Imam tudi sam nekaj ETH drugače, in sem prav presenečen, da ni vrednost padla pod 10€.
Če nebi vsi "glavni" hitro odreagirali potem bi panika zagotovo potisnila ceno pod ali okoli 10€. Zelo pomaga teh 27 dni, ki morajo preteči predno lahko tisti prenese in proda ethre, zato je dosti časa za dober premislek. Bomo videli ali bo prišlo do hard/soft forka, nekateri so zelo proti temu, da bi z njim vrnili ethre in ugasnili TheDao, osebno upam da se to zgodi, ker sem vložil vanj, prav tako je pa to dobro tudi za ostale, saj taka količina ukradenih ethrov predstavlja grožnjo proof of stake-u. Škoda mi je za tiste, ki so kupovali dao-te v zadnjih dneh ico-ta, ko so jih kupovali za 50% višjo ceno. Je kar hladen tuš, ki pa zna prinesti več dobrih stvari (izkušenj) kot slabih.
Je bilo kar smešno ko sem najprej zagledal ceno okoli 14$ okoli 12ih, sem mislil, da se je pokvarila stran, ki kaže trenutno vrednost. 40% šlo v parih sekundah v maloro, sem že navajen od darkcoina, ko niso delal maternode-i in seje vse skupaj prav tako podrlo