Pages:
Author

Topic: Süper ligde bu sezon hangi takım şampiyon olur? - page 3. (Read 515 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
Fenevin Olamayacagına Eminim Smiley Başakşehir Yada Galatasaray
newbie
Activity: 32
Bu sezon sampiyonun kim olacagi son haftaya kadar belli olmaz.Kayseri atak yapabilir, Trabzon spor geliyor, cok karisik bir lig var,
member
Activity: 154
Merit: 16
Şampiyonu bilemem de Konyaspor düşer gibi o kadar sağlam transfer yaptı birde
member
Activity: 143
Merit: 10
Ben beşiktaşlıyım ama galatasaray olacak gibi, fenerbahçenin olamayacağı kesin gibi
newbie
Activity: 364
Galatasaray  olur bence başakşehir ileride takılacaktır özellikle arda yı almakla büyük hata yaptılar
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Gönlüm Fenerbahçe diyor ama Aykut Hoca ile zor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Basaksehire verirlerse adamlar hakediyor bence. Ama galatasaray var iste o alir buyuk ihtimalle.
member
Activity: 238
basaksehir %70 gs %30 gibi duruyor. fener ve bjk cok zor bu saatten sonra.
newbie
Üç büyüklerin taraftarlarinin ortak söylemi bu sene biz olacağız gibi o yüzden Başakşehir şampiyon olsun . Bence de bu sene Başakşehir hak ediyor şampiyonluğu .
member
Activity: 179
Şampiyon GALATASARAY...
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Fenerbahçe bu haftaki puan kaybından sonra işini iyice zora soktu aslında bende başakşehir olabilir diye düşünüyorum bu saatten sonra ama belli olmaz.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Fatih Terim in gelmesi galatasaray ı biraz öne attı ...Şampiyon galatasaray...
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Ben beşiktaştan umutluyum son 3 sezondur olduğu gibi, bayern munih yenilgisinden sonra lige daha iyi tutunurlar. Fb ve gs nin durumu herzamankinden daha kötü
jr. member
Activity: 42
fenerbahçe yada başakşehir ama gönlüm kanaryadan yana hayırlısı olsun. Smiley
newbie
Şampiyonlar ligindeki mağlubiyetten sonra tüm gücünü lige verecek olan Beşiktasin şampiyon olacağını düşünüyorum
newbie
Activity: 196
Başakşehir ve Galatasaray kafa kafaya gider ve ikisinden birisi olur..
full member
Activity: 288
Merit: 100
Tabiki de GALATASARAY Şampiyon olur. Beşiktaş miadını doldurdu ve Cenkin gidişinden boşluk oluşucak. Başakşehirin  kadrosunun lige dayanacağını düşünmüyorum. kupada Giresunsporu geçemediler ligi 1. bitirmek hayal ancak onlar için. Fenerbahçe de Aykut hoca olduğu sürece şampiyonluğu unutsun. Ve GALATASARAY Fatih hocayla şampiyon olur.  Bİr Süper Lig atasözü Derki : Galatasaray ın iyi olduğu bir ligde ancak 2. lik yarışı olur  Cool

tamamen katılıyorum hocam sana. Aykut Hocanın son yaptığı açıklamada 2 kupada da şampiyonluk ihtimali zormuş öyle dedi . beşikta yeni transferleri wagner  ve larin ne kadar yararlı olur bilmem. başakşehir kadrosunu güçlendirdi. ama genede ligin sonunu göremezler diyorum. Galatasaray fernando nun takıma döneceği zamana kadar orta sahada düzeni oturtursa ligi çok rahat götürür. bütün önemli maçları evinde fener derbisi dışında.
member
Activity: 110
Başakşehirin şansı var gibi. 4 büyükler hüsrana uğrayabilir.
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
Başakşehir olur.tüm btc-eth lerimi basıyorum ytd:)
newbie
Activity: 182
Şu an görünürde Başakşehir gibi duruyor 3 büyüğün korkusu ve bayağı da başarıli ama Beşiktaşin şampiyonlar liginden elenmesi durumunda (ki muhtemel) tüm ağırlığını lige verecek ve şampiyon olacak gibi geliyor . Galatasaray iyi bir cikis yapabilir mi emin değilim
Pages:
Jump to: