Pages:
Author

Topic: Süper ligde bu sezon hangi takım şampiyon olur? - page 4. (Read 515 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
forumda hepimiz farklı takımları tutuyoruz farklılıklara saygılıyız. Ben Fenerbahçeliyim onun şampiyon olmasını elbet isterim ama eski izleme keyfi kalmadı kalite yok bence
newbie
Activity: 26
şu aşamada şampiyonluğa inanmış tek takım görüyorum oda fenerbahçe sezon sonu şampiyonu fenerbahçe olur
newbie
Activity: 238
Fanatik bir Beşiktaşli olarak inşallah biz şampiyon olacağız. Ara ara kötü de olsak bu yarıştan kopacagimizi düşünmuyorum. Güzel günler gireceğiz güneşli günler!
member
Activity: 196
Merit: 10
Tabiki de GALATASARAY Şampiyon olur. Beşiktaş miadını doldurdu ve Cenkin gidişinden boşluk oluşucak. Başakşehirin  kadrosunun lige dayanacağını düşünmüyorum. kupada Giresunsporu geçemediler ligi 1. bitirmek hayal ancak onlar için. Fenerbahçe de Aykut hoca olduğu sürece şampiyonluğu unutsun. Ve GALATASARAY Fatih hocayla şampiyon olur.  Bİr Süper Lig atasözü Derki : Galatasaray ın iyi olduğu bir ligde ancak 2. lik yarışı olur  Cool
newbie
Activity: 20
başakşehiri oyun olarak önde görüyorum ama gönlüm galatasaraydan yana .
member
Activity: 74
Başakşehir ilk adayım. ilk 5 haftayı kayıpsız kapatırsa Trabzon ciddi rakibi olur. Son düzlükte bu ikiliyi Galatasaray ve Fenerbahçe yakalamayı çalışsa da potaya Başakşehir önde girer.
newbie
Activity: 71
Boz baykuşlar  Cool
newbie
Activity: 167
beşiktaş olmasını diliyorum
member
Activity: 84
Henüz oynanmamış çok maç var. Son beş hafta kalınca şekillenir.
member
Activity: 336
şampiyonluk şansı olanlar istanbulun 4 takımı şahsi kanaatim
oransal olarak
fenerbahçe % 10
galatasaray % 20
beşiktaş % 30
başakşehir % 40
newbie
Activity: 154
Futbolcular yüzde 10 vergi veriyor. Asgari ücretli ise yüzde 25. Kim şampiyon olursa olsun kazanan belli.

bu bilgiyi ilk defa duydum. futbolcular milyonlarca dolar para kazandığı için verginin yüzde 10da tutulması mantıklı. futbolcu başına milyon para kazanıyor devlet.
futbolcunun vergisin arttırmak değil, asgari ücretlinin vergisini düşürmek asıl mesele Smiley
newbie
Activity: 27
Merit: 1
Şubat ayında iyi oynarsa Beşiktaş
newbie
Activity: 31
cimbom
member
Activity: 98
Futbolcular yüzde 10 vergi veriyor. Asgari ücretli ise yüzde 25. Kim şampiyon olursa olsun kazanan belli.
member
Activity: 154
Beşiktaş golcüyü sattı, yarış kızışır kupa yolu zorlaştı.
newbie
Activity: 126
Beşiktaş çünkü avrupada ileri gidemeyeceği aşikar gücünü lige verirse şampiyon olabilir
jr. member
Activity: 51
Bu senede Beşiktaş şampiyon olur kadrosu çok kaliteli.
newbie
Bu sene kimin olacağını şimdiden kestirmek çok güç 3 ün üzerinde takım rekabette ama en önde bence Galatasaray
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Gönül Fener’den yana anan çok rekabeti yüksek bir sene geçiyor
Bir yandan ligin prestiji içinde iyi birşey yani son haftaya kadar hiçbirşey belli olmaz

Kullanıcı adı tam troll olmuş. Grin
Son haftalara kadar heyecan devam edecek ki Bein Sports rating alsın daha fazla paket satsın.
newbie
Gönül Fener’den yana anan çok rekabeti yüksek bir sene geçiyor
Bir yandan ligin prestiji içinde iyi birşey yani son haftaya kadar hiçbirşey belli olmaz
Pages:
Jump to: