Pages:
Author

Topic: Süper ligde bu sezon hangi takım şampiyon olur? - page 5. (Read 515 times)

member
Activity: 168
Merit: 10
Merhaba tabiki Şeref’iyle hakkıyla BEŞİKTAŞ
member
Activity: 336
Merit: 17
Ne olursa olsun şampiyon Beşiktaş yazdiracagiz. Ümidimizi kaybetmeden futbolumuz iyi takviyelerle ikinci devre ortalığı yıkar geçeriz inşaallah
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Galatasarayın bu kadar dikey iniş çıkış yaşadığı dönemde isteğimdir ve tahminim şudur ki Terim ile çok büyük başarılara gebe olacağız
newbie
Activity: 56
başakşehir arda turanıda transfer etmesi üzerine şampiyonluk iddasinı artttırdı. sezon sonuna kadar da iddasını korur
member
Activity: 252
isteriz ki Beşiktaş olsun . ama beşiktaşın bu sene durumu iyi değil gibime geliyor birde şampiyonlar ligi var. bakalım ne olur  .

beşitaş olmazsa büyük bir ihtimalle fener bahçe olabilir.
newbie
Activity: 266
bu sene diğer senelere göre 74-75 puanlarda şampiyon olunmaz aksine 65 puan civarına şampiyon olunur bence. puanlarlarda 30. haftaya kadar yakın gider puanlarda..fenerbahçe 1 transfer yapar ve 3-4 hafta puan kaybetmezse şampiyon olacaktır.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Şu anda trt sporda galatasarayın gollerini gösteriyorlar o kadar çok ofsayttan ve beleş penaltıdan golleri var ki bu sezon hakem yardımlarıyla ittire ittire götürdüler tüm ilk yarıyı. İkinci yarı böyle olacağını hiç sanmıyorum. 5 takımın da şansı birbirine çok yakın.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Objektif olarak bakacak olursak bence en iyi oynayan takım açık ara Beşiktaş dolayısıyla onların bu yıl şampiyon olması gerekir ama malüm bizim ligimizde her an her şey olabiliyor ama gönlüm bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçenin şampiyon olmasından yana.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Fenerbahçe'nin olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 152
Merit: 11
basaksehir gibime geliyor dusuk bi ihtimal de fenerbahce
member
Activity: 182
Merit: 22
cevabı aslında bellide şimdi söyleyip kimseyi kızdırmak istemiyorum.açık ara farklı bitecek hemde
member
Activity: 1022
Galatasaray Fatih Terim ile beraber şampiyon olabilir.Eğer gerçekten bir şeyler değiştiyse tabi.
member
Activity: 240
beşiktaş diye umut ediyorum.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
barem 70 puanın altına bile düşebilir yıllar sonra. rekabet iyice kızıştı, 5-6 takım şampiyonluk yarışında.
son 6 haftaya kadar en az 3 takımın yarışta olacağını tahmin ediyorum.
member
Activity: 239
Merit: 14
Kesinlikle galatasaray sampiyon olur.Alternatif yok.
newbie
Activity: 168
başakşehir fena oynuyor ama bence kalite kazanacaktır Beşiktaş...
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Futbol garip bir icat, ne zaman ne olacağı belli olmuyor ama gidişata bakarsak sıra Fenerbahçe'de gibi.  Grin  Aslında şu 3-5 takımı sıraya soksalar, herkes sırasını bilse. Ne kadar güzel bir hizmet olmaz mı?
full member
Activity: 238
Merit: 100
Benim bu yılki şampıyonluk adayım Fatih Terimin takımın başına gelmesiyle beraber Galatasaray oldu.
member
Activity: 378
Merit: 14
Galatasaray olur gibime beliyor.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Bir BEŞİKTAŞ li olarak BEŞİKTAŞ demek istiyorum ama lig yeni başlıyor ikinci devrede herşey olabilir.Anadolu takımları büyük takımlarının çoğundan puan alacağı için net birsey söyleyemiyorum.Ama gönlüm BEŞİKTAŞ ta
Pages:
Jump to: