Pages:
Author

Topic: Süper ligde bu sezon hangi takım şampiyon olur? - page 2. (Read 515 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
adamlar hala bjk dıyor utanmadan mk. konya-b.munıh-fb-fb-trabzon-g.bırlıgı-b.munıh -basaksehır.. bu kargasadan kac galıbıyet alcaksınızda sampıyon olcaksınız amk tınercılerı.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Medipol Başakşehir  Smiley
newbie
Activity: 224
Fanatik bir Beşiktaşlı olarak tabi ki BEŞİKTAŞ !
Geçen sezonlara baktığımız zaman şuan kötü oyun sergiliyoruz.
Bence Şenol hoca aktif dinlenme taktiği uyguluyor. Ligin ilerleyen zamanları bu taktiğin tadını çıkaracağız !
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
Dün eğer Fenerbahçe'ye yenilmeseydi , Başakşehir'in şampiyon olacağını düşünüyordum. Ama bu saatten Sonra Galatasaray bir adım daha önde.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
cimbom veya başak
newbie
Activity: 131
Beşiktaş
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Fenerbahçeyi aykut Hoca ile zor görüyorum şampiyonluk ama son bölüme kadar devam eder rekabet öyle gözüküyor şu anda bana göre.
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
Fener bahçe kazanır bence
newbie
Activity: 168
Şampiyon Fenerbahçe inşallah.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Şampiyonluk yolunda en önemli 2 aday Başakşehir ve Fenerbahçe bu haftaki maçın sonucu şampiyonluk oranını etkileyecek.
member
Activity: 336
son 2 haftaya kadar bu yarış sürer en şanslı gözüken şampiyonluk yolunda Başakşehir.
member
Activity: 448
Büyük ihtimal ile Başakşehire verecekler şampiyonluğu.
newbie
Activity: 210
Takımlarda hareketlilik başladı ama Anadolu takımlarına yenilmeleri ve çok basit bir şekilde yenilmeleri kötü oluyor . Bundan da dolayı bu sene Başakşehir gibi geliyor bana
newbie
Activity: 112
Beiştaşlıyım ama Galatasaray 50%, Beşiktaş ve Başakşehir 25%
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Sanırım başakşehir olacak mış gibi geliyor bana Sad
newbie
Activity: 163
fenerbahçe olur bence çünkü fenerbahçe böyle kötü giden sezonlarda 1-0 larla şampiyon olmayı başarıyor iyi olduğu sezonlarda daha çok zorlanıyor şampiyon olmakta
jr. member
Activity: 57
Merit: 2
Galatasaray işi götürür diye ümitliydim ama bu hafta oynanan futboldan sonra düşüncem baya değişti. Başakşehir bu sene işi bitirir gibi duruyor. Söylentiye göre sonrasında klübü satacaklarmış.
member
Activity: 392
galatasaray diyecektim ama dün çok kötü oynadılar.
member
Activity: 111
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
Sampiyonluk bu sene Fenerbahceden kacmaz.ne kadar da talihsizlikler yasasada.ipi gogusleyeceklerine inaniyorum,Aykut kocaman a guviniyorum,
member
Activity: 116
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
cok enteresan puan kayiplari yasaniyor sampiyonlugun 70 puanlara zor cikacagi gozukuyor, Basak sehir iyi gidiyor cok buyuk  aksilikler olmazsa  taraftari olmamasina ragmen  isi goturebilir,Besiktas bayern maclrinin skorlarina gore durumubelli olur.gs fena gitmiyor terimruzgari biraz daha devam eder.o kadar, trabzonun kadrosu pek yeterli degil bir burak ne yapar ,fb sakatliklar ve cezalar nedeniyle istedigi istikrari yakaliyamiyor bir bu sene ne hikmetse fenerli oyuncular kendilerine gol atma yarisina girdi,sampiyonluk sanslari  cok  degil, Kayseri sampiyon olursa sasirmayalim,
Pages:
Jump to: