kar ettirir gibi duruyor bir miktar alıp bekleticvem
full member
Activity: 336
Merit: 111
INS' de düşünülebilir.Şuan fiyatı çok düştü.İlerde sizi üzmeyecektir.

INS te kesin düşünülebilir bi token. TEAM çok iyi , geçmişleri hep büyük firmalar. Özellikle Unilevelerle anlaşmaları ve daha bi çok anlaşma yapacakları için kesinlikle ilerde değerlenir. Kendi blockchainlerini kurma ihtimalleri var ama bildiğim kadarıyla daha böyle bi karar alınmamış. Şu günlerde 16k sattan satılıyor , btc kendini düzeltse en çok değerlenen tokenlar arasında yerini alacaktır.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
NEO hakiktten çok büyük düşüş yşdı sadece neo değil düşüş yaşayan tek kripto para neoda değil ama neo cidden ilerde bu fiyatların kat ve kat üstünde olabilecek kripto para.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
neo nun geleceği yüksek potansiyelli şimdilerde bile alınsa 1 ay içinde 2 kat artma potansiyelinesahip bir coindir.
newbie
Activity: 69
Merit: 0
Arkadaşlar bu neo, eth waves vs. güzel coinler teknoloji, team vs. anlamda iyiler hoşlar ama. Piyasa değerleri 5-10 milyar doları bulmuş ve geçmiş. Buradan 1000 katı falan zaten geçin 100 kat büyüme ihtimalleri ne kadar sizce? Tamam 5-6 kat süper kazançlar kazandırabilirler ama zaten zengin değilseniz zengin edecek coinler olduğunu düşünmüyorum. Piyasa değeri henüz 100-300m'i geçmemiş gizli cevherleri bulmak mesele bence.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Aldık neo yine dustu ya elimi attigim dusuyor. Neyse şimdilik dussunde nasıl olsa bir iki aya süper artacak eminim. Sene sonuna kadar hodl da bekliyor olacam bakalım neler bekliyor bizi.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
Bunlarin icinden birtek NEO alirim suan 70 dolar civarlarinda yeni boga sezonuyla birlikte 1000 Dolar oldugu zaman deymeyin keyfime.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
Benim şöyle bir sorum var yatırımcı, fırsatçı arkadaşlara? bu tip gelecek gördüğünüz 1-2 yıl beklemelik uzun vadeli coinler için ortalama kaç katlık yükseliş bekleyip, miktar yatırıp bekliyorsunuz? yani 2 yılda x100 x50   1 yılda en az x10 falan gibi böyle bazı gerçekci beklentileriniz var mı. uzun süreli bekleyenler için diyorum.  (ki biliyoruz çoğu koin icodan 1 yıl sonra x20 x50 x100 yapıyor)
full member
Activity: 980
Merit: 152
Neo ve Ven için belirtilen görüşlere katılıyorum ama belirtilen diğer coinlere sıcak bakmıyorum. Bunlara yatırım yapmak fırsat maliyeti açısından zarar yazabilir. Bu durum dışında Çin kökenli olup dapps altyapısı sunan projelerin(asch, achain, vb) takip edilmesini öneririm. Şimdi alıp en az iki yıl sabretmek çok şey kazandıracaktır.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Başlık güzel, açılmış ama piyasalardaki istikrarsızlık ortadan kalkman ya da en azından rayına oturmadan zengin olunacak bir yatırım öngöremiyorum. Ama şunu da belirteyim ümitsiz değilim
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
Ncash için çokça olumlu görüşler mevcut. Gerçekten teknoloji olarak farklı bir boyutta. Sadece beni zıt yöne iten düşünce total supply fazla olması. Gerçi Ripple örneği bu sorunuma da cevap vermiş olacak.

evet Ncash çok cazip geldi benim gözüme de kenara unutmalık bi miktar alıp koyduk. 0.03 cent şuan.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Ncash için çokça olumlu görüşler mevcut. Gerçekten teknoloji olarak farklı bir boyutta. Sadece beni zıt yöne iten düşünce total supply fazla olması. Gerçi Ripple örneği bu sorunuma da cevap vermiş olacak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an gördüğüm Ven bir de İns'i ekleyebiliriz.İleri de dediği 1-2 sene sonra.Böyle bir konu açılması ileride dönüp bakmak için güzel.Neo'dan da bir çıkış bekliyorum.At unut.İleri de güzel seviyelere gelecek.Haftalık inip çıkacaktır ama bir depar attığında bir daha böyle sağlam coinleri yakalamak zor olur.En güzeli unutmak.Ufak bir bakiye ile al-sat yapılabilir.
member
Activity: 434
Merit: 14
Başlıkta yer verilen 6 kriptodan 2 sini biliyorum. Ven ve ncash. her ikisi de çok parlak tokenler. Ncashde yatırımım da var ancak ven biraz fiyatlandı bu saatten sonra girilmez diye düşünüyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
geleceği parlak olarak gösterilen ve son derece ucuz olan coinleri böyle paragraf dolusu açıklama ile yazmanız son derece güzel. zira bunların hakkında en ufak bilgim yok. neo örneğine gidersek pahalı olan coinler ilgimi çekmiyor. ucuz olsun çok sayıda alalım ve bir, iki sene artık ne ise tutalım.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Sonuna kadar okudum cok güzel anlatmışşın 5-6 coinide bencede mantıklı coinler fiyatlarıda uygun biraz alınıp hold beklenebilir ama neo ya bende cok güveniyorum cok büyük zıplamalar yapabilir
full member
Activity: 420
Merit: 108
INS' de düşünülebilir.Şuan fiyatı çok düştü.İlerde sizi üzmeyecektir.
newbie
Activity: 152
Merit: 0
bilgilendirme güzeldi özellikle MAN la ilgili bilmediklerim varmış. zpt,man zaten küçük miktarlarda al unut seviyesinde vardı.bu liste dışında “auto” var.özellikle MAN çok etkileyici görünüyor fiyat olarakta man istikrarlı bir duruş var.bende bir liste yaparsam NEO,STEEM,MAN,ZPT,AUTO olur.
full member
Activity: 420
Ven,zpt ve ncasha bende çok güveniyorum.Zaten neo baş tacı benim için gelecekte ethereum fiyatlarına gelecek şu an almayanlar çok pişman olacaklar bana göre
Pages:
Jump to: